ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה... פיאט אונו שנת 96 יד 5 125000 ק"מ המוסכניק אמר לי ככה: מדחס מזגן עקום מאד ביחס למנוע - הוא לא יודע כמה זה יעלה כי זה תלוי תוצרת מי המזגן מצנן מים לא תקין - תיקון+עבודה 1000 ש"ח קלאץ' תקין מנוע נראה טוב יש מכה קטנה מאחורה מימין ומקדימה משמאל בקיצור כמו שהבנתם זו טרנטה אבל זה מה שאני מחפשת עוד 3 שבועות הרכב צריך לעבור טסט המוכר ירד איתי ל7500 ש"ח אבל בלי הרדיו דיסק אני אנסה לשכנע אותו עם הרדיו דיסק אז מה אתם אומרים? כל תגובה ממש תעזור לי!!!
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
זה אינו שרשור ישן (שעסק במונדיאו הקודמת). אנא קיראו ועזרו לי בבחירה. מונדיאו בנזין חדשה Titanium או מאזדה 6 קודמת Platinum? עד ה- 11/11/2007, שאז אוזמן להשקה של ה-6 החדשה לבית מאזדה, זו ההתלבטות שלי לפני רכישה. מאחר ואני נכה 100% (אבל עדיין בתהליך מול משרד הבריאות לקבלת זכאות להנחה ברכישת/אחזקת רכב - איני נכה גפיים), יש לי מספר דרישות מינימליות מהרכב שברצוני לרכוש: - בטיחות: ציון מירבי במבחני ריסוק. מספר רב של אבזרי בטיחות פסיבית (מותחנים, כריות אוויר ועוד). - רכב שקט (אקוסטית), נוח לנסיעה (כמה שיותר קרוב ל-C5, אבל לא C5 בגלל הסעיף השלישי) ומרווח (אני 2 מטר ו-3 ס"מ), עם אפשרות למציאת תנוחת נהיגה טובה. - בקרות וסייעים רבים ככל האפשר (מראה פנימית מתכהה …
הודעה אחרונה מאת adeeb_m, -
- 7 תגובות
- 980 צפיות
שלום, לאחר סריקה מהירה בפורם גיליתי להפתעתי שאינכם ממליצים על האופטרה החדשה ורציתי להתייעץ לגבי אוטו זה עמכם. מבחינת העיצוב אהבתי נורא את האוטו גם העיצוב פנים הפשוט וכמו שאומרים על טעם ועל ריח... רציתי לדעת מה הסיבות לפסול אוטו זה ? (ידוע לי שזה בעצם דייהו ומיוצר בקוריאה) כמו כן על מה הייתם ממליצים סדר גודל של עד 115-120 אלף, בדקתי מכוניות שונות ולפי דעתי: טויוטה חדשה- גיר זוועה. מזדה- יש לכולם מהליסינג. פוקוס- כבדה. רציתי להתייעץ לגבי האמינות של המכוניות.. כמו כן האם היונדאי i30 באמת טובה כמו שאומרים? הבעיה היחידה שלי איתה זה ה5 דלתות. תודה רבה. נ"ב מדובר על ה4 דלתות אופטרה.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש רנו סיניק . כרגע התקציב שלי הוא כ 45-50 אלפ ש"ח ועל הכוונת רנו סיניק משנת 2001 מנוע 1900 עם 140000 אלף קילומטר . האוטו עדיין לא עבר בדיקה במכון ויש לי מספר שאלות בנושא, ואודה לחברי הפורום על תגובתם המהירה (צריך להגיע להחלטה תוך 48 שעות): 1. האם רנו סיניק אמין באופן כללי מנוע הדיזל בפרט (התרשמות וניסיון אישי יתקבלו בברכה) 2. האם מחיר המחירון משקף ? כוונתי היא, האם יש ביקוש לרנו סיניק בשוק המשומשות המצדיק את מחיר המחירון או שבפועל המחיר בפועל נמוך ממחיר המחירון (גם אם הבדיקה לפני הקנייה מצביעה על אוטו תקין לכאורה). 3. על אילו דברים צריך לתת את תשומת הלב העיקרית בעת הבדיקה (לדוגמה מערכת מים, טיפול טיימינג, גיר, מערכת חשמל ו…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 1 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם, אחרי שעברתי על הרבה שרשורים בפורום, מצאתי המלצות שחלקן יותר מתאימות לי וחלקן פחות ולכן רציתי לבקש המלצה שתהיה כמה שיותר מותאמת לי, לרכב עם המאפיינים הבאים: 1) עלות: עד 20k (אפשרי אלפים בודדים יותר, אבל עדיף שלא...) 2) צריכת דלק נמוכה (~1:11 ומעלה): אני גר בחיפה (הרבה עליות אבל לא לשכוח שיש גם ירידות, וגם לא כ"כ הרפה פקקים), הרכב מיועד לנסיעה יומית עירונית לעבודה + נסיעה נוספת כמעט גם יומיומית למקום עבודה נוסף (משרה חלקית נוספת), כלומר, בממוצע כ-3 נסיעות ביום, כולל סופ"ש. אני מעדיף גיר ידני כי הוא כנראה יתאים יותר לצריכת הדלק שאני מחפש, אעפ"י שאין לי שום דבר נגד אוטומטי. מבחינת נפח מנוע - מה שיותר חסכוני בכל דגם - אותו אני רוצה. מבחינת גודל - קטן זה בס…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לבסוף על רכישת מיאטה בצבע לבן פנינה. לאחר המתנה ארוכה של כמעט 3.5 חודשים הרכב סוף סוף הגיע. אני פשוט מבסוט עד הגג! (או עד השמיים כשהגג פתוח ). בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לחברי ומנהלי קארספורום על העזרה המרובה! הנה כמה תמונות: אודי
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ראיתי סניק 2002 אוטומטית יד ראשונה עם 127000 ק"מ. הרכב לא כל כך שמור מבפנים, לא עבר תאונות מבחוץ. בעל הרכב מספר שלא היו ואין בעיות בגיר אך בפעם האחרונה הגיע למוסך אחרי שנראה היה שיש בעייה במנוע ונקרעה רצועת התזמון (משהו כזה...). במוסך רנו הוחלף ראש מנוע ורצועה ללא תשלום (למרות שכבר אין אחריות). בעל הרכב הסביר כי כנראה שיש בעייה בסדרה ורנו לקחה על עצמה את האחריות על התקלה במנוע. ברשותי סובארו גרנד לאונה 94 ודיברנו על החלפה של הרכבים אחד בשני ואני הוסיף 20000 ש"ח. כמובן שאקח את הרכב לבדיקה. מה דעתכם על העיסקה? את מה אני צריך לבדוק בשבע עיניים ברכב הזה? מה לגבי החלפת ראש המנוע? מה זה אומר? האם זה אומר שלא יהיו יותר בעיות אחרי שהוחלף. מה לגבי הבעיות הידועות שיש בגיר של ה…
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, אני חדש בפורום. אני לא מבין יותר מדי במכוניות, וגם לא מצאתי ממש תשובה חד משמעית בהודעות אחרות, אז החלטתי לתת לכם את הנתונים ולבקש את דעת המנוסים. יש לי מאזדה 3 (2008) ואני צריך להחליף את הרכב (למרות שאני מרוצה ממנו, ואני שוקל לבקש את אותו רכב בדיוק) אני אמור לבחור רכב מקבוצה 2, מה שאומר טויוטה קורולה, פורד פוקוס או מאזדה 3 (אם יש רכבים אחרים שאתם ממליצים אני אשמח לשמוע). אין לי ילדים ולכן מקום במושב האחורי או בתא המטען לא חשובים לי. הכי חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר שקט ואטום. אני גר בירושלים ועובד בת"א, ולכן אני צריך שהרכב יתמודד עם העליות והסיבובים יום יום כמה נתונים שאספתי מחברים ומשיטוטים באינטרנט: (אני מניח שחלק מהם שטויות, ואני אשמח אם תת…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 850 צפיות
בדור הראשון אני שוב חוזר.. אין בשום אשכול את ההבדלים בין שני הדגמים הנ"ל : XR וXS... תודה מראש יניב
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין טראנו לבין טרופר שני הרכבים הם דגמים ארוכים, בעלי תיבת הילוכים אוטומט ,בעלי 7 מקומות ישיבה אני מבקש חוות דעת לגבי הכל:נוחות נסיעה יותר בכביש מאשר בשטח,מרווח פנים ,אמינות ,עלויות טיפול וחלפים שאלה נוספת איזה מנוע עדיף בנזין או דיזל בהנחה שהרכב לא נוסע יותר מ-10K בשנה כל דבר אחר אשר לא נרשם על ידי ויכול לתרום לנושא יתקבל בברכה תודה עמית!
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני רוצה שזה יהיה רכב כמה שיותר אמין שנתון כמה שיותר גבוהה (מינימום 2003) שיהיה בטיחותי יחסית מה שחשבתי (אבל קשה למצוא) מאזדה 3 מנוע 2000 מודל 2004 (אני יודע שהמחירון 80 אבל יש גם ליסנג - אם אני אמצא יד פרטית ב80 נקיה ועם קמ' נמוך אקנה) סובארו אימפרזה מנוע 2000 איביזה FR מודל 2005 אבל גם לא ניתן למצוא מה עוד אפשר? תודה
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום! אני מחפשת רכב כבר במשך זמן מה ועד כה הסתכלתי רק על היפניות. היום מצאתי אופל קורסה עם ק"מ נמוך מאוד- 82 אלף שנת 98 ומיד ראשונה הבעיה היא שלמרות שהאוטו נשמע ממש ממש טוב אני לא יודעת שום דבר לגבי אופלים ולכן אשמח לדעת האם זה רכב אמין? חסכוני? ושוב בעיקר אמין!!! אגב המנוע 1400 גיר ידני אשמח מאוד לתגובה מהירה
הודעה אחרונה מאת Taltalit, -
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישה של אחד משני הדגמים הללו חדש מהחנות שניהם יעלו בסדר גודל של 200 אלף שח לאחר הכל. שאלותי העיקריות נוגעות יותר למיני קופר כיצד היא מתנהגת? יש לרכב שוק? היא נחשבת להצלחה או רק רכב עם פוזה? בכלל כל פרט שתוכלו לזרוק לי על המיני קופר אני אשמח. בברכה,
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני כבר זמן מה בררתי על הרבה מכוניות אבל אני עדיין לא מצליח להחליט מה עדיף. כמובן שאם אני קונה את ההונדה סיויק או את ה-MX 5 אני אקנה אותן שנת 2008... אבל לא מצאתי נתונים על היתרונות והחסרונות של כל אחת מהמכוניות ואני צריך עזרה. אני אוהב את הצורה של ההונדה סיויק ואני גם אוהב מכוניות ספורט קטנות ללא גג כדי לשפר אותם קצת...ג'נטים וכל מיני דברים כאלו אז האם עדיף סיויק עם מנוע חזק או MX-5 לשיפור? בתודה מראש ברק..
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כרגע בכיסי יש 140K ואני רוצה ליקנות רכב חדש האופציות שלי הן ב.מ.וו 520 אודי A6 שנתוני 01-03, או הונדה אקורד משומשת בת שנה או מאזדה 3 2.0 חדשה הדבר שהכי חשוב לי הוא היוקרה והנוחות אל איזה רכב מי בין כול אלה הייתם ממליצים? ההכנסה החודשית שלי היא 9K מה הכי טוב מיבכינת האחזקה והנוחות?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחר חיפושים נרחבים, האחיין הגיע לכמה מסקנות: כול דגמי ה- SW 2000 סמ"ק שקיימים בשוק נימכרו, או שהם לא למכירה... מאידך גיסא, כוווול דגמי הסטיישן הנמצאים למכירה בטרייד של לובינסקי או במגרשים למיניהם הם בהכרח 1600 סמ"ק. כפי שהמלצתם, השאיפה היא לרכוש את מנוע ה- 2000, אבל מה עושים אם אין בנמצא? האם מותר לחטוא במנוע ה- 1600 ובעצם השד אינו נורא כול כך? ברור לו שהרכב יהיה עגלתי יותר אבל הבחור (באמת תודה רבה לו) מוכן להתפשר ומסביר שאינו נהג ספורטיבי אלא נהג למשפחתו. למי יש ניסיון עם ה- 1600 BK? עוד אחת: האם דגמי ה- 1600 הספרטניים יותר בגימור, לא מוגדרים נמוך יותר בקבוצת שווי לביטוח מאשר האח המפונפן-SW ? מודה לכולכם מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שכנעו אותי למה לקנות מליסינג חדשה יותר , ולא את זו שבכותרת , יד 1 פרטית ומטופלת. אני שומע ומעוניין
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכם. אני מחפשת רכב באופן דחוף (פשוט תקועה בינתיים) ומתלבטת מאד איפה להתחיל. באופן כללי מחפשת משהו קומפקטי, חסכוני ידני ואמין בתקציב של 30000. נראה כי יפנית אמינה יותר ובתקציב זה אוכל לקנות יפנית שנת 96 (בערך)אבל ארופאיות אפשר גם 98-99. באופן יותר ספציפי הציעו לי סוזוקי בלינו 96 וראיתי גם קליאו 97-98 נחמדות. אני יודעת שהסוויט מומלצת, אך לא ידוע לי דבר על הבלינו, אשמח לתגובות על רכבים אלו (+הצעות אחרות) ובנושא הכותרת שלי. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת keinan210, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ! אחרי שחרשתי את החיפוש בנוגע למידע בקשר לשתיים שבנדון, לא מצאתי איזשהו ת'רד השוואתי מסודר ומקיף. אני מתלבט בין השתיים ובאמת מתקשה להחליט. ההיצע משתיהן הוא אדיר והשימושיות של שתיהן זהה. אני אשמח לעזרה ולדעות בקשר להשוואה ביניהן מבחינת מספר פרמטרים. אודה להתייחסות בקשר אליהם. השנתון אליו אני מתכוון הוא 1993-1994 בשנים הללו, בשני הדגמים, החליפו קרבורטור(93) להזרקה (94). גם בנקודה זו, לא הצלחתי להכריע, מה כדאי להעדיף, 93 או 94, קרבורטור או הזרקה? (מבחינת עלויות שוטפות, צריכת דלק, אמינות המערכות והוצאות תיקונים) הנקודות להשוואה בין הדגמים: עלויות חלקים חליפיים/מקוריים עלויות אחזקה שוטפות עלויות טיפולים אמינות (עד כמה שאפשר לשייך את המילה הזו לשתיה…
הודעה אחרונה מאת נר4, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה הבדלים היו בין 2 המכוניות הנ"ל ? אני יודע שהפרונט השתנה והפנסים האחוריים. האם היו איזשהם שינויים בפנים הרכב ? היו שינויים מיוחדים בSPORT WAGON ?
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! אבא שלי מעונין ביבוא אישי של אינפיניטי דגם FX45 AWD. באתר היבואן המחיר ההתחלתי עומד על 50K$. עם החבילה הכי מפוארת בסביבות ה58-59K$. האם למישהו יש מושג מהו המחיר הסופי לאחר שהמכונית כבר תהיה בארץ כלומר מהו הסכום שאבא שלי יכול לקנות את האוטו אחרי היבוא , המכס ושאר הדברים. אם אפשר בנוסף חוות דעת כללית על הרכב. תודה.
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה ההבדלים בין שני המנועים , מי אמין יותר ? האם יש הבדל משמעותי בסחיבה? לפי הבנתי סדרת ה-306 הידנית נחשבת כמוצלחת לא פחות מסדרת ה-205 מבחינת אמינותה. כמובן בהתאם לגיל ולמצב התחזוקתי של הרכב.
הודעה אחרונה מאת shablull, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
מה אתם חשובים על אוטו הזה שווה לקנות אותו?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 11 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום. עד לא מזמן רציתי מאד לרכוש את המזדה 2 2008, אך נאמר לי שהן תגענה רק בסוף פברואר. אין לי זמן לחכות לזה (חייב רכב עכשיו). פג'ו 207 וסוזוקי סוויפט מאד לא אהבתי לכן ההתלבטות שלי היא בין פולו 1.4 ידנית לפולו 1.6 אוטומטית (הפרש מחירים כ20 אלף ש"ח). האם משתלם ללכת על האוטומטית? האם היא באמת חזקה יותר למרות הגיר האוטומטי? האם ישנם עוד הבדלים בין הרכבים הנ"ל? (אני מדבר על הקומפורטליין 1.4 שעולה 98 אלף ש"ח). כמו כן שמעתי שכל הפולו מיוצרות בספרד ושהן מתפרקות על ימין ועל שמאל (סתם שמועות מכל מני מוסכניקים ארקאיים)..אבל אני חושב שהם היו אומרים את זה על כל דבר שהוא לא יפני. האם יש חכמה בדברים אלו? תודה מראש. נ.ב כמה זמן לדעתכם יקח לי למכור את הדייהטסו…
הודעה אחרונה מאת ברק ניב, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זהו. משכתי ומשכתי את הזמן, גררתי וגררתי את הנושא, אבל מספיק. הגיע הזמן להחליף את האלפא 156 הותיקה שלי (כמעט 5 שנים, 80,000 קילומטר). בזמן האחרון היא מבלה הרבה יותר מדי זמן במוסך, ודורשת תיקונים הרבה יותר מדי יקרים. ניקוי מזרקים ב-3,000 שקל, החלפת איזה סליל אחד ב-1,600 שקל ועכשיו החלפת מחשב כריות אוויר בעוד 4,000 שקל - וכל זה רק בחודשיים האחרונים. הגיע הזמן לעבור הלאה. לכן התקשרתי לסמל"ת וביקשתי נסיעת מבחן ב-159. מיד הציעו לי שתיים, ב-2.2 ליטר וב-3.2 ליטר. שמחתי ועוד באותו היום הגעתי אליהם. התחלתי ב-2.2 ודי התאכזבתי. קודם כל, יש לה מושבי עור די מכוערים, ואין ממש אפשרות להזמין אותה עם כיסוי בד (כשאמרתי שאני לא רוצה לקבל כוויות כשאני נכנס בקיץ למכונית החמה, קיבלתי את הת…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רכב ששימושו העיקרי יהיה נסיעות מב"ש לחיפה אחת לשבועיים. אני מעדיף רכב בטיחותי (2 כריות אויר) ולכן אני מניח שמשנת 95 ומטה לא אמצא כזה. מן הסתם, רצוי שיהיה אמין ובעל מנוע קטן מ1600 לטובת עלויות נמוכות- והכי חשוב בעלי חלקים זמינים ולא יקרים. פזלתי לכיוון סיטרואן סקסו וסקודה פליסיה\ניו פליסיה.לשניהם מחירון נמוך כך שאפשר לטפס בשנתון... אני יודע שאי אפשר לקבל הכל בסכום שיש לי, אבל בכל זאת- מה אתם אומרים? מה הרכב המומלץ שמתאים לרוב הקריטריונים? תודה לכל המשיבים והממליצים מראש! בן.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
מחיר של איביזות
מאת unix-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 867 צפיות
האם המחירים של האיביזות בשנת 99 הגיוניים? מצאתי איביזה שנת 1999 יד ראשונה 100 אלף ק"מ והבן אדם דורש 23 זה נראה לכם מחיר טוב ? האוטו נראה סבבה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש למישהו פרטים לגבי הפיג'ו 7 מקומות אוטומטית שנים מ-2004 עד 2005 איך הרכב אמינות? אחזקה? דלק? ביטוחים? והאם כדאי לקנות את הרכב? אם לא איזה אופציות עוד יש? תודה
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני בעלים של מגאן קופה ידנית יפיפיה כבר 3 שנים הרכב עבר 1,0000 ק"מ שנת 2000 יד 3 בגלל סיבות אישיות בחיי אני מעוניין למכור את הרכב אבל לא במחיר מחירון כי זה נראה לי מצחיק מאחר שהרכב במצב מצויין כולל כל השיפורי יופי למיניהם ומצב מכני כמו חדש! שאלתי היא כמה אפשר לדרוש מעל המחירון (לאחר שראיתי את רוב הקופה גמורות מכנית וחיצונית) בנוסף אני מכונאי כך שהרכב טופל בצורה הכי הכי שיכולה להיות חלקים מקורים בלבד! כל בעיה הקטנה ביותר טופלה מידית ללא חסכון! שאלתי גם איזה רכב אני יכול לקנות ב 15 פחות או יותר הכי אמין! (יכול להיות שההודעה אינה במקום הנכון אז סליחה מראש!) מצורפת תמונה של הרכב...
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם רכב מסחרי אני חיפשתי הרבה בפורום ולא ראיתי שירשור לגבי רכבים מסחריים. אני בטוח שהנושא יעניין הרבה אנשים. אני מחפש רכב מסחרי. המטרה: להוביל משא של עד טון וחצי. כל יום 250 ק"מ בקרוב. מחוץ לעיר. איזה אוטו כדאי לקנות בתקציב הדל של עד 20,000 ש"ח. האופציות הן: פיאט דוקטו- לדעתי שנים של 96-99 (אולי). פגו בוקסר GMC וונדורה בנזין או דיזל- אולי בנזין עם אפשרות להסב לגז. GMC ספארי- אם הוא יכול לסחוב עליו טון וחצי. (אין לי מושג). אני מאמין שנים 95 -94 כמובן גם להסב לגז יונדאי H100 אם מישהו יכול לתת חוות דעת על כל רכב שהוא מכיר המסוגל לעבוד קשה. אני מחפש לדעת מה עלות שנתית לגבי תיקונים ברכבים הללו (לא חייב מדייק כ…
הודעה אחרונה מאת winer_y,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 873 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Morde
- Accent Coupe
- amosbmw
- SurfHigh
- fishmanl
- סידן
- nglancer
- דובצע
- נירו72
- Nico62
- Supertigre
- shaik