ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי רכישת BMW קומפקט מודל 2003 מנוע 2000 אוטומט יד 2 עם 34000K איך היא מבחינת אמינות? עלויות טיפולים? מבחינת שוק? בעל הרכב רוצה מחירון, האם כדאי? אני מודה מראש על תשובתכם
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יודעת שדובר רבות על רכבים בעלי 6-7 מקומות. אני מחפשת אוטו כזה, אבל לא ענק מידי. לא רוצה סגנון mpv בגלל שזה גדול מידי בשבילי ואוכל המון דלק. מהבירורים שעשיתי, נראה לי שמאזדה 5 וכמותיה יהיו מאד מתאימות. ההתלבטות שלי היא כזאת: האם יותר כדאי ללכת על משהו בסביבות ה-70-80 אלף שח (ספייס וואגן שנות 2000+ / הונדה סטרים אם נוכל למצוא וכו') או עדיף לעשות את המאמץ הכספי הגדול יותר ולהגיע למאזדה 5 שנת 2006. השאלה היא בעיקר האם התמורה של הרכב החדש יותר היא כל כך הרבה יותר טובה מהרכב הישן ששווה להשקיע את העוד 50 אלף שח? קחו בחשבון שאני לא כזאת שמחליפה אוטו כל שנתיים. רוצה משהו אמין שיחזיק מעמד לטווח רחוק ולא ישגע אותי עם בעיות/ ביקורים במוסכים. מצד שני לא רוצה סתם לזרוק כסף. מעדיפה …
הודעה אחרונה מאת קדילק, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי אחרי חיפושים רבים את הרכב שמתאים לי הכל בסדר חוץ מהבחוץ מצאתי הונדה אצ'בק שנת 99 יד שניה 160 אלף קילומטר ללא תאונות ובאמת אוטו שמור שלא קרעו אותו מבחור בן 40 שאצלו הרכב 4 שנים עכשיו הכל טוב יש לה סאנרוף והכל בסדר ועובד רק דבר אחד מבעס אותי הגג שלה מקולף מצבע ויש שיפשוף עצבני מאחורה שצריך רק צביעה בלי פחחות הוא רוצה עליה 30000 שהמחירון שלה 38900 עכשיו מישהו יכול להגיד לי אם זה רציני המחיר של הצבע של הגג והטמבון נגיד? בבקשה תעזרו לי כי זה רכב ראשון שלי ואני חייב יעוץ תודה לכל העוזרים..
הודעה אחרונה מאת zohar_v, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב אמין וחסכוני, בתקציב של עד 30,000 ש"ח. רק ידני. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רוצה קנות מיני וואן 7 מקומות הסכום בערך 100,000 שקל מה עדיף? קיה קרניבל או מזדה MPV או קרייזלר וויג'ר זה מה שאני מכיר בבקשה תעזרו לי להחליט
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
ההשוואה אינה מול מנוע ה- 2,0, שברור שהוא חסון יותר. הענין הוא שנפל הפור על דגם כזה (1600) והחשש האחרון שעוצר את הרכישה הוא שהמנוע יהיה חלש מדי לסטיישן הכבד ממילא. כבר אמרתי בעבר שהומלץ כאן רק על מנוע ה- 2000 אולם הוא כמעט ולא בנמצא. האם כדאי לרדת מהעיסקה רק בגלל חשש זה? האם הוא מוצדק? האם מישהו יכול אכן לאמת שסטיישן 1600 יהיה נבלה-לא-זזה כאשר מפעילים המזגן? האוטו בשיא העומס יסע עמוס עם 2 מבוגרים, 3 ילדים קטנים והציוד יכלול עגלת תינוק וציוד לשהיה בחופשה למספר ימים, אולם בדרך כלל הנסיעות יהיו קלילות יותר, כמובן. עוד חשש: האם המזגן הוא אותו אחד מבחינת ההספק המותקן במנוע ה- 2000? מניסיון של חברים - המזגן שם מתפקד היטב.
הודעה אחרונה מאת ULY, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חבריי הפורום הבוקר לקחתי פולו שנת 2001 גיר ידני לבדיקה לפניי קניה, בתחתית העמוד מופיעים שניי העמודים של תוצאות הבדיקה חסר עמוד אחד אני מקווה שבשלב יותר מאוחר של היום את ישים גם אותו. אני מבקש מכם חוות דעת לגביי הליקויים שקיימים אם הם בעליי משמעות גבוהה/נמוכה,עלות של התיקונים ואם יש לכם עוד מה להוסיף מעצמכם אשמח לשמוע . http://www.2send.us/uploads/403812e911.GIF http://www.2send.us/uploads/55afd86f46.GIF
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובתחילה ברצוני לציין כי זהו הפורום המקיף והמקצועי שנתקלתי בו באינטרנט (ראיתי תפוז, YNET וכו'...) קראתי המון מהודעות של אנשים אחרים אך עדיין אני מרגיש צורך ךקבך חוות דעת ממי שמבין. עלי לבחור רכב ליסינג עם תקציב דלק מוגבל. אני נוסע המון (כ-140 ק"מ ביום) ע"מ להגיע לעבודה ואיני רוצה להשלים מכסת דלק (אחרי שכבר הורידו מהברוטו ממילא). ישנן המון אופציות אך אני אתמקד באלו שלדעתי זולות: -דיאטסו סיריון -גטס GLI -יונדאי אקסנט 1.4 -מזדה 3 -סיטרואן C4 -יונדאי i30 החדשה -מגאן II ביזניס -פוקוס -קורולה באיזו לבחור לדעתכם?? (אגב, התקציב במנועי 1600 גבוה ב-200 ש"ח) אני חשבתי בסיריון כי היא נשמעת הכי זולה וגם נראית לא רע או באקסנט אבל…
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני זקוקה לייעוץ, יש לי תקציב של 80,000 ש"ח, סדר העדיפויות הוא כזה: 1. רכב בטוח, לפחות 4 כוכבים במבחני ריסוק, 2. מרוווח מספיק כדי להכיל 3 כסאות ילדים במושב האחורי 3. חסכוני בצריכת הדלק ובטיפולים. 4. נראה טוב....
הודעה אחרונה מאת XENON, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אנשים. הרכב הוא בעיקרון של אמא שלי אבל גם אני משתמש בו המון. כרגע אנחנו עם 323 שנת 2002 , עשה קצת בעיות, לאמא שלי דיי נמאס ממנו. בכל מקרה, אמא שלי מוכנה להשקיע עד 85 , כנראה ששנת הרכב תיהיה 2005 (לפי התקציב) אני לא מבין ברכבים ואמא שלי עוד יותר לא, הפחד הכי גדול שלי שמישהו ינסה לעבוד עליה. אני פשוט לא מסוגל לסמוך על אף אחד שימכור רכב לאישה. בכל מקרה, עד עכשיו הציעו לה מאזדה 3 , שנת 2005 . אני והיא מעדיפות את ה5 דלתות אבל לא הצלחנו למצוא. קיים בכלל בשנתון הזה? הציעו לה גם טויטה קורולה 2005.. לא התלהבתי ממנו , אבל מה אני מבין. בכל מקרה, ברור לי שחשוב גם המצב הספציפי של אותו הרכב, אבל היתי רוצה לדעת בגדול על מה להסתכל ועל מה לא. אני אישית רוצה מא…
הודעה אחרונה מאת kennytdfer, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם. עיינתי בפורום וראיתי שרובכם ממליצים על המאזדה 3 ולא על הפוקוס מבחינת כוח. אז ככה.אני עובד עם הרבה חברות וכל העובדים עם המאזדה 3 אומרים שהרכב לא סוחב! לעומת זאת כל מי שנוהג בפוקוס מאוד נהנה.אני נסעתי על 2 המכוניות והתרשמתי יותר מכל הבחינות מהפוקוס. אני לא יודע למה אומרים שהמאזדה יותר מהירה.מישהו מוכן לתת תגובה? מדובר בדגמים הבסיסיים.תודה רבה.אלירן.
הודעה אחרונה מאת Dhp_venom, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הנ"ל. (נושאים כגון: נוחות נסיעה, ביצועים, אחזקה ואמינות) הרכב מוצע למכירה: מפרטית יד ראשונה, 77000 ק"מ מטופל במוסך המורשה וללא תאונות. (במסגרת הטיפולים הוחלף לרכב מאוורר מנוע - הורכב אחד גדול במקום שניים קטנים - כנראה דור מתקדם, כמו כן ,הוחלפה סעפת מי קירור שנסדקה - מפלסטיק - בחדשה.) סה"כ מנסיעה קצרה שעשיתי - מנוע נשמע טוב והגיר מגיב היטב. האם יש דגשים עלי לשים לב אליהם לפני קניית הרכב? ושאלה נוספת - בעל הרכב ציין שלא ניתן לבטל את כרית האוויר של הנוסע לצד הנהג, האם ניתן לבטל את הכרית בשעה שמסעים תינוק מקדימה? אשמח לתגובות, ליאב.
הודעה אחרונה מאת liavc, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב משפחתי, התקציב הוא 160K לערך, חדש בלבד, מבקש להציע. כרגע הכיוון הוא : אקורד - SUBARU B4 . מה דעתכם כל הרכבים ? מה אתם מציעים ? פתוח להצעות. נ.ב. כרגע ברשותי שברולט מאליבו 97 שמאוד יקרה לליבי, אך מכיוון שב-10 שנים הללו היא עברה 340000 קילומטר הגיע הזמן להחליפה. אודה להיענותכם.
הודעה אחרונה מאת yosiel, -
- 7 תגובות
- 976 צפיות
שלום לכולם... יש לי הצעת החלפה בין הרכב שלי רובר קבריולט זאתי שבסמלון שנת 94 עם מנוע חדש 50000 ק"מ (הונדה)יד שלישית ועוד מושקעת המון(מפורסמת פה באתר) המחירון של הרכב שלי 27000 בלי עוד תוספות ששמתי.. לבין פיאט פונטו שנת 95 מנוע 1250 יד שלישית 170000 ק"מ פרטית ראיתי אותה היא נראית טוב לשנתה והמנוע נשמע לעיניין אני לא מתכוון לקחת אותה לבדיקה אני סומך על עצמי לטוב ולרע..לא יודע את המחירון הבחור טוען שהמחירון בערך 11000 ש"ח הבחור התרשם מהרכב שלי ואני מתחייב לו על הבדיקה..הוא מוכן להוסיף 13000 ש"ח הסיבה שאני מוכר היא אך ורק שאני נקלעתי לחוב ואני חייב כסףב עקבות זאת הורדתי את המחיר של הרכב שלי ל20000 ש"ח, אחרת לא ההייתי חושב על מכירה ובטח שלא על החלפה מפניי שהשק…
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
רכב לחבר עד 20K
מאת jermi- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי לאחרונה מחפש רכב לאחר שהאוטו הקודם שלו הלך טוטל בתאונה שלא באשמתו. התקציב שלו הוא עד 20K והדרישות הם שהוא יהיה ספורטיבי עד כמה שאפשר עם גיר ידני כמובן ושיראה טוב. עד עכשיו חיפשנו אלפא 145 ופיאט בראבו אבל המצב בשוק לא משהו ולכן אנחנו מחפשים כיוונים חדשים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן,צריך עזרה בקשר לרכישת רכב. התקציב הוא עד 40,000,מינימום שנת 2000,אוטומט. עדיף מנוע 2000 סמ"ק+. (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו...) האפשרויות שחשבתי עליהם הם: פיז'ו 406.(1.8 ל' או 2.0 ל') שברולט אלרו.(2.2 ל' או 2.4 ל'...מה עדיף?) פולסוואגן בורה.(2.0 ל' או 2.3 ל' V5...מה עדיף?) ואם יש לכם רעיון תוסיפו...
הודעה אחרונה מאת yosiel, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אשמח מאוד לקבל המלצה על מוסך /מוסכניק נייד (שיבוא אל המוכר) שיבדוק ויעריך מה בדיוק משמעות המימצאים שעלו בבדיקה במכון קניה, וכמובן שיתן הערכה כמה אמור התיקון לעלות. אם זה משנה משהו, מדובר במאזדה (דמיו). מדובר באזור המרכז. אם ידועות עלויות אשמח גם כן. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת wu-wei, -
- 2 תגובות
- 694 צפיות
שלום ואור לכולם אנו זוג צעיר-מעוניין לקנות אוטו טוב באזור שנת 2000 ובתווך המחירים סביב 20,000 ש"ח לצערנו אין לנו כל הבנה בעניין, נשמח אם תוכלו לשתף אותנו בדעתכם על הרכבים הנ"ל ולתת לנו רעיונות וטיפים נוספים נוספים -סקודה פליסיה/ ניו פליסיה -דייהו נובירה -דייהו לאנוס -פיאט בראבה -סיטרואן קסארה נשמח מאוד עם תעזרו לנו אנחנו לא מבינים בזה כלל
הודעה אחרונה מאת jonigti, -
- 10 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
חברים עומדים לפני רכישת פיקאסו חדש. היבואן מתחכם מעט עם זמן האספקה ומציב אפשרות לרכוש את הדגם האוטומטי, למרות שהם הזמינו רובוטי. על המחיר היבואן יתפשר (האוטומטי יקר יותר) ויתן הנחה, אולם החברים לא יודעים האם האוטומטי עדיף. הם בחרו ברובוטי בגלל המחיר הנמוך יותר. עוד חשש שעלה הוא האם זינוק בעליה ברובוטי יתבצע כמו באוטומטי (כלומר, הרכב לא ידרדר אחורה עד שילוב ההילוך) או שצריך לבצע תרגיל וירטואוזי בשילוב בלם היד בכדי לבצע זאת כמו שצריך. אודה מראש לכול בעלי הניסיון והידע.
הודעה אחרונה מאת gershon17, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים, אני חדש בפורום הזה. אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק שנת 98 או 99 זה התקציב שלי בערך. גירסת המיני עולה אותו מחיר כמו הרגיל הארוך, אבל רציתי לדעת האם גרסת המיני חסכונית בדלק ברמה כזו משמעותית מול הרגיל? כי אם זה המצב אני מעדיף גרסת מיני (אני גם סטודנט אז זה יחסוך לי כסף על הוצאת דלק), אז האם יש ממש חסכון משמעותי בדלק או שלא ביג דיל? וגם מה נפח המנוע של רגיל מול המיני? תודה רבה אנשים.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 0 תגובות
- 502 צפיות
תקציר הפרקים הקודמים - אני צריך להחליף מכונית. יש לי אלפא 156 2 ליטר סלהספיד שזמנה הגיע, וצריך להפרד ממנה לשלום. עד היום בדקתי את ה-159 2.2 ו-3.2, את הסובארו B4 עם ה-3 ליטר, ואת הפאסאט 2 ליטר טורבו. ה-159 2.2 ליטר משמימה למדי, ה-3.2 מדהימה לחלוטין אבל אני מפחד מעלויות התחזוקה, ה-B4 סבירה והפאסאט היתה ממש אחלה. נותרו שתי מכוניות לבדוק, הלקסוס IS 250, וכמובן הב.מ.וו. 325. משום מה אני עדיין לא מצליח לגרום לקמור לקבוע לי נסיעת מבחן ב-325. שלושה שבועות של ניסיונות, בהם הספקתי לעשות נסיעות מבחן בכל שאר המכוניות שהזכרתי. אני לא כל כך מבין איך זה. אם אני צריך לרדוף אחריהם כדי להוציא 300 ומשהו אלף שקל, כמה צריך לרדוף אחריהם כשמשהו לא בסדר במכונית אחרי שכבר קניתי?! ב…
הודעה אחרונה מאת gershon17, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי 20,000 ש"ח ואני רוצה אך ורק הונדה אי אקס אמרו לי שהוא אמין מאוד ולא שותה הרבה דלק רק בעיה שאמרו לי שהוא עגלה בדיונות אבל עדיין אני נעול רק על הונדה מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת selmen, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה רכב עדיף מבין השניים?? התקציב שלי הוא בסביבות 60K (יש מצב לגמישות...) בגדול אני רוצה מהרכב שלי שיהיה חזק, זריז, אמין (הנושא הזה די מדאיג אותי אצל האריה 307), ומקדם הפוזה גם די חשוב... בתקציב הזה לדעתי אפשר להביא גולף שנתון 2001 מקסימום, או 307 2002 (XT). איזה נפח עדיף אצל 2 הרכבים 1.6/2.0? מבחינת שוק, ביצועים, אמינות וכו'. אני די נעול על לקנות אוטומט. אשמח לחוות דעת על הרכבים הנ"ל או להצעות על רכבים נוספים.
הודעה אחרונה מאת selmen, -
- 6 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חשבתי לקנות הונדה סיוויק 2005 אבל אמרו לי שממש ממליצים על פיגו 407 2005 מנוע 2000 אז ככה יש לי כמה שאלות צריכת דלק ? תשלום ביטוח ?אני בן 22 החזקה ? ביצועים? חלקים יקרים?? אז תעזרו לי אנשים תביאו חוות דעת על הפיגו 407
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לשאול איך הייתם מדרגים את הרכבים מבחינת: 1. אמינות 2. צריכת דלק 3. עלויות חלקים וטיפולים 4. ביצועים והתנהגות האופל מנוע 1.6, והפיג'ו 1.6 XS שתיהן ידניות. אשמח לשמוע יותר מאנשים שנהגו ותחזקו את הרכבים הנ"ל. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום רב, ככל הנראה ביום א' הקרוב תיסגר העסקה, ואני אהיה הבעלים החדשים של Audi TT מודל 2000, יד 4 והבעיה: 250,000 ק"מ. רציתי בבקשה לשאול האם אני הולך לכיוון ההתאבדות או שמא יכול להיות שזה השקעה כדאית? האם אני צפוי לתיקונים ובלי סוף או שזה קילומטרז' גבוה אך סביר שלא יעשה לי חור בכיס? (את הרכב אני עתיד לקנות בכ20-30% מתחת למחירון.) שאלה נוספת קשורה לטיפולים שוטפים של הרכב, אינני מתכוון לטפל בצ'מפיון, אלא במוסך לא מורשה, עם חלקי חילוף שאני אקנה ככל הנראה. האם אני אמור לראות הבדל עצום בהוצאות טיפולים בין רכב רגיל לאוודי? ואני מתכוון בדגש על החלקי חילוף? אשמח לשמוע עוד תגובות, האם בכלל כדאי להיכנס לסיפור? בתודה מראש, דימה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
אני מחפש רכב אשר ישרת אותי לנסיעה יומיית לר"ג וחזרה לירושלים (הרבה עליות) אז חשוב מאוד שיהיה רכב אמין , וחזק, אוטומט (הרבה פקקים), שלא ישתה דלק יותר מדי, ועדיין חשוב לי היופי של הרכב. אני נוהג לבד, כך שלא אכפת לי שתהייה קופה - או כמה שיותר קטנה, אך יציבה על הכביש, וחובה כריות אוויר. לביינתים חשבתי על MAZDA 323F מודל 97, נפח מנוע 1840. או רנו מגאן נפח מנוע 1600. מה דעתכם ? (כמעט האוטו המושלם עם הפוזה הנכונה .
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
לאחר שכמעט סגרתי על רכישת סופר-מיני חדשה , עלתה אופציה נוספת - משפחתית קומפקטית במרכב 5 דלתות (הצ'בק) לדוגמה מאזדה 3 או סובארוB3 כאשר מבחינת מחיר יש תוספת של כ-15,000 למחיר הסופר מיני. מה שמעניין אותי הוא ההבדל בעלויות האחזקה - אני נוסע כ-20,000 ק"מ בשנה, רובם מחוץ לעיר. האם למישהו יש מושג מה עלויות האחזקה האמיתיות ?
הודעה אחרונה מאת winner, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! מה דעתכם על הרכבים: ניסאן מקסימה QX 2.0 ל' 2003 - בקשה - תתנו לי בבקשה רק חו"ד מכאניות; ניסאן אלמרה פרפקט, 1.8 ל', 2001, כנ"ל רכב קודם - רק חו"ד מכאניות; סיאט ליאון 1.6 ל' 2001 כנ"ל; רנו מגאן 1.6 ל' 1995 כנ"ל; שברולט קורסיקה 2.2 ל', 1995 כנ"ל; טויוטה קורולה, 1995-1998 1.6 ל' כנ"ל; (אני מצטער שזה כ"כ הרבה...)
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם. החלטנו ללכת על אחד הרכבים האלה. השיקול העיקרי הוא ההבדל הטכני והעליות. האם עלויות הביטוח/דלק/טיפולים וכו' יהיו גדולות בין הA3 לגולף? חשוב חשוב לי מאוד עניין האמינות? האם הרכבים סובלים ממחלות כל שהן ביחוד בגיר/מנוע?
הודעה אחרונה מאת wazars3,