Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מירן, אתה כנראה מתכוון לרכב שלך - 106, שהצבע שלה משתלב היטב עם צבעו של הים.

ילד, כל עוד אינך מחזיק את הרכב מכספך והמילה היחידה שאתה יודע להגות היא "סקודה", מקומך לא עם חברנו בפורום.

(וזאת מבלי לדבר על ההכפשות נגד אנשים אחרים. משום מה כל מה שאדון RS קונה הוא מצויין.)

כלל מס' 4 בחוקי הפורום אומר שכל עוד אין לך רישיון, לא מעניין אותנו מה יש לך לומר בענייני מכוניות.

לדעתי בעלות על הרכב צריכה להיות חלק בלתי נפרד מהכלל.

פורסם

Black Joker,

אם היית מכיר את אדון RS היית יודע שהעניין פה זה לא על "שטות" שנאמרת על סקודה. אלא ההפך, על ההעקיצות שאדון RS בעצמו אוהב לפלוט כלפיי וכלפי בעלי רכבים אחרים שאינם מקונצרן VAG, וחברי פורום אחרים כאן יכולים להעיד על זה.

מפאת כבוד לחברי הפורום ולפותח השרשור, אין ברצוני לדבר להתעלק על השרשור ולהמשיך בנושא זה כאן.

פורסם

זה נחשב אם לא אני שילמתי על האוטו שלי (שילמתי חלק קטן), אבל הוא רשום על שמי? :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חבר'ה,

אל תקחו את השרשור לכיוון לא נכון!

ו-RS, תעשה טובה לכולנו ולעצמך בעיקר ותפסיק לקחת ללב כל ירידה/עקיצה/שטות שנאמרת על סקודה.

מצטרף.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אז אחזיר את השירשור למקום הנכון.

לי ולילדים שאיתי יש כמעט את כל קשת הדגמים.

היתה לי פולו 1995 והתאכזבתי מרמת הגימור, אבל זה היה מזמן..והיתה לי קורדובה 2000 וקורדובה 2005

כיום יש לנו קורדובה 2007, יש פאביה סטיישן 2007, איביזות 2000, 2001. בקיצור. סלט שלם.

אני אומר בוודאות שהקורדובה (שהיא בעצם אותו רכב) והפאביה זהות מבחינת האמינות ועלות הטיפולים. תלוי ברכב המסויים (אם נקנה משומש). כל היתר זה הרגשה ונוחות. שתיהן נוקשות יחסית למרות שלהרגשתי האישית הקורדובה רכה יותר (שתיהן עשו את אותו קילומטראז' כ 35K). האיביזות הן מהדור הקודם על כל יתרונותיו ומחלותיו (חלונות, כבל מצמד, התקלפות בידיות אבל כללית, אמינות).

אה, כן, הקורדובה 2000 שהיתה שלי נמצאת אצל בנדודה והיא כבר מעל 150K ונוסעת ונוסעת...

לגבי המנועים: הקורדובה 2000 היתה עם מנוע 1.6 וכמאה סוסים, הסקודה והקורדובה 2007 הן עם מנוע 1.4 וכ 100 סוסים והקורדובה 2005 היתה עם מנוע 1.4 ו 75 סוסים, כולן כידוע מהדור הנוכחי של הפולו. אז אין הבדל בתאוצה ובביצועים ואפילו בצריכת הדלק בין מנועי ה 100כ"ס השונים. מנוע ה 75 היה חלש באופן מחפיר (ומדובר במכונית ידנית שמאבדת פחות כח יחסית).

בקיצור, אם אתה הולך על רכב משומש, קנה את הכי טוב שאתה מוצא, יהיה זה איביזה או פאביה או פולו (או קורדובה...). היו לי שלוש עסקאות עם אוטודיל והם בסדר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כלל מס' 4 בחוקי הפורום אומר שכל עוד אין לך רישיון, לא מעניין אותנו מה יש לך לומר בענייני מכוניות.

מירן, לא ידעתי שאין לי רישיון :roll:

לתת רמה שלך אני לא ארד - ידוע שכואב לך הלב.

אייל, כחולה כהה :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוראל הוא הציג של סקודה בפורום, מה אתם לא יודעים את זה? :roll:

אוהד (פותח השרשור) אם אתה כבר קונה רכב כזה, תנסה למצוא אחד בצבע כחול. אם תתייאש תוכל ישר לזרוק לים :-)

למה להתיאש? אתה רומז שלטעמך הרכבים לא מוצלחים?

יש לך משהו אחר להציע?

• תוכן חדש...