ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
קיבלנו הצעה של רכב מסוג מרצדס c קלאס דגם 180 קומפרסור. הרכב מודל 2006, עשה 56,000 ק"מ ויד שלישית. רציתי לדעת קצת יותר פרטים על הדגם,מה זה מנוע הקומפרסור, פאקים שיש בייצור,מה האיבזור של הרכב, מחיר שוק(מעל המחירון או מתחת), ועוד דברים שיעזרו לי להתלבט .... תודה מראש לכל פאנל המומחים! ניב.
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום אשתי עברה היום תאונה (תודה לא-ל יצא בנס ללא פגע) הרכב טוטל לוסט אני מתלבט בין שני רכבים סובארו (בגלל התנהגות כביש מעולה) B3 2.0 או יונדאי i30 (לפי הכתבות זו התמורה הטובה ביותר לכסף) למרות שלאבא שלי היה ניסוין מר עם יונדאי כאשר הדגם החדש של טיוטה GLI plus (זה כמו ה-GLI רק עם 7 כריות אוויר ובקרת יציבות מחיר 128900) גם בא בחשבון (בגלל שזה טיוטה) בכל מקרה אני רוצה לבצע הזמנה בשבועיים הקרובים לרכב שיגיע בינואר בגלל ההוזלה הצפויה גילוי נאות עד היום הרכב שלי היה פיג'ו גיר ידני כך שאני פחות מפחד מהטיוטה תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עד היום הייתי על פיג'ו 106 XR, האוטו היה חמוד, לא שיא האמינות, כיף ונוח, יחזית חסכוני ליטר ל 13 ק"מ בממוצא. אני רוצה משהו לא פחות חסכוני (עדיפות ליותר) אמין, וזול לתחזוקה ושאני ישיהיה בנוי חזק, ואני מסביר: בנסיעה על הפיג'ו, היתה לי הרגשה של רכב קצת עדין ולא מסיבי. בנסיעות על רכב כמו סיאט, פולסווגן, אופל, ושאר הגרמניות מאותן שנתונים ואף נמוכים יותר, הרגשתי יותר "רכב" היה אומנם אולי פחות טוב בסיבובים וכל הסיפור הזה, אבל היה קשיח ונתן הרגשה כללית של משהוא חזק ויציב. הפיג'ו הרגישה לי כאילו חלקים זזים בפנים והכל עדין כזה.. (לא התפרעתי עליה מעולם). עד כאן השריטה שלי, מקווה שתצליחו להבין את החווית הנהיגה שלי מנוסח הדברים שלי יש למישהו המלצות לרכב שיתאים…
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום- אני מחפשת רכב ראשון בתקציב 20K בערך לנסיעות באזור גוש דן. מצאתי אטוס שאני הולכת לראות היום- הבנתי שרכב די אמין וחסכוני למרות מנוע 1000, ונראה לי שמצאתי אחת שמורה יחסית- כמובן שאבדוק במוסך. שאלתי היא מדוע יש פער מטורף בין מחירי מחירות אטוס 99,2000,2001 לבין המחירים בהם נמכרות בפועל- אני מבינה שהן מאוד מבוקשות, לא מבינה כ"כ מדוע, אבל איך זה שרכב ידני 99 שמחירון שלו הוא 16 נמכר במממצוע ב 20-21K, ואם אוטומטי אז 23-24 K. בשנתון 2000 מחירון הוא 19 -21 אבל בפועל נמכרות בסביבות ה 30K = זה מטורף! האם אלו באמת מחירים ראליים או שעליי להמשיך להמתין למחיר קרוב יותר למחירון? אודה על עזרתכם, ענת.
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יונדאי אקסנט נראת לי אחלה של רכב בקרטריונים הנ"ל. יש עוד הצעות? * הרכב מיועד לידידה טובה מהעבודה. אגב מישהו יודע לספר לי איזה דגם של יונדאי אקסנט מגיע עם חלונות חשמל הגה כ"ח ונעילה מרכזית? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 1 תגובות
- 725 צפיות
ראיתי את הכלה:.... *השכרה, 155000 ק"מ , יד 2. *מצב מכני: נראה תקין לא מתחמם או משהו מיוחד הכל תקין באופן כללי,גיר חלק מנוע שקט ולא מעשן. *מצב חיצוני: נראה תקין אבל אין מדבקה "B" בכנף האחורית הימנית של הרכב מה שמחשיד כי עבר אולי תאונה חוצמיזה גריל קידמי קצת רופף . *מצב פנימי: אין דלת מגירה בדשבורד ,נראה כי פורק בעבר אולי בגלל בעיית מזגן,ריפודים שמורים,אורות וכל החשמל תקין. מזגן מקרר אך לא ממש מחמם (יתכן ונסתמו מעברי חימום פנימיים או שבוטלו- למרות שעדיין זורמים מים חמים לכיוון האוטו ואין "גשר") טסט לעוד חודש בלבד. שלט 1 אין את הספייר. המים מזוקקים לא ירוקים\אדומים אך גם לא חומים. באופן כללי האוטו לא ממש שמור. מחיר הרכב: 25200. לאחר השכרה +שקלול קיל…
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
מה לקנות יד שניה עם ESP גדול מרווח עד 90,000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
הבנתי הפולו האיביזה והפאביה זה בעצם אותו רכב ברמת גימור שונה? בנוסף אשמח לדעת מה פחות היותר העלויות אחזקה שלהם? מי נחשבת יותר אמינה וזולה לתחזוקה? אני מדבר על גרסאות ה100 כ"ס מנוע 1.4. בין השנים 2001-2004 כרגע עולה לי להחזיק את הרכב 1000 בחודש בממוצע כאשר אני כולל: 1. ביטוח חובה + צד ג' 3600 ש"ח 2. טיפולים - 1500 ש"ח בשנה 3. טסט - 1000 ש"ח 4. תיקונים לא צפויים 1500 ש"ח 5. דלק 350 ש"ח. 6. ירידת ערך בשנה 1000 ש"ח סכ"ה: 9950 לחודש ממוצע: 830 השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל? האם מישהו יכול לפסק לי פרטים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכל חבריי הפורום. עשיתי בדיקה לפניי קניה לפולו שמצא חן בעניי אני מעלה לכאן 2 דפים של תוצאות הבדיקה(זה רק מה שניתן לי) נראה לי שהחסירו לי את הדף של תוצאות בדיקת קומפרסיה אבל ששאלתי את הבוחן מה עם המנוע הוא אמר לי שבסדר גמור,בבקשה מכם תנו חוות דעת ובמיוחד שימו לב לסעיף של העברת כוח האם זה רציני מבחינת בעיה ?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מזמין בליסיג גולף מקבוצת רישוי 5. כיום שווי השימוש הוא 3030 ש' לחודש. המחיר אמור לעלות במהלך 3 השנים הקרובות. מישהו יודע לכמה ?
הודעה אחרונה מאת arielben, -
אבא שלי חושב ברצינות על קניית הסירה הזאת. לא מעניין אותו הביצועים, לא מעניין אותו צריכת הדלק, האחיזה, איכות "הדיבור של ההגה" וההיתנהגות של הרכב. מה שמעניין אותו זה מרחב הפנים,הנוחות,האיבזור והיוקרה. האם הרכב נימכר באיזור המחירון או משמעותית מתחת? איך הוא מבחינת אמינות? האם עדיף לקנות במקומה CTS? (שגם עליה אני אשמח לקבל פרטים על הדרך) *מותגי היוקרה הגרמנים לא באים בחשבון מבחינתו ועל יגואר S TYPE 4.2 הוא נהג היום ולא היתלהב.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום קוראים לי חן ואני חדש.אשמח להשתלב עכשיו לשאלות 1)אני מוענין בפיג'ו ולא מבין מה הולך עם הדגמים תעזבו את האיבזור של האוטו אני מדבר במבחינת צורה.(ראה תמונה) 2)פיג'ו למשל הדגם כמו בתמונה מהי צריכת הדלק המשולבת שלה? וזמינות חלקי החילוף?. 3)אשמח לשמוע מבעלי פג'ו ובעלי ידע אחרים ביקורת על הרכב.מחלות וכו. וקצת סדר אני מעוניין בפג'ו יד שנייה במחיר בערך של 20 עד 26 אלף איזה שנה הכי מומלצת? ודגש על הצורה הרגילה(רזה) לפני שהתחילו לעשות את הצורה ההעגולה.(ראו תמונה) תודה מראש לעוזרים אשמח להשתלב. חן
הודעה אחרונה מאת smit, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המשפחה מחפשת משהו במקום האוקטביה 2002 טורבו דיזל אנחנו נוסעים הרבה ... עכשיו אחותי מתגייסת ולכן מספר הקמ' יירד משמעותית בעיקר בנסיעות עירוניות... ולכן כנראה הרכב הבא יהיה בנזין... על מה אתם ממליצים...? יש לנו אפשרות לקנות את השברולט אופטרה ב36 תשלומים ללא ריבית , האם האוטו סביר? בתודה, עומר
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חלום, אני יודע... אבל בכל זאת... ברור לי שאהיה חייב להתפשר, אבל אני פשוט לא יכול להחליט על מה!! אולי חוץ מה "קטן" כי זה הכי פחות קריטי בשבילי. ואולי גם החסכוניות לא *הכי* חשובה אבל פחות מ 8-10 לליטר לא אופציה בכלל כי אני נוסע הרבה מאד. דבר אחרון הוא שאיני מעוניין לחפש רכב מתאים חצי שנה. אז רכבים נדירים, לא אופציה בשבילי. אני מקווה למצוא את הרכב בשבוע - שבועיים הקרובים. אשמח לשמוע דעות על המכוניות שהתעניינתי בהם בנתיים ובתקווה לקבל הצעות יצרתיות אחרות. כמובן שהשנתונים בהתאם לתקציב. אודי A3 טורבו : לא ממש חסכונית, ובעייני לא מלכת יופי אבל חמודה בדרכה ועונה יפה על הפרמטרים האחרים, מפחידים אותי גם טיפולים יקרים. שמעתי שלא מרחמים על הכיס עם האוטו…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
פורד אסקורט..
מאת atstyle- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 860 צפיות
איך האוטו ? אני מדבר על דגם CLX מודל 95+- אמינות? דלק? סיכום .. למישהו יש ?
הודעה אחרונה מאת mariuscov, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
איזה רכב הכי כדאי בתקציב של 20 אלף ? אני בן 18 רוצה לקנות אוטו שאני יהנה ממנו בלי להיות במוסך כל שבוע ..אוטו שיסע כמו שצריך ושיראה סבבה לא אוהב תמכוניות הקטנות ואם כבר אז פונטו ...בכיוון של סופר לנסר הונדה וכאלה ... הכי חשוב שהאוטו יסע טוב ויראה נחמד ... חשבתי על סופר לנסר פיאט פונטו אני ממש בקטע של הלנסר מה אתם אומרים ? אם יש עוד הצעות אני ישמח לשמוע http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 תודה
- 3 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם לקחתי את ההונדה סיויק לבדיקה וקניתי אותה אלו היות תוצאות הבדיקה מיד אחרי הקניה התחילו רעשים ואתמול התברר שאני צריך להחליף 2 בולמי זעזועים קדמיים. האם הייתי אמור להבין שזה המצב מהבדיקה? האם יש על מה לדבר עם המכון בדיקה? תודה על העזרה מנוע+ מערכות קירור/דלק/הצתה: בלאי פנימי במנוע, נזילות שמן, חוסר שמן במנוע, סימני שריפת שמן, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, תושבות מנוע, לתקן ולנקות מערכות קירור, תיפקוד מערכת דלק והצתה לקוי. מערכת פליטה: תקין. סרן קדמי ומערכת היגוי: נקישה בהגה, חופשים במתלים ובוקסות פגומות (הרכב עבר כך טסט לפני שבוע...) תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי. קפיצים: תקין. שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה. מעיכות פח ופגמים בצ…
הודעה אחרונה מאת Mr.VaS, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אבקש את עזרכת בעיקר בעלים של מכוניות ספורטיביות ביעוץ לרכישת רכב. לאחר זמן רב שאני חוסך הגעתי לסכום של 25K פלוס מינוס... יש לי נסיון עם רכבים ספורטיבים (GSI של אחי\XSI שלי) ונהגתי על לא מעט רכבים. אז ההתבלטות היא בין 4 רכבים: 1) אסטרה GSI - יש לאחי ומאוד אהבתי השאלה איך היא ביחס לאחרות. 2) אסקורט RS2000 - המועדפת. 3) אונו טורבו - מכיר את כל הבעיות לא איכפת לי. 4) לנצ'יה HF אינטגרלה - יודע שהם נדירות אבל לא לחוץ. אז הדגשים הם: * בסיס קל לשיפורים. * סה"כ אני די איש של רמזורים אז סיבובים זה לא מה שיכריע כאן. * אמינות בקטנה אני מכיר רכבי ספורט אז השאלה יותר על בעיות ספצפיות. אם מישהו רוצה להציע רכב שלא רשמתי אני תמיד ישמח. תודה למבינים וליאשה ספציפית…
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתלבט בין קורדובה 1600 חדשה, לאוטו בין שנתיים מליסינג כמו פוקוס, C4. לא מפריע לי ידני , חשוב לי דינמיקה והתנהגות (ג'ימיקנות). הקורדובה - קלה עם 105 כ"ס, 10.8 ש' ל- 100 קמ"ש, 196 קמ"ש. פוקוס - מתנהגת טוב, נוחה, מרווחת, אבל אוטומטית וביצועים חלשים. מה לקנות? יש הצעות אחרות?
הודעה אחרונה מאת Mr.VaS, -
-
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני ממש אובד עיצות,מבקש את עזרתכם האדיבה. יש לי 14,000 ש"ח. בדקתי אפשרות של הלוואה בסך 40,000 ש"ח על מנת שאוכל לאפשר לעצמי רכב לא ממש ישן (בסביבות שנת 2003-2004) אם אקח את הסכום הנ"ל כהלוואה ,אצתרך להחזיר 1300 בחודש(אני לא מאמין שאוכל לעמוד בתשלומים). אופציה שניה שחשבתי עליה היא רכישת רכב בחברת ליסינג. בדורנט יש אפשרות של תשלום מקדמה ותשלום החזר חודשי קבוע,בשני התשלומים הללו אוכל לעמוד. (החזר מדי חודש של 730 ש"ח ומקדמה חד פעמית של 18500) רשום גם משהו על פיקדון ,לא ממש הבנתי אם צריך לשלם את הפיקדון ביחד עם המקדמה או שהפיקדון משמש כסוג של ערבות. אשמח לקבל הסבר לגבי העניין תודה רבה
הודעה אחרונה מאת natan-co, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי פורד פוקוס 2 ליטר משנת 2003 אוטומטית. אני עושה ברכב 25,000 ק"מ בשנה שבעיקרן נסיעות בינערוניות. בגדול אני מרוצה מהרכב, הבעיה היחידה שממשיכה ומטרידה אותי היא ההוצאה הכספית על הדלק והייתי רוצה לבדוק אפשרות למעבר לרכב קטן וחסכוני. השאלה אם דיזל יכול לבוא בחשבון ואם ההוצאות הנלוות לגביו לא יותר גבוהות מרכב בנזין. ובגדול האם ניתן לרכוש במחיר שאני אקבל על הרכב שזה באיזור ה50,000 ש"ח רכב כמו שציינתי קטן וחסכוני שיוכל לשרת אותי למטרות האלה ולדרישות הנסועה שלי. אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי ולסייע בנידון. ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום רב מה עדיף פורד אסקורט CLX או אריקה? לא חשוב השנה רק באופן כללי תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ariklevi17, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה שלום לכם העניין הוא כזה יש לי ארבע הצעות לרכישת רכב בבקשה תעזרו לי לבחור ואם תוכלו לנמק מה הבעיה של כל דגם 1. אופטרה 1.6 2005 מליסינג , ק"מ: 65000 במחיר של 62000 ש"ח 2. מיציבושי לנסר 2005 מליסינג ,ק"מ: 90000 במחיר של 65000 ש"ח 3. פג'ו 307 2004 מליסינג, ק"מ : 100000 במחיר 64000 ש"ח 4. רנו מגאן 2004 יד 1 צורה חדשה פרטית (מטרייד אין) ק"מ :65000 במחיר של 60000 ש"ח מקווה שתיתנו לי תמונת מצב מלאה נ.ב כל הרכבים תקינים ללא תאונות +ספר טיפולים מלא
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רוצה לרכוש רכב מתלבט בין הדגמים רנו קליאו 98 1400 סמ"ק ידני או פיג'ו 106 97 1400 סמ"ק ידני למישהו היה נסיון עם אחד מהרכבים? איזה דגם יותר מוצלח?
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שמתי לב שיש דגמי 1600 עד 2000 סמ"ק ויש כל מיני וריאציות כמו TDI, בנזין אוטומט, בנזין ידני, דיזל אוטומט\ידני טורבו לוקצו'ר ועוד ועוד... התקציב שלי בסביבות ה-30 אלף וככל הנראה אני ארכוש מליסינג על מנת להוזיל את העלות (כלומר נניח שהתקציב מרכישה בפרטי היא 40 אלף). אני מעוניין ברכב חסכוני עד כמה שאפשר אך לא על חשבון ביצועים סבירים, אני מעוניין גם ברכב כמה שיותר מפואר מבפנים. איזה פאסט מתאימה לי ביותר לדעתכם? (לא כל כך משנה לי גיר ידני או אוטומט). הייתכן שדגם 97 נראה יפה יותר מ-99\2000 ? אגב זה הרכב שנראה לי הכי מתאים לדרישות שלי, רכב "מנהלים" ייצוגי ומכובד, לפני זה חשבתי על הרובר 600 אך הבעייה הקשה ביותר שלו שאין לו שוק.
הודעה אחרונה מאת N.C, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום ברצוני ליבא מקנדה את הרכב הזה. האם 1978 נכנסת להגדרה של "לפחות 30 שנה מיום ייצורו" וכו' באם אני מכניס אותו לארץ ב 2008? אשמח להבהרות בעניין. בנוסף, אשמח לקבלת טיפים כלשהם בנושא הלנדרובר 3A 109. כל אינפורמציה תתקבל בברכה. יוסי
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום,אני מחפש רכב שהוא: 1)לא זולל דלק(באזור 1:15+-) 2)בתקציב שלי( עד 25000) 3)ידני 4)מאזור מהמרכז 5)שנתון לא נמוך מ-1995 6)עם מזגן 7)בלי בעיות נראה טוב מבחינה חיצונית(לא חובה מושלם) 9)אמין 10)הגה כח תודה מראש לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריכה עזרה לגבי שני הרכבים האלה. שניהם במצב טוב מאוד , יד 1 עם ק"מ נמוך , האופל שנת 2004 אוטומט והפביה 2005 ידני . הפביה במחיר מחירון והאופל מחיר גבוה יותר מהמחירון (24000 ק"מ מבקשים בערך 3,000 ש"ח יותר מהמחירון). איך השוק של המכוניות האלה? המחיר מחירון זה מה שמשלמים עליהם? כמה יורד הערך שלהם בשנה בהנחה שאני נוסעת כ1000 בשנה? ואיזו עדיפה לדעתכם? ושאלה נוספת כללית יותר, בגלל הירידה במס קנייה המחירים של המשומשות הולכים לרדת בינואר? כדאי לחכות? תודה למומחים..
הודעה אחרונה מאת מאיה1, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב במווי 1994 יד שני עם 122 ק"מ ראיתי את האוטו נראה שמור ללא תאונות, כך זה נראה בעין לפחות, יד 2! הנהגת הראשונה היתה בחורה, והשני בחור בן 30+ (נראה כך) נסעתי אליו כמה מטרים הילוכים 1-2-3 עובדים טוב בלי קפיצות, ABS בולם מצויין, הבחור רוצה (4K (35K מעל מחירון חוץ מיזה יש ספר טיפולים מלא ויש חשבוניות של טיפולים, קצת מפריע שעשה הרבה טיפולים בזמן אחרון כמו החלפת צינור דלק, הגה ומזגן ברור לי שכנראה זה בלל בלאי שנים אבל מה אתם אורמים כדאי?
הודעה אחרונה מאת lastman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני על סף קנייה של רנו קליאו B, שנת 2002, מנוע 1200. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)