Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי גולף 2001

smallfish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 2.0 (קומפורטליין) 50K ק"מ, החליפו מכסה מנוע (המוכר מתחייב לאי פגיעה בשאסי / בעיה מהותית המנוע / גיר) שיפצו את הדופן ליד מכסה הדלק, סה"כ לא הצלחתי יותר מדי לראות כי כבר היה חושך אבל סה"כ נראה בסדר אך יש לו שפשוף בצד ימין על שתי הדלתות (כ 30 סמ באחורית ו-20 בקדמית) הדלת הקדמית נראת טיפה בולטת בעוד בצד השני חלק (הרגשתי עם האצבע).

שתי שאלות:

1. לפי המודעה הבנתי שזה 2000 אך כנראה התכוון לנפח מנוע, וזה 2001, שזה גבוה ב9 א' מהתקציב, השאלה אם שווה להתאמץ בשביל שנה אחת (ק"מ נמוך יחסית) ואם יש הבדל בכלל בין השנים ?

2. האם ההבדל בין הדלתות מעיד על החלפת הדלת ?

תודה רבה,

קצת רקע: יש לי כרגע פורד אסקורט 95, רכב ראשון, לא ממש מבין לכן זה בשבילי עכשיו פרויקט להבין טוב טוב כדי לא ליפול בפח (בנוכחית לא בדקתי בגלל שהיא זולה מדי בשביל זה והתברר שהייתה תאונה ככל הנראה...)

פורסם

תשמע, בקשר לשנים, אין כל הבדל בין השנים חוץ מזה שהיא שנה פחות על הכביש ומכאן אנשים חושבים שיש פחות בעיות/פחות ק"מ.

בקשר לדלתות, יכול להיות ש"נפלת" על חלק שיש בו שקע בעקבות מרוכב אופניים/דפיקה וכו'...

מיששת את כל אורך הדלת וכל הדלת ככה או רק חלק קטן?

לי לא נראה כמו שאסי.

בקשר לבדיקה, בתקציבים האלה בטח ובטח צריך ללכת לבדיקה, חייב, זה השקעה קטנה לעומת מה שאח"כ יכול להתגלות, אז חייב חייב לקחת.

והפורד, במכוניות ישנות עדיף ללכת לפחח שיקח ממך מחיר סימלי ויציץ מתחת לאוטו שיראה אם יש "שאסי" או אין, ככה אתה לא קונה חתול בשק.

וכנ"ל למוסכניק שיציץ מתחת לבונט יראה אם יש בעיות חמורות שבגללם אתה צריך לא לקנות את הרכב.

בהצלחה ברכישה.

יונתן

פורסם

תודה רבה,

אני מחפש עכשיו גולף (די נעול, אלא אם יש רעיונות טובים יותר בתקציב עד 65K) ואני מתכוון לבדוק גם במכון בדיקה וגם אצל היבואן (הסטורייה, נכונות ק"מ וכו')

• תוכן חדש...