Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב זריז ב70-75 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שזה יהיה רכב כמה שיותר אמין

שנתון כמה שיותר גבוהה (מינימום 2003)

שיהיה בטיחותי יחסית

מה שחשבתי (אבל קשה למצוא)

מאזדה 3 מנוע 2000 מודל 2004 (אני יודע שהמחירון 80 אבל יש גם ליסנג - אם אני אמצא יד פרטית ב80 נקיה ועם קמ' נמוך אקנה)

סובארו אימפרזה מנוע 2000

איביזה FR מודל 2005 אבל גם לא ניתן למצוא

מה עוד אפשר?

תודה

פורסם

דאייטסו סריון הכי זריז בעיר!:wink:

חפש אולי יש איזו גולף נחמדה 2.0 ליטר

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

יאריס T SPORT היא אחת המכוניות שיותר קשה למצוא אותן בארץ, כי פשוט אין הרבה כאלה ולמי שיש, לא מוכר (מעניין למה :-)).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התקציב הוא סך הכל יפה, ובאמת ניתן לרכוש רכב חזק עם ביצועים טובים בסכום זה.

אך יש לשים לב לכמה דברים:

לרוב, בחברות השכרה/ליסינג, קיימות מזדות 3 עם מנוע 1.6, מנוע 2.0 הרבה יותר נדירות ויש לחפש אותן בשוק הפרטי.

אותו סיפור עם סובארו אומפרזה, יש אותם לרוב בשוק הפרטי, ובסכום זה קשה להשיג אקזפלר שלא עבר התעללות. מה שכן, זה שאתה יכול לחפש סובארו B4 עם מנוע 2.0 בחברות, אתה תמצא הרבה רכבים כעלה סטיישן אך עם תחפש טוב תמצא גם מדגם סדאן. רכבים אלה בדרך כלל יהיו אחרי חוזה ליסינג, והיו שייכות לאנשים בדרגים גבוהים בארגון, כך שלרוב הן שמורות.

תחפש גם פורד פוקוס 5ד, עם מנוע 2.0. זוהי גם אופצייה לא רעה. זהו רכב בטיחותי וחזק.

בהצלחה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
התקציב הוא סך הכל יפה, ובאמת ניתן לרכוש רכב חזק עם ביצועים טובים בסכום זה.

אך יש לשים לב לכמה דברים:

לרוב, בחברות השכרה/ליסינג, קיימות מזדות 3 עם מנוע 1.6, מנוע 2.0 הרבה יותר נדירות ויש לחפש אותן בשוק הפרטי.

אותו סיפור עם סובארו אומפרזה, יש אותם לרוב בשוק הפרטי, ובסכום זה קשה להשיג אקזפלר שלא עבר התעללות. מה שכן, זה שאתה יכול לחפש סובארו B4 עם מנוע 2.0 בחברות, אתה תמצא הרבה רכבים כעלה סטיישן אך עם תחפש טוב תמצא גם מדגם סדאן. רכבים אלה בדרך כלל יהיו אחרי חוזה ליסינג, והיו שייכות לאנשים בדרגים גבוהים בארגון, כך שלרוב הן שמורות.

תחפש גם פורד פוקוס 5ד, עם מנוע 2.0. זוהי גם אופצייה לא רעה. זהו רכב בטיחותי וחזק.

בהצלחה.

פוקוס 2 ליטר יותר קשה למצוא וגם בתקציב שלנו זה הדור הקודם

מה שאני מפחד בB4 זה שזה אוטו גדול שצורך המון דלק (גם האחרות צורכות יחסית הרבה)

סה"כ האוטו הוא לשני אנשים צעירים

זה מאוד בעייתי למצוא משהו שבאמת נוסע בסכום הנכבד הזה

פורסם

פיג'ו 206 gti החלום הופך למציאות קשה להאמין מה רכב כזה עושה רכב יפה קטן צעיר ומהיר

אחזקה קצת יקרה מבחינת טיפולים וחלקי חילוף אורגנלים אבל הרכב פשוט תענוג צריכת דלק 1 ל11 משולב עם מזגן שזה יחסית די טוב לרכב ספורט ובכלל לרכבים עם מנוע 2000

וגם ישאר לך עודף ותוכל לשפר אותו עוד קצת עם היא לא תספק אותך (למרות שאני בספק)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה על כל ההמלצות אבל אח שלי עקשן ורוצה להתמקד ברכב אוטומטי (מה לעשות שהוא עקשן ולא מבין)

אז חשבתי אולי על A3 טורבו אוטומט

מה אתם אומרים?

איך היא מבחינת אמינות, מחירי אחזקה וכו'

פורסם

הכל תלוי כמה זריז אתה רוצה אותו...רכב זריז יכול להיות רכב קל עם מנוע חזק רכב מהיר יכול להיות יגואר ויש עוד הרבה סוגים של רכב מהיר תלוי מה אתה רוצה...

פורסם
תודה על כל ההמלצות אבל אח שלי עקשן ורוצה להתמקד ברכב אוטומטי (מה לעשות שהוא עקשן ולא מבין)

אז חשבתי אולי על A3 טורבו אוטומט

מה אתם אומרים?

איך היא מבחינת אמינות, מחירי אחזקה וכו'

צריכת דלק גבוהה עד כמה שידוע לי

פורסם

לדעתי אוטומט יהיה ירידה ברמה במצב הזה.

שב עם אחיך ותנסה להסביר לו שידני זה לא כזה נורא. (אלא אם כן אתם גרים בלב ת"א).

תנסו להשכיר רכב ידני ליום יומיים, אולי זה יגרום לשינוי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מעוניין בעלויות אחזקה שפויות יותר אזי, גם פג'ו 307 2.0 יכולה לבוא בחשבון- יש לה גם גירסת 3 דלתות "ספורטיבית".

אותו דבר לגבי רנו מגאן. שני הרכבים מאוד בטוחים וכן בתקציב הנ"ל ייכנס לך מודל 03-04.

לגבי הA3 - אין ספק שצריכת הדלק גבוהה יותר בשל המגדש וכן הביטוח יהיה יותר גבוה וכן השנתון יהיה כמובן יותר נמוך.

אינני חושב כי בתקציבך ייכנס מודל 03 אלה מודל 01-02.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב אני חושב שאני אסגור על לאנסר ידנית מנוע 2000 שנת 2005

מה אתם אומרים? (בדיקה וזה הכל בסדר)

36 אלף קילומטר

יד ראשונה

בלי sunroof

• תוכן חדש...