Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מנוס מהחלפת הגימיני המקסימה עקב גידול במשפחה (ילד שלישי).

הרבה דיונים ובדיקות למצוא יורשת ראויה בתקציב מוגבל תוך התפשרות ע"מ למצוא את הרכב האופטימלי למשפחה המתרחבת. לבסוף הוחלט על ראקסטון 2.9 (מנוע חלש) בשנתון של 02-03 (מגבלת תקציב). אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של הרקסטון וזה לא נושא האשכול הזה למרות שאם למשהו יש משהו מעניין לספר לי על הרכב אשמח לשמוע.

אחרי שראיתי כמה ראקסטונים והתיעצתי עם יוסי ממוסך מורשה סאניאנג בהרצליה (בחור נחמד ולבבי ששמח לעזור לי) הגעתי ליעוץ ראשוני עם אקסמפלר 2003.

קצת על הרכב. הרכב יד שלישית עם 108 אלף ק"מ. נראה שמור למדי מבפנים ומבחוץ. אין תאונות. תיקון צבע קל (לא נראה) בדלת האחורית.

הרכב לא טופל במוסך מורשה החל משנת 2004 ואין תיעוד של הק"מ. אני מניח שלא בוצע זיוף. יתרונות הרכב. שילדה נקיה, רכב שמור, מערכת שמע משוכללת, גג שמש צמיגים 255 חדשים טסט ל10 חודשים. חסרונות: לא מטופל במוסך מורשה (מי יודע איפה ואיך תוחזק) טיפול 110 דורש ישור קו של 4000 ש"ח (כולל ברקסים). דו"ח בדיקה קומפרסיה לא אחידה במנוע (קצת מוזר במנוע עם ק"מ כזה), רעש מתיבת הילוכים (אני לא שומע כלום, האם כסת"ח?) הוחלף טרנספר לחדש לפני חודש (לא ברור למה? עלות 7500 ש"ח, האם מעיד על בעיה? למה הולך טרנספר?)

המוסכניק טוען שמכוניות כאלו נסחרות בסביבות ה90 אלף ש"ח (מחירון 108)אין לי בעיה לשלם מחיר טוב על רכב טוב. הבנאדם לא מוכן לרדת מתחת ל107. תחושת הבטן שלי לגבי הרכב (למרות שהוא נראה ונוסע מצויין) קצת קשה. אשמח לשמוע את דעתכם מה עלי לעשות.

נ.ב - מחיר הבדיקה 800 ש"ח סכום לא מבוטל. האם יש מקום אמין לבדיקה זולה יותר?

תודה רבה למשיבים.

אבי

מצורף קובץ הבדיקה.

bdika1.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בולמי זעזועים חלשים ,קומפרסיה לא אחידה ,העברת הילוכים לא תקינה ,אני הייתי חושב רק על אפשרות של סידור מד האוץ מחדש ,בלאי גבוה וזה בסה"כ בק"מ נמוך יחסית ,מה שאין תיעוד על הרכב משנת 2004 .

הייתי ממשיך לחפש עוד אקזמפלרים כאלה והפעם מישהו עם ספר טיפולים מתועד .

פורסם

תמסור למוכר ד"ש וישאיר את הרכב לעצמו במחיר הזה.

תתרחק ומהר,יש כאן יישור קו של לפחות 10,000 ש"ח: בלמים,טיפול,טיימינג כולל משאבת מיים (כנראה),הקילומטרא'ז ככל הנראה זוייף- אין סיבה בעולם לקנות את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בולמי זעזועים חלשים ,קומפרסיה לא אחידה ,העברת הילוכים לא תקינה ,אני הייתי חושב רק על אפשרות של סידור מד האוץ מחדש

בולמי זעזועים חלשים- הם לא אינדיקציה לא טובה לגבי רכב שטח.

קומפרסיה לא אחידה - השאלה עד כמה לא אחידה? באיזה הפרש? אולי זה כתוצאה מפיח?

העברת הילוכים לא תקינה - בד"כ זה כסת"ח של מכון בדיקה.

זהו בסה"כ רכב אמין מאוד עם מכניקה של מרצדס (של פעם) שמסוגל לבלוע הרבה קילומטרים.

עקב מחירים שוחטים במוסך מורשה + ביטוחים יקרים+ מחירי דלק גבוהים, לא פלא שאנשים לא יטפלו יותר במורשה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

קומפרסיה לא אחידה - השאלה עד כמה לא אחידה? באיזה הפרש? אולי זה כתוצאה מפיח?

ראה הפרשי קומפרסיה בצידו העליון של דף הבדיקה.

סביב ה 25 אחוז.

המוכר אכן טוען שמדובר בפיח, המוסכניק טוען שאין התחייבות שניקוי יפתור את הבעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לדעתי, עם תוצאות הבדיקה כאלו אתה צריך להמשיך הלאה.

יש כאן הרבה ליקויים שהם לא כסת"ח:הפרשי לחץ, נזילות שמן במערכת ההידראולית(צריך לבדוק מהיכן הנזילה), צלחות שחוקות ,קורוזיה בבית הטרמוסטט ועוד, יותר מידי ליקויים.

לגבי הקומפרסיה, אם אני לא טועה ההפרש הלחץ המקסימילי המותר הוא 6 , וברכב ההפרש הרבה מעבר לכך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...