Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפוש בהודעות קודמות פה בפורום למדתי הרבה על "איך אתם אוהבים את הסובארו האלה"...

בכל זאת, כמה שאלות:

קיבלתי הצעה מסוכנות סובארו בחיפה (שטראוס) לגבי סובארו גרנד ליאונה שנת 94.

הנה פרטים על האקזמפלר:

יד1

125000K (נראה לי נמוך מאוד יחסית לשנתון, מקווה שנמוך לאחר נהיגה "טובה")

עוד כמה ימים טסט ( מה שמרמז שאף אחד לא הולך לקנות אותו עד אז8))

קיצר, כנראה שאיזה זקן עשה שם טרייד אין ולקח משהו חדש.

לגבי מחיר - הוא רוצה מחיר מחירון: 24000K

ד"א - אני מבין שזה רכב לא עם רמת הגימור הגבוהה (יש לו פגושים שחורים למשל), אז האם בכל זאת כדאי?

לגבי מצבו - מכיוון שזאת סוכנות, כנראה שהם בדקו אותו במוסך מורשה שלהם לפני שלקחו אותו - האם שווה לי לבדוק אותו במוסך מורשה של סובארו פה באיזור (חיפה), או שבמקרה הזה כדאי ללכת למכון (עם כל הכסת"ח שבכך)?

אם למישהו יש הערות או הצעות אני אשמח

מקווה שלא שיגעתי...:-D

פורסם

לחבר שלי יש אחת כזו בצבע אדום (יפיפייה!) ורק אלוהים יודע כמה שהוא מתעלל בה ועדיין היא נוסעת כמו שד.

מה שכן, היא צורכת המון דלק.

קח את הרכב למכון לפי בחירתך, תשתדל שהוא לא יהיה קרוב לסוכנות ותסע לסובארו, ע"מ לראות את תיק הטיפולים (במידה והטיפולים בוצעו במוסכים מורשיים).

פורסם

אם מולו עומדת אופצייה לסובארו לגאסי, מודל 96 160000K

מחיר 1000 ש"ח יותר. מה כדאי יותר:

להעדיף לאגסי כזה משנתון מתקדם יותר, או שעדיין הגרנד לאונה (אימפרזה) עדיף יותר?

הלגאסי אמור להיות יותר מאובזר?

המנוע שלו 1800 (לעומת ה1600 באימפרזה - לאונה) יתרון או חיסרון?:shock:

פורסם

חיסרון של אחד הוא יתרון של אחר.

תלוי בצרכים האישיים.

הלגסי בד"כ יותר מאובזרת, יותר כבדה, יותר יקרה לאחזקה ושותה יותר דלק, מצד שני, יותר מרווחת, בטוחה ונוחה

האימפרזה ידועה כאמינה ביותר, רק תבדוק שהק"מ אותנטי ושהרכב לא מוזנח מידי.

• תוכן חדש...