ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
היי אנחנו זוג שתרבים בכפילות ז"א שנהיה ארבעה. אני מחפש אוטו (רכב נשמע יותר טוב). חשבתעי על רנו סניק שנת 99-00 ידני. יש לי טווינגו ואני מאוד מרוצה. למישהוא ידוע על בעיות נפוצות? רצוי , לא רצוי? או אולי רכב אחר לגמרי , אשמח לשמוע רעיונות. הסכום עד 37000 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
ב"ה שלום חברים חברת דלק מוטורס תתחיל לשווק בקרוב את מאזדה 2 בישראל במחיר מטורף של 100 אלף ש"ח בלבד לעומת המתחרה הונדה גאז במחיר של 106 אלף ש"ח שכנראה ירד עקב התחרות ... על הגאז כבר למדתי הרבה על המאזדה 2 עדיין לא יודעים הרבה הנה תמונות http://www.diariomotor.com/2007/03/04/mazda-2-2007-imagenes-de-la-version-deportiva/ נראה יפה יפה חבל על הזמן !!! אז יש למישהו מושג מאיזה סקירה באיזה אתר אחר בחול אולי האם המאזדה תהיה חסכונית כמו ההונדה גאז שזה 1 ל 20 האם היא תהיה מרווחת כמוהה ? איך היא תהיה בביצועים ? תאוצה ל 100 קמ"ש תוך כמה זמן ? כל השאלות אתם יודעים ... אשמח לשמוע אני מתכנן רכישת רכב בקרוב וכנראה שתהיה לי אפשרות לרכוש רכב חדש ב"ה…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין מנוס מהחלפת הגימיני המקסימה עקב גידול במשפחה (ילד שלישי). הרבה דיונים ובדיקות למצוא יורשת ראויה בתקציב מוגבל תוך התפשרות ע"מ למצוא את הרכב האופטימלי למשפחה המתרחבת. לבסוף הוחלט על ראקסטון 2.9 (מנוע חלש) בשנתון של 02-03 (מגבלת תקציב). אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של הרקסטון וזה לא נושא האשכול הזה למרות שאם למשהו יש משהו מעניין לספר לי על הרכב אשמח לשמוע. אחרי שראיתי כמה ראקסטונים והתיעצתי עם יוסי ממוסך מורשה סאניאנג בהרצליה (בחור נחמד ולבבי ששמח לעזור לי) הגעתי ליעוץ ראשוני עם אקסמפלר 2003. קצת על הרכב. הרכב יד שלישית עם 108 אלף ק"מ. נראה שמור למדי מבפנים ומבחוץ. אין תאונות. תיקון צבע קל (לא נראה) בדלת האחורית. הרכב לא טופל במוסך מורשה החל משנת 2004 ואין…
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום סיכמתי בע"פ על קניית מיצובישי לנסר 91 (12שסתומים) 153K יד 3 נוסעת סביר (החלפת הילוכים חלקה)פחחות לא משהו בכלל מכסה מנוע וכנף לא באותו צבע פנים הרכב דווקא סביר ושלם חלונות עולים ויורדים דשבורד מפוצץ, הבעלים מתחייב בבדיקה למנוע גיר ושילדה המזגן ללא רצועה והמחיר 5K. ולשאלה: לאחר עיון מדוקדק בכל השרשורים הקודמים ראיתי שהדעות הם לשני הכיוונים או אמינות דפוקה וחלפים יקרים או אמינה ואחזקה סבירה, כולם ציינו צריכת דלק שערוריתית --> אבל האם המצב עד כדי כך גרוע היה לי סובארו DL לפני שנים סטיישן אוטומטית שגם אז בימים טובים הגיע ל 1/8 +/- משוקלל ובכלל גם הם אוהבות דלק אז מה ההבדל בינהם עדיין מהותי? האם בכלל יש חלופות בסכומים הללו (הרכב מיועד לנסיעות בשכונה 25 ק"מ ביום +) בהנחה…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
שלום לכולם, היום אני ואבי לקחנו יום חופש מהעבודה וזאת על מנת למצוא את הרכב המתאים ביותר לאבי(נכה 100%) ולי. הדגמים שעמדו בפנינו הם: סובארו B3, מאזדה 3, סיטרואן C4, פורד פוקוס 4/5 דלתות. כולן 2.0 ליטר. נתחיל מהביקורת: סובארו B3 נכנסנו לסוכנות והרשמנו מהעיצוב, באמת מרשים. וכאשר פתחנו את הדלתות התגלה לעינינו מרחב פנימי ענק עם הרבה מקום לרגליים ליושבים מאחור. שאלנו את הנציגה הכיצד יש כל כך הרבה מקום ברכב והוא נראה ממש קטן והיא התחילה להתלהב ולומר לנו שלסובארו בלה בלה בלה....ואז פתחנו את הבגאז' והתגלה מראה מזעזע.!! אין בגאז כלומר יש,אבל כזה בגאז קטן לא ראיתי הרבה מאוד זמן, בפונטו יש לי לנו בגאז יותר גדול! התחלנו בנסיעת מבחן והרכב בשטח עירונ…
-
יבוא אישי מארהב
מאת ih11- 0 תגובות
- 767 צפיות
1. מעוניין ליבא רכב חדש 2008 מארהב. האם זה אפשרי או שזה חייב להיות יד שניה? במקרה ואין אפשרות לייצא מארהב אוטו חדש, כמה מייל זה נחשב יד שניה? 2. איך בודקים את מצב האוטו כדי להיות בטוח במקרה של רכב חדש ובמקרה של יד שניה? 3. מה צריך לעשות כדי ליבא את הרכב? איך שולחים אותו מארהב ואיך מכניסים אותו בארץ? אני מכיר את האתר של המכס - http://www.mof.gov.il/CUSTOMS/rechev.htm זה לא מספיק כדי לדעת למה בדיוק לעשות. גם לא מצאתי בפורום הסבר מפורט. אשמח לשוחח טלפונית עם מישהו שהביא רכב.
הודעה אחרונה מאת ih11, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
משפחה עם 2 ילדים ומחפשים רכב בטיחותי ואמין, צריכים המלצות או להפך על: פורד פוקוס, רנו מגאן, מאזדה 3. מישהו יודע אם כדאי להוסיף עוד 8000 ש"ח על ההבדל בין הרנו מגאן סדאן ביסנייס למפוארת יותר? כי מבחינה בטיחותית, גודל הן זהות. האם יש בעיה עם הרכטיס מפתח של רנו? תודה!
הודעה אחרונה מאת adeeb_m, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
בימים אלה מסתיים לי חוזה הלסיניג לקיבלתי אפשרות לקחת את אחת המכוניות הבאות: - סיטרואן C4 - פוקוס 5 דלתות (גם 4 דלתות אבל אני לא אוהב את העיצוב) - סובארו B3 - רנו מגאן בכלל שברנו לו ניתן לבטל את הכרית אוויר במושב ליד הנהג הרכב ירד (למרות שהוא היה המועדף עלי). (בחלון של השלוש שנים בטוח שיהיה צורך בכסא תינוק) כרגע ההתבטות היא בין C4 לבין ה פוקוס. הדגשים שלנו הם: בטיחות, רכב מרווח ומנוע חזק. כרגע אני עם מזדה 3, לפי דעתי רכב מעולה אבל לא מאוד נוח (הייתי שמח לשדרג את הנוחות). הדגשים שלי הם: - האם ה C4 הינו מנוע חזק? שמעתי מספר לא קטן של תלונות על המנוע. איך שני המנועים שהשוואה? לדעתי המדה 3 הינה מנוע סביר ולא הייתי רוצה שהרכב החדש יהיה משעו…
הודעה אחרונה מאת adeeb_m, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם גולשי הפורום,ליפני כמה חודשים עלתה הבעיה של לקנות רכב ראשון לאחי הקטן היה רצון ליקנות ב.מ.וו אבל לאחר שיחה קצרה עם המכונאי שאני מכיר הבנתי שזה כימעט בילתי אפשרי להחזיק רכב מי סוג כזה בסכום כה קטן(כ 1000 ש"ח לחודש). אני היתחלתי לחשוב בכיוון של פולקסווגן גולף עד שנתון 92 כלומר גולף מי הדור ה 2 כעקרון הדרישות הכי חשובות שלי לרכב הן: א:אחזקה זולה כמה שיותר ב:רכב חיסכוני ג:ידני בלבד ד:רכב אמין שלא יעשה בעיות שמעתי מי חבר שלי שהיה לו גולף שנת 90 ונישארו לו רק זכרונות טובים מי הרכב אבל רציתי לדעת כמה יעלה האחזקה והאם צריך ללכת לצ'מפיין מוטורס או שאפשר גם להיסתדר בלי מוסך רשמי. שמעתי המון אל פורד פיאסטה אבל אני מתלבת לגבי פיאט אונו מי צד …
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
- 3 תגובות
- 794 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב חדש ואני מתלבט בין Honda accord 2008 לבין אsubaru b4 2008 תוכלו להגיד לי מה יותר טוב? מכל הבחינות נוחות, מהיר,גודל ועוד. בברכה,רון
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה רכב אפשר למצוא ב 22 אלף לבחורה צעירה בת 20 חשבתי על סיטראון סקסו פגו 106 אופל קורסה פולו איביזה יש עוד רעיותת חשבנו על אופל ועל סקסו מה אתם אומרים ?? היא רוצה ברכב שהיה אמין יפה כמה שאפשר וחסכוני
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר מכירת הרכב האחרון החלטתי לחפש אלטרנטיבות אחרות שיספקו חוויה יותר דומה למה שהייתי לי עם הרכב האחרון. הקופרה MK4 היא הבחירה הטבעית אבל היא עולה הרבה וגם לא מצאתי אחת מהשנתונים הנמוכות. חשבתי גם על כיוונים אחרים והגעתי לחלום ישן: לאימפרזה GT, WRX או הונדה CTR. אני מודע ליתרונות והחסרונות של האימפרזה ובנוסף מהקושי בלמצוא אחת סטנדרטית. רק רציתי לחדד כמה מהפרמטרים של הסוויק: 1. אחזקה - אני לא יודע כמה רכבים נמכרו בארץ מהדגם הנ"ל. האם יש בעיה של זמינות חלפים? האם כל המוסכים יודעים לטפל ברכב? 2. ביטוח - יש לכם מושג כמה בערך עולה לבטח רכב כזה? או אפילו איך המחיר ביחס לרכבים אחרים? 3. טיפולים ואחזקה - באיביזה לא הרגשתי את עלות הטיפולים בצורה מו…
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את הרכב הנוכחי שלי. המועמדות: הונדה סיוויק או מאזדה 3 - שתיהן משנתון 2005. ראשית שאלה: האם מישהו יודע בוודאות מהם ההבדלים בין גרסאות LS ו ES בסיוויק 2005? מבחינתי - במאזדה בכל מקרה מדובר בגרסת קומפורט, והשאלה הגדולה היא: באיזה רכב כדאי לי לבחור? המאזדה או ההונדה? תודה רבה לכל העוזרים...
- 1 תגובות
- 958 צפיות
יש למישהו מושג איך ואיפה כדאי להחליף הפנסים לאסימטריים וכמה זה יכול לעלות? האם אני חייב ללכת ליבואן (חברת "מאיר") או שיש עוד אלטרנטיבות?
הודעה אחרונה מאת kitt, -
התייעצות לגבי פיז'ו 206 מה יותר אמין ה-1400 או ה-1600 ?
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום... רצתי לדעת מה יותר עדיף לי לקנות בלי קשר למחיר ואני חייב לצין שאני לא יקנה חדש.. כי תראו יש את הריגנד'ר שהוא 4X4 ואני אחד שנוסע בשטח ואפשר להסיע בו 3 אנשים אבל הוא לא בטיחותי,מכוער,חלש,ויש לו רעש מאוד מאוד חזק ויש את התוםקאר שהוא 2X4 יותר מהיר אפשר להסיע בו רק 2 אנשים אבל הוא ממש יפה חזית שטח...והוא לא כזה חלש ויותר אמין... אני באמת שלא יודע מה לקנות האם תוכלו לאזור לי ולהגיד לי מה המאפינים של כול אחד ומה אתם ההיתם קונים תודה עמרי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ! ! ! אני רוצה לדעת את ההבדלים בין פולו שנת 2000 - 1400 סמ"ק לבין 1600 סמ"ק מהי צריכת הדלק של שני הדגמים האלו ? והאם הצורה החיצונית שונה ? ומה מחיר הביטוח עליהן פחות או יותר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת winer100, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, בהנחה ומצאתי 2 אקזמפלים ראויים של אלמרה - אחד עם 4 דלתות והשני 5 דלתות - שנת 2004 שאלה 1 - האם יש הבדל בין הדגמים (חוץ מהמראה כמובן) - התייחסות ספציפית ל"מחלות ילדות" , צריכת דלק אמינות ואולי דברים נוספים? מבחינת מרחב פנימי קיבלתי רושם (אולי מוטעה) שדוקא ל 4 דלתות מרחב ותא מטען גדול יותר - האם זה נכון? ושאלה אחרונה - דגם ה 4 דלתות הוא מליסינג ה 5 פרטי - לשניהם ק"מ דומה - בליסינג אפשר "להוריד" כ 4K (מחירון 68K) הפרטי התעקש על מחירון - האם שווה לשלם עוד 4K לפרטי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
יבוא רכב אישי
מאת ih11- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מעוניין ליבא רכב אישי. מישהו יודע מה צריך לעשות (מכס, רישוי, וכו)?
הודעה אחרונה מאת דרור א., -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר חיפוש בהודעות קודמות פה בפורום למדתי הרבה על "איך אתם אוהבים את הסובארו האלה"... בכל זאת, כמה שאלות: קיבלתי הצעה מסוכנות סובארו בחיפה (שטראוס) לגבי סובארו גרנד ליאונה שנת 94. הנה פרטים על האקזמפלר: יד1 125000K (נראה לי נמוך מאוד יחסית לשנתון, מקווה שנמוך לאחר נהיגה "טובה") עוד כמה ימים טסט ( מה שמרמז שאף אחד לא הולך לקנות אותו עד אז) קיצר, כנראה שאיזה זקן עשה שם טרייד אין ולקח משהו חדש. לגבי מחיר - הוא רוצה מחיר מחירון: 24000K ד"א - אני מבין שזה רכב לא עם רמת הגימור הגבוהה (יש לו פגושים שחורים למשל), אז האם בכל זאת כדאי? לגבי מצבו - מכיוון שזאת סוכנות, כנראה שהם בדקו אותו במוסך מורשה שלהם לפני שלקחו אותו …
- 4 תגובות
- 900 צפיות
שלום, אני רוצה חוות דעת על מציבושי כריזמה שנת 98 מנוע 1600 תודה רבה.
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 916 צפיות
המליצו כאן בפורום על הפוקוס החדשה אבל היום קראתי כתבה ב YNET שבינואר 2008 תהיה מתיחת פנים יחד עם אפשרות לתיבת הילוכים כפולת מצמד ואולי מנועים קצת יותר חזקים . בסוכנות המוכרים החלקלקים לא גילו זאת כמובן וד"א לטענתם פורד לא מורידים מהמחירון ( אפילו שבעוד חודש וחצי יש הפחתת מסים + עדכון קבוצות ) . בשוק המשומשות הרוב זה ליסינג ( כמובן ) ואין "מציאות" גם לא מפרטיים . יש מישהו כאן עם ידע פנימי קצת יותר מדויק לגבי השוק הישראלי ומה הולך להיות עם הפוקוס "המתוחה" ?
הודעה אחרונה מאת gilo, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הייתי היום במגרש וראיתי פיאט בראבה שנת 97 יד ראשונה 70000 קילומטר ב-15000 שח, היה איתי איזה חבר מוסכניק שאמר מהסתכלות של כמה דקות שבגדול זה נראה בסדר והוא לא רואה בעיות, הבעיה היא שזה נראה קצת תמוהה , רכב יד ראשונה, 70000 קילומטר, פחות מהמחירון ,בלי תאונות, זה פשוט נשמע טוב מדי, עכשיו מגיע שלב הלבטים הגדולים, אני מחפש יחסית הרבה זמן (חודש פלוס) ואני צריך משהו בתקציב הזה שיהיה נאמן לי,ביצועים מהירות וכו' לא כזה חושב לי, העיקר שהרכב יעשה את העבודה, אני גר בקרית שמונה וההורים בירושלים, אני סטודנט וזה בסה"כ התקציב שלי, אני צריך משהו שאני אוכל לעשות איתו את הנסיעה הזו פעם בשבוע שבועייםולא להוציא יותר מדי כסף על דלק (אגב המכונית הזו ידנית), אולי מישהו יכול להגיד לי, איך…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לנו רנו סניק ואנחנו רוצים לשדרג יש לנו רנו סניק ואנחנו רוצים לשדרג אנחנו רוצים אוטו בערך בגודל של הסניק רק בלי כל כך הרבה הוצאות תיפול. אולי משהו יפני או קוראני חשבנו על הדגמים הבאים: מאזדה 5 מאזדה פרמסי סוברו פורסטר סוברו אוטלנדר היונדי טוכסון העיניין הוא שאנחנו לא ממש צריכים 4 על 4 וגם לא צריכים 7 מקומות, הסניק מפחינת גודל ונוחות בול בישבילנו אבל התחזוקה כל כך יקרה... יש למישהו רעיון? ממצב השברולט שנירה כמו הסניק? אה והתקציב 120000 תודה chanda
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כניראה אני יורד מהרעיון של לקנות את האיביזה--יקר מידי ואני מחפש אוטו טוב עם טורבו(עדיף) עכשיו לשאלה שלי:מה אתם חושבים על המכוניות האלומשנתון שיתאים לתקציב שלי 55K+-) פולו gti פיג'ו 206 gti גולף gti על אלו חשבתי בנתיים,אם יש עוד המלצות בבקשה... תודה מראש נ.ב צריך שיתאים לנהג צעיר((18)
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
מודל 2002 אוטומטית, יד ראשונה 32000 ק"מ (מצב ללא רבב) מאיש פשוט
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 3 תגובות
- 831 צפיות
אני שואל בשם ידידה שלי.. היא מחפשת אוטו בין המחיר הנ"ל, והקריטריונים הם: 1) אמינות 2) שלא צורך הרבה דלק 3) שקל יהיה להשיג את החלקי חילוף 4)ואם אפשר סאן רוף וג'אנטים תודה לכל העונים!! :]
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 32 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אחרי 10 שנים עם הדייהטסו שרייד 1.3 שלה, דודה שלי החליטה לעשות צעד לקראת החלפה. היא מעוניינת ברכב קטן, אוטומאטי, בטוח ומאובזר (הדרישה לבטיחות היא במקום הראשון. האבזור משני בהחלט, ולדעתי כל רכב עם 4 ח"ח וכוונון חשמלי למראות יספק אותה... ), כאשר תקציבה גמיש ויכול להגיע גם ל-120,000 ש"ח ויותר (אך כמובן שאין טעם להוציא כ"כ הרבה כסף אם משהו יענה על הדרישות בפחות). הרכב צריך ליסוע מדי שנה כ-15,000 ק"מ (יום-יום מפ"ת לרמת אביב וחזרה), אך לא צריך להיות חזק במיוחד (ולכן גם מכונית כמו פולו 1.4 אוטומאטית אמורה להספיק) הדגמים עליהם חשבתי הם פיג'ו 207, אופל קורסה ופולקסווגן פולו. אני מודע לכך שהפולו יותר ישנה ופחות בטוחה מהשתיים הראשונות, אך גם היא מגיעה עם ESP. במאזדה 2 אנחנו …
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום, אנו מתרחבים ונאלצים להגדיל לרכב 7 מקומות. עד היום בדקתי קרניבל וטרג'ט בתקציב של 70000-90000 ש"ח יתכן ונאלץ להסתפק בתקציב של כ 40000 ש"ח, במקרה זה חשבתי על פריוויה בערך מודל 94. חבר מוסכניק הציע לי את הרעיון הבא: קנה GMC הכי יפה שתמצא ב 30000 הוסף 10000 למערכת גז וקיבלת רכב אמין חסכוני וזול לאחזקה. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין... תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת mikel77, -
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
הרצתי כבר חיפוש בפורום לא מצאתי את ההבדל בתצרוכות דלק של שניהם אז ככה: א)איזה אוטו יכניס אותי הכי פחות למוסך?וזה כמובן שאני אמצא אוטו במצב טוב ב)אני תלמיד תיכון ואני ממש ממש בראש של לקנות אוטו לא מעניין אותי מה אני יודע את כל העניין של הדלק והתיקונים,לכן אני שואל איזה אוטו צורך פחות דלק? ג)הביטוח של הפליסיה יותר יקר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת spidrman,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 358 אורחים (הצג רשימה מלאה)