Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה עם 2 ילדים ומחפשים רכב בטיחותי ואמין, צריכים המלצות או להפך על: פורד פוקוס, רנו מגאן, מאזדה 3.

מישהו יודע אם כדאי להוסיף עוד 8000 ש"ח על ההבדל בין הרנו מגאן סדאן ביסנייס למפוארת יותר? כי מבחינה בטיחותית, גודל הן זהות. האם יש בעיה עם הרכטיס מפתח של רנו?

תודה!

פורסם

כבעלים של מגאן המפוארת יותר לדעתי שווה להוסיף.

אתה מקבל בנוסף: חישן אורות, חישן גשם, תאי אחסון נסגרים בידיות הדלתות, תא אחסון מאחורי המושב האחורי, וילונות אורגינאליים לחלון האחורי ולחלונות הדלתות האחוריות, חלונות חשמליים גם מאחור, פנסי ערפל קדמיים וסגירת חלונות באמצעות הכרטיס החכם.

הפווקוס כבד מאוד ויש שטוענים שהוא רועש. לדעתי גם הכיסא לא הכי מוצלח.

ה 3 קטנה משמעותית ונופלת גם מבחינה בטיחותית. היתרון שלה הוא רק זריזות ושוק.

מה עם ה C4?

אלה הדברים שאני זוכר. יכול להיות שיש עוד.

לי לא היוט שום בעיות עם הרכב אבל לפי מה שקראתי בחו"ל היו בעיות בעיקר בשנתיים הראשונות (2004-2005) שנפתרו בהמשך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לך על ה - C4 , בטיחות ללא פשרות, מאובזרת ומפנקת(לדעתי, עדיפה בהרבה על המגאן ועל המזדה 3).

פוקוס-רכב טוב מאוד עם חיסרון גדול בכ"ס(אני מקווה שבפוקוס החדשה דבר זה ישתנה).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שופרו יחסי ההעברה בתיבה האוטומטית של הפוקוס מ-2007.

היא ניראת אאודית בפנים אודות לגוון התאורה החדש בדצבורד.

היא איכותית, מדוייקת עם התנהגות כביש מצויינת. וגם זריזה יותר .

אני ממליץ גם על המגאן שהיא הנוחה והמרווחת מכולן אבל אתה צריך לאהוב את תגובות הגיר.(שאני אישית אוהב).

מבחינת אמינות שתיהן מצויינות חוץ מבעיות חשמל קטנות ומרגיזות שיש למגאן אך נראה שהדגמים העכשווים שופרו.

ואם כבר באמת כדאי ללכת על הדגם המפואר.

אני אישית הייתי בוחר בפוקוס TREND X ואם עוד קצת(הרבה) להוסיף אז הGHIA 2.0.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

כל מי שאני מכיר עם מגאן טוען שהיא הכי מרווחת אבל עגלה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני כרגע נוסע על כזו (מהעבודה) מודל 2008, האוטו אומנם בגלל הגיר לא מאיץ ישירות אבל כשהוא תופס תאוצה הוא פשוט מטוס.

המנוע "מושך" הילוך מאוד דומה לגיר רגיל.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...