Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסט 99 או 2000, מה ההבדל בין הדגמים השונים?

NadavNew
שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שיש דגמי 1600 עד 2000 סמ"ק ויש כל מיני וריאציות כמו TDI, בנזין אוטומט, בנזין ידני, דיזל אוטומט\ידני טורבו לוקצו'ר ועוד ועוד...

התקציב שלי בסביבות ה-30 אלף וככל הנראה אני ארכוש מליסינג על מנת להוזיל את העלות (כלומר נניח שהתקציב מרכישה בפרטי היא 40 אלף).

אני מעוניין ברכב חסכוני עד כמה שאפשר אך לא על חשבון ביצועים סבירים, אני מעוניין גם ברכב כמה שיותר מפואר מבפנים.

איזה פאסט מתאימה לי ביותר לדעתכם? (לא כל כך משנה לי גיר ידני או אוטומט).

הייתכן שדגם 97 נראה יפה יותר מ-99\2000 ?

אגב זה הרכב שנראה לי הכי מתאים לדרישות שלי, רכב "מנהלים" ייצוגי ומכובד, לפני זה חשבתי על הרובר 600 אך הבעייה הקשה ביותר שלו שאין לו שוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שקראתי כמה מאמרים והודעות קודמות הבנתי שככל הנראה הפולק' (ומן הסתם כל רכב אחר) בגירסת הדיזל אינה מתאימה לי.

אני לא נוסע הרבה 70 אחוז בעיר (עפולה) ו-30 אחוז מחוץ לעיר.

אז גירסת הבנזין באוטומט או ידני, קראתי כמה הודעות שציינו לטובה את גירתס ה-1800 לעומת ה-2000 או ה-1600, הייתי רוצה הבהרה חד משמעית אם אפשר, איזה פולקס' עדיף יותר לרכוש? התקציב שלי עד 35 אלף ואני מוכן לקנות גם מליסינג .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדב שלום אגב פתחת פוסט כזה כבר...

אין פאסאט או כל VW מהשנים שציינת 99 2000 בסכום 35 אלף ב 40 אלף אולי תמצא 99 ,אך מנסיון וסביר להניח מאוד שכולם םיהיו "שחוטות " בעל ק"מ בשמים 200 אלף ומעלה... אני חיפשתי פאסאט 5 חודשים בסוף ויתרתי.

אם אתה רוצה רכב בטוח ויצוגי בקיצור רושם נוח ובטוח לך על וולוו S70 ,היה לי כזו שנת 97 רכב מדהים עולה בערך 38 40

אם אתה מתעקש על פאסאט ,אני אולי יכול לעזור לך למצוא אבל תצטרך לעלות קצת בתקציב.

צור איתי קשר בפרטי.

בכל מקרה בהצלחה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...