Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פיאט בראבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי היום במגרש וראיתי פיאט בראבה שנת 97 יד ראשונה 70000 קילומטר ב-15000 שח, היה איתי איזה חבר מוסכניק שאמר מהסתכלות של כמה דקות שבגדול זה נראה בסדר והוא לא רואה בעיות, הבעיה היא שזה נראה קצת תמוהה , רכב יד ראשונה, 70000 קילומטר, פחות מהמחירון ,בלי תאונות, זה פשוט נשמע טוב מדי, עכשיו מגיע שלב הלבטים הגדולים, אני מחפש יחסית הרבה זמן (חודש פלוס) ואני צריך משהו בתקציב הזה שיהיה נאמן לי,ביצועים מהירות וכו' לא כזה חושב לי, העיקר שהרכב יעשה את העבודה, אני גר בקרית שמונה וההורים בירושלים, אני סטודנט וזה בסה"כ התקציב שלי, אני צריך משהו שאני אוכל לעשות איתו את הנסיעה הזו פעם בשבוע שבועייםולא להוציא יותר מדי כסף על דלק (אגב המכונית הזו ידנית), אולי מישהו יכול להגיד לי, איך עושים את ההחלטה, האם זה נשמע נכון לקנות משהו שנראה כ"כ טוב שזה מחשיד? האם יש דרך לבדוק את אמינות הקילומטרז'? וכו'..

מצטער שאני מציק בכ"כ הרבה שאלות, אני פשוט פחדן וזה רכב ראשון שלי.

תודה מראש לכל העונים

פורסם

גש עם הבעלים/ מוכר למוסך המרכזי ובדוק היסטוריית טיפולים עם הק"מ.

ניראה מאוד חשוד, גם במגרש וגם ק"מ נמוך כל כך, תבדוק שברישיון כתוב באמת תחת בעלים קודמים 00.

אל תמהר!

פורסם

באיזה מגרש ובאיזה איזור ?

דעות לגבי רכישת רכב מסוחר יש כאן המון בפורום ומספיק שתעשה חיפוש ותמצא שהדעה הכללית לא כל כך טובה.

תחשוב בהיגיון- אם באמת לרכב יש את הנתונים הללו למה לא הצליחו למכור אותו בחוץ ומוכרים אותו במגרש ?

אם תחשוב תבין שיש כאן משהו מסריח (תאונה קשה ? אולי ... מנוע /גיר לא תקינים ? אולי.. שינוי לא חוקי שבוצע ברכב ? אולי..

רק לאחר בדיקה מעמיקה של הרכב במוסך תוכל לדעת יותר וכמובן שבדיקה מעמיקה תאשר ככל הנראה שלפחות זיוף קילומטר'ז יש כאן ובעל המגרש ממש "יוצא צדיק".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סבא שלי נוסע כיום על פיאט בראבה מודל 96 ידנית מנוע 1600

צריכת דלק עירונית עומדת על כ- 1 ל 8.. הרבה יחסית. ממוצע יוצא לו בסביבות 1- ל- 11.

בעיקרון מכונית נוחה מאוד לנסיעה,לדעתי, ממש לא כפית לנהיגה,.

\ בהצלחה.

פורסם

אני חושב שלא כידי לך להיכנס לתוך הבוץ של המגרש, כל הסיפור הזה נשמע לא טוב.

לעצם העניין הבראבה סובלת משוק גרוע וכן מאמינות לא כ"כ טובה(בעיקר במערכת החשמל), קח את זה לתשומת הלב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

היי, אין הרבה סיכויים שהק"מ הוא מקורי, סביר להניח שהק"מ היה 170 והשעון הסתובב באופן מאוד מחשיד, סביר גם להניח שהסוחר קנה את האוטו ב8000 ש"ח ניקה אותו עשה פוליש-וקס ועכשיו הוא מחכה לפראייר שיבוא "האוטו נראה טוב"

פיאט בראבו מודל 97, שמורה ככל שתהיה, צריכה לעלות בין 10-12 אלף ש"ח לרכב שמור, הפחות שמורות יעלו בין 8-10 אלף, סה"כ ? האוטו ממש נוח, לגבי דלק אני לא יודע לא בדקתי כרגע בגלל שזה לא מה שיגרום לי לעזוב את הרכב, גם אם הוא אוכל 1:7 זה מה שיש ואין לי למה להחליף אותו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אשמח לעזור לך על ידי לכלוך על הבראבה .

אמינות ? לא ממש .

70,000 ק"מ ? לא סביר .

נוחות כמו שאמרו ? חוץ מתנוחת נהיגה האוטו עגלה רועשת .

חסכון בדלק ? ממש לא , יש כאילו שטוענים שהחלפת חיישן למדא עוזרת לזה .

עוד בעיות ? ידיות מתפוררות וצבע מתקלף מנסיון .

תהנה מהמחיר הנמוך , תוסיף קצת ואני אמכור לך בראבו "נדירה" 1600 16V ידנית עם 170,000 ק"מ .:-D

מה שכן זה מכונית סבירה לעליות של חיפה בהשוואה לשנתון ולמחיר .

מוגש כשירות ממני לטובת סמל"ת , היבואן שלא שם עלי .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

אור לגבי המחירים שאמרת ,

הם ממש ממש לא נכונים , ובטח שלא לגבי ה1600 ..

שנת 96 מנוע 1400 נסחרת סביב ה12 ומדובר על בראבות לא שמורות , שמורות תעלה ל14 .

לגבי ה1600 , אין מתחת ל15 ובטח שלא במצב טוב .

הרכב מאוד נוח וגם מרווח.

ל1600 צליל מנוע מאוד נחמד .

ה1400 בעלת מנוע עם תצורה מיוחדת (3 שס' לצילינדר) והבנתי גם שהמנוע יחסית רגיש.

ה1600 מנוע מאוד מוצלח ומאריך חיים במידה שטופל נכונה ולא הוזנח.

חשוב לבדוק בכל הפיאטים את תקינות מערכת הקירור ואיזה נוזל קירור יש.. ואין פה מקום לשום פשרה!

הבראבה כמו כל האיטלקיות , מאוד לא אוהבת שמזניחים אותה :)

מחירי חלפים , יחסית לפיאט החלפים יקרים , אבל לא ברמה שערוריתית.

צריכת דלק , בידני הצריכה יחסית טובה , באוטומט היא סבירה מינוס ..

לדעתי הבראבו\ה הרבה רכב בקצת כסף ועולה על רוב מתחרותיו...

לגבי הרכב הספציפי

להתרחק , גם ממגרש וגם קילומטרז' נמוך.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...