Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בד"כ זה הולך כך:

שלום , אני מתקשר לגבי הרכב, ( ממתין כמה שניות לנסות ולזהות תגובות של המוכר-התלהבות,אדישות,צורת דיבור)

ואז בד"כ מוכר הגון ורציני , מתחיל בפירוט לגבי הרכב שבשלב זה אני כמובן מוכן עם דף ועט ורושם בנמרצות את הנתונים היבשים

שהמוכר מפרט לי, בשלב כלשהוא המוכר שותק ואם חסרים פרטים אני שואל אותו.

( מטרת השלב הזה היא לנסות ולמצוא חוסר התאמה בין המצויין במודעה לבין מה שנאמר בטלפון)

מה שחשוב לי לדעת ( אם ע"י דיבוב המוכר ואם ע"י שאלות יזומות שלי)

1. תאונות כן/לא שלדה כן/לא

2.כמה זמן הרכב אצלך

3.טסט עד מתי

4.הסטוריה טיפולית ,היכן הרכב טופל.

5.אופי הנסיעות (עירוני/בינעירוני) ומי נוהג בד"כ ברכב. (רכב ראשון,שני במשפחה וכו')

6. מועד הטיפול הקרוב

7.ק"מ ויד כמובן

8. בסוף בסוף אני שואל מחיר, גם אם זה מצויין במודעה על מנת לראות האם המוכר מעריך את האוטו או סתם מפריח בלון ניסוי

כדי שישאר לו בשר להוריד במחיר.

בשלב זה אני מנסה לקבוע מועד לראות את הרכב , ואני אף פעם ,אבל אף פעם לא מתווכח על המחיר בטלפון מהסיבה הפשוטה

שאם אני קונה רכב לא-סחיר והמוכר רוצה מחיר גבוה מידיי אני עובר הלאה ולא מבזבז זמן על כך וסיבה השנייה כבוד שלי כלפי

המוכר והערכתו את הרכב שברשותו. ( זכותו של כל מוכר להעריך את הרכב כראות עיניו ולעיתים ללא קשר למחירון לוי

יצחק ודומיו, צריך לזכור שקונים את הרכב מהמוכר ולא מלוי יצחק)

על המחיר אני מדבר רק אחרי שראיתי והתרשמתי את הרכב ולפני בדיקה.

שאני מוכר רכב , אם מישהו מתווכח איתי על המחיר בטלפון ולפני שראה את הרכב אני מסיים את השיחה, מפני שכפי שנאמר;

מה שחשוב זה שהרכב יהיה שמור ומטופל ולא אם אני אצא "פראייר" או לא ( אשלם עוד1000 ש"ח יותר או פחות)

מה גם שלצאת פראייר זה סובייקטיבי לחלוטין לדעתי.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...