Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר סריקה מהירה בפורם גיליתי להפתעתי שאינכם ממליצים על האופטרה החדשה ורציתי להתייעץ לגבי אוטו זה עמכם.

מבחינת העיצוב אהבתי נורא את האוטו גם העיצוב פנים הפשוט וכמו שאומרים על טעם ועל ריח...

רציתי לדעת מה הסיבות לפסול אוטו זה ? (ידוע לי שזה בעצם דייהו ומיוצר בקוריאה)

כמו כן על מה הייתם ממליצים סדר גודל של עד 115-120 אלף, בדקתי מכוניות שונות ולפי דעתי:

טויוטה חדשה- גיר זוועה.

מזדה- יש לכולם מהליסינג.

פוקוס- כבדה.

רציתי להתייעץ לגבי האמינות של המכוניות..

כמו כן האם היונדאי i30 באמת טובה כמו שאומרים? הבעיה היחידה שלי איתה זה ה5 דלתות.

תודה רבה.

נ"ב

מדובר על ה4 דלתות אופטרה.

פורסם

האופטרה הינו רכב קוריאני (דייהו שניקנתה ע"י GM) תחת הסל של שברולט.

בסך הכל רכב יותר מוצלח מהאוואו הקטנה, אבל עדיין קוריאני.

מבחינת תוספות נותן הרבה יותר מרכבים אחרים בקטגוריה - GPS וכו'.

אבל אתה משלם בנוחות הנסיעה ובאמינות.

נסעתי במשך שבוע על שכורה כזאת מהדגם הקודם (2006). מרגישים שזאת לא יפנית.

פורסם

תודה רבה,

כמה דגשים שלפי דעתי לא התייחסת אליהם:

דווקא הרבה אומרים שהקוראנים מתחילים להתקרב ליפאניות, שבוע נסיעה על שכורה לא אומר כלום על אמינות.

היית מעונין לשמוע גם על מה אתה ממליץ.

תודה.

פורסם

אני חייב שמישהו יסביר לי מה ככ גרוע בגיר של הטויוטה פעם אחת ולתמיד...?

בתיכנון של המשפה שלי לרכוש אחת כזו..אבל יש הרבה שמועות ותלונות על הגיר..אבל מה היא בעצם הבעיה?

תודה:)

פורסם

gordins, עשה לעצמך טובה וקח מגאן במקום הזוועה הזאת.

תום, בחיפוש קליל אני בטוח שתמצא תשובה לשאלה שלך, היה על הקורולה שרשור כ"כ ארוך.

פורסם

עד כדי כך גרוע? :-(

פשוט מבחינת העיצוב אהבתי נורא תאוטו, הפשטות שבו מאוד מתאימה לי, אבל באמת יותר מידי אנשים קוטלים תאוטו הזה.

אם אפשר המלצה לגבי מכוניות נוספות אני ישמח מאוד התקציב הוא 120 אלף אוטו חדש.

פורסם

בצע חיפוש ומצא מה כבר כתבתי על הדייהולט הזו.

בשורה התחתונה: לא מאיצה, לא בולמת, לא נוחה, לא אמינה (טיימינג קפץ ברכבים עם 80K ק"מ!) ובנוסף לכל ש-ו-ת-ה דלק כאילו מותקן בחזיתה מנוע V8 (אבל עם ביצועים של מנוע קוראני מיושן, כמובן). אה, כמעט שכחתי: הגיר הכי בטלן שנתקלתי בו ברכב כלשהו מאז הסיטרואן BX.

פורסם
אני חייב שמישהו יסביר לי מה ככ גרוע בגיר של הטויוטה פעם אחת ולתמיד...?

בתיכנון של המשפה שלי לרכוש אחת כזו..אבל יש הרבה שמועות ותלונות על הגיר..אבל מה היא בעצם הבעיה?

תודה:)

אנשים שנהגו לנסוע בקורולות משנים עברו, התרגלו לגיר אוטומטי נטו ( דהיינו "גיר משעמם"). עכשיו, כשצריך לשחק עם היד עוד קצת, זה קצת מעמסה :)

• תוכן חדש...