Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום סיכמתי בע"פ על קניית מיצובישי לנסר 91 (12שסתומים) 153K יד 3 נוסעת סביר (החלפת הילוכים חלקה)פחחות לא משהו בכלל מכסה מנוע וכנף לא באותו צבע פנים הרכב דווקא סביר ושלם חלונות עולים ויורדים דשבורד מפוצץ, הבעלים מתחייב בבדיקה למנוע גיר ושילדה המזגן ללא רצועה והמחיר 5K. ולשאלה: לאחר עיון מדוקדק בכל השרשורים הקודמים ראיתי שהדעות הם לשני הכיוונים או אמינות דפוקה וחלפים יקרים או אמינה ואחזקה סבירה, כולם ציינו צריכת דלק שערוריתית --> אבל האם המצב עד כדי כך גרוע היה לי סובארו DL לפני שנים סטיישן אוטומטית שגם אז בימים טובים הגיע ל 1/8 +/- משוקלל ובכלל גם הם אוהבות דלק אז מה ההבדל בינהם עדיין מהותי? האם בכלל יש חלופות בסכומים הללו (הרכב מיועד לנסיעות בשכונה 25 ק"מ ביום +) בהנחה שגיר ידני לא בא בחשבון (וגם אם הגאסטי הנורמלית המינימלית עולה על הסכום)? האמינות כל כך בעיתית (סה"כ ראיתי ביד 2 מכוניות שעברו יפה את ה 200K + ק"מ)? בקיצור האם במחיר הזה זה מציאה ואפשר לחיות עם התקלות והדלק או שהדלק פשוט הולך ל"הרוג" אותנו?

פורסם

הרכב הזה מציאה ממש לא.

צריכת דלק גבוהה מאוד וספק גדול אם באמת עבר את הקילומטרא'ז הזה או שמא זייפו אותו לפחות ב-100K.

הגירים האוטומטיים,הם בהחלט לא מהאמינים שיש,בעולם,מנועים (עניין של מזל),יכולים להגיע ל-200 עד 300 ללא נגיעה במנוע ואם לא טופלו כראוי לאחר שנה תגיד להם שלום.

תקלות חשמל רבות ומגוונות (החזקתי אחת כזו ועד שמכרתי בכיתי שנה וחצי מתוך השנתיים שהיה לי את הרכב,אבל אני נסעתי עם הרכב 40K ואתה נוסע נסיעות קצרות).

אני הייתי מעדיף לקנות סוזוקי סוויפט אוטומטי בתקציב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב לכשעצמו לא כזה גרוע, ואם טופל ברמה סבירה ולא עבר הזנחה פושעת, יתן תמורה נאותה ביחס לעלותו.

עם זאת, מהנתונים שמסרת לא נראה כי הרכב במצב טוב, אלא נהפוך הוא, נשמע רכב מוזנח מאוד.

הסובארו שלי (86) עושה כ-1:10 ואין סיבה ששלך תצרך יותר דלק (אלא אם מצבה לא היה טוב), וגם הלנסר צריכה לצרוך דלק באיזור זה.

לא היה עדיף לך לשלם 10,000ש"ח עבור לנסר שמורה ומטופלת בעלת דש בורד שלם, יפה חיצונית, שמורה, מטופלת ובעלת מזגן תקין ?

פורסם

אני חולק על דעתו של colauti9

החזקתי \קניתי כבר 3 לאנסרים מאותן שנים לי ולבני משפחתי.

כללית,הדגם הזה אמין ביותר.אף אחת מ3 המכוניות שכולן נקנו כמשומשות יד2\3 לא דרשה כמעט כלום מעבר לטיפולים שוטפים.

בעיות נפוצות ביותר-מתג חלון חשמל שמפסיק לפתע לעבוד,וכמובן צריכת דלק שערורייתית .

אין דרך שאפשר להגיע לצריכת דלק של פחות מ1 ל8\9 משולב

הרכב שבדקת מוזנח ונשמע כפוטנציאל לבעיות רבות בעתיד.

פורסם

תודה

הבעיה שכל מי שיש לו רכב במצב טוב (סובארו/מיצובישי) רוצה מחירון ולא מוכן להתפשר והמחירונים הם באיזור ה11K

וזה מעבר לתקציב.

ולגבי שנתון נמוך לא בא לי להיכנס לטסט כל חצי שנה.

פורסם

תחפש גם דייטסו (שרייד או אפלאוז מאותו שנתון כמו המיצובישי שלא הייתי ממליץ אל אחת במצב שתיארתה)-יש איזה 20 רכבים כאלה ב YAD 2 . שרייד יותר אמינה ויותר חיסכונית אבל פחות נוחה. גם אפלאוז יותר חיסכונית ממיצובישי.

עד כמה שאני יודע רכבים בני 15+ עוברים טסט פעמיים בשנה. כך שגם מיצובישי 1991 תצטרך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ידידי,מה שזול עכשיו בסופו של דבר יעלה לך ביוקר במוסכים.

אם המנוע והגיר לא תוחזקו כראוי אתה במהירות אך בביטחה תשלם את ההפרש במוסך ובענק.

צריכת דלק שלך :בעיר -1:7.5/8 בחוץ 1:9.5/10 בחניקה.

הסיבה: הבהודי של הרכב כבד מאוד והוא נמצא ביחס של כמעט 1:1 יחסית למשקל המנוע: 1468 נפח מנוע על כמעט טון וחצי משקל הרכב אם לא טעיתי,והייתה לי אחת כזו..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קח לך לנטרה מהצורה הראשונה (5\94), המנוע והגיר אותו דבר כמו מיצובישי, הרכב אוכל פחות (1:11) בגלל בודי הרבה יותר קל והמחיר בסדר גמור (10K לאחת שמורה).

רק קח בחשבון שזה אוטו עדין: תתיחס אליו יפה והוא יחזיר לך.

פורסם

ערב מצויין

לגבי הלנטרה לאור ניסיון של 2 שכנים צריכת דלק גם כן גבוהה מאד ותחזוקה שוטפת גבוהה (בעיות קטנות מטרידות)ץ

והשרייד שוב יחסית יקרה אני עדיין מתלבט לגבי המיצובישי כי לפי מה שנאמר יש מצב שאני מוציא ממנה 8\1 שאז זה לא נורא כ"כץ

• תוכן חדש...