ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 26.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת,האם ניתן להעביר טסט רכב,שברשיון כתוב שהוא מעוקל? האגרה שולמה,השאלה אם במסלול יכניסו אותו?
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
המחירים מצחיקימ 25-30- אלף ש"ח.אפשר למצוא עם 150-180אלף ק"מ.אני מוכן להשקיע ברכב עוד 5-6אלף ש"ח רק שיסע 3-4 שנים בלי בעיות,רק טיפולים.אינני נוסע הרבה,לא עובר 10.000 ק"מ בשנה למה וולוו? כי היפניות באותו גיל ו מחיר רובן עברו את 200.000ק"מ ו לא נראה לי לקנות רכב עם קילומטרז' יותר גבוה מהרכב הנוכחי. אני מחפש רכב לפחות ל5 שנים. הגיוני לחפש וולוו או לרדת מעניין? איפה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת N.C, -
-
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רוצה לדעת הם כול מה שהם אומרים זה הגיוני שלא צריך לעשות בדיקה שהם עושים והרכב מטופל החברה הזאת אמינים ?אוטו סנטר האם כדאי לקנות אוטו של ליסניג ?המכוניות של ליסנג גמורות?
הודעה אחרונה מאת N.C, -
שלום אבא שלי מתכנן לקנות רכב בזמן הקרוב עד לסכום של 160K. הדרישות מן הרכב הוא שיראה ספורטיבי וכמובן גם יתנהג ספורטיבי, הוא רוצה רכב שיוכל ליהנות ממנו. עדיף רכב בעל 3 דלתות. הוא מעדיף אוטומט, אבל אין בעיה שיהייה גם ידני. הרכבים שחשבנו עליהם הם: סיטרואן C4 קופה 180K- VTS טיפה מעבר לתקציב. פג'ו 207 160K - GT 5 דלתות 163K - CIVIC ,ידנית, הוא התאהב ברכב הזה מבחינת המראה. מישהו נסע על אחד מן הרכבים הנ"ל, או יכול לתת המלצות למשהו אחר?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים! אני חדש כאן כמו ששמתם לב, בכל מקרה אני אפתח בשאלה שלי. אני נמצא כרגע בנקודה שאני חייב רכב אמין, איכותי, מאובזר, חסכוני ולא פחות חשוב קומפקטי ולא על חשבון נוחות או מנוע חלש. על מה הייתם הולכים במקומי? בהנחה שהעדיפות היא לאוטומט, רכב חזק, החזקה ממוצעת מינוס וכו'. מיותר לציין בפניכם של- 306 יש מבחר דגמים וגרסאות לעומת הקולט. האם שווה להשקיע בקולט על אף שהיא יקרה לעומת 306? מה ה"מחלות" האופייניות שלהן אם יש? אשמח לקבל מכם חוות-דעת רצינית ומקיפה ובעיקר מתוך ניסיון אישי, ולא משמועות כלשהן. כל מידע אפילו שולי יסייע לי מאוד בהחלטה. נ.ב. אם לא מישהו יש הצעה לרכב טוב יותר בקטגורייה הזאת אז בבקשה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. מצורפות תוצאות בדיקה שערכתי לסיאט קורדובה (סיגנו), שנת 2000 1.6 אוטו' יד 1 160000 ק"מ מה דעתכם? האם מישהו יודע מה שגרת הטיפולים ברכב זה? אשמח להמלצה על מוסך טוב לרכב (הבנתי שצ'מפיון שוחטים). תודה. 1. מנוע, מע' קירור, מע' דלק, מע' הצתה: דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, צריכת שמן, נתוני מנוע נבדקו ע"י מחשב..., רשת מצנן פגומה ניקוי מע' הקירור מצבר ישן 4.05 ללא אחראיות. 2. מע' פליטה - תקין. 3. סרן קדמי ומע' היגוי: לתקן זוויות היגוי. 4. קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים - בלאי. 5. שלדת מרכב, ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגמים בצבע, בוצעו תיקוני פח וצבע כללי תקונים כליים בגוף הרכב, מכות פח במרכב. 6. מע' בלמים: לפרק גלגלים ולבדוק. 7. צמיגים: צמיג…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אבא שלי מקבל מהעבודה שלו אוטו. יש לו אופציה לבחור בין 3 מכוניות 1.שברולט אופטרה מור 2. mitsubishi lancer 3.יונדאי אלנטרה כל המכוניות הם שנת 2008 אני ישמח לדעת חסרונות יתרונות וכמובן איזה רכב עדיף מבין ה-3 האוטו צריך להיות משפחתי בעל נוחות בנסיעה ונוחות כללית. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
שלום אני מחפש רכב בסביבות ה15 אלף שקל דרישות הרכב: פרטי לא טנדר שיהיה ידני, אמין וחסכוני והכי חשוב שיוכל לסחוב עגלה שעליה טרקטורון ששוקל 170 קילו ולפעמים גם אופנוע תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ben_shushan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום. מתלבטים לגבי מספר רכבים. עד 135K. נוחות נסיעה, "סחיבה" במצב שיותר מ2 אנשים נמצאים באוטו (2-4 באוטו, אבל לרוב נהג + 1. ), יציבות, ESP (+ גדול לרכבים , אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע עליהן) הנה האופציות עליהן חשבנו.. הונדה סיוויק LS 1.8 - אוטומטית 4 דלתות פולקסוואגן פולו 1.6 טיפטרוניק מאזדה 3 1.6 קומפורט אוטומטית האצ'בק 1.6 קומפורט אוטומטית יונדאי i30 1.6 אוטומטית Premium 2.0 אוטומטית Premium 2.0 אוטומטית Dynamic האמת שחשבנו יותר על הכיוון של הפולו או מאזדה 3 כלשהי. אשמח לעזרה. תודה מראש, אלון. עריכה: כמובן שהתכוונתי לרכב חדש מהחברה.
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
יש לי הזדמנות לקנות מגאן 2001 אוטומטית 1600 האטצ'בק עם 80k מקרוב משפחה, הרכב אמור להיות מטופל ממש טוב וללא תקלות (מן הסתם אני עוד מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה). עשיתי כמה חיפושים בפורום וראיתי שיש המלצות להתרחק ממגאן אוטומטיות כאלו כמו מאש, השאלה היא האם להתרחק ממנה למרות הקילומטראז' הנמוך ולמרות שאני יכול לסמוך על הבעלים הנוכחי שיתן לי את כל המידע הדרוש על הרכב ושכל הטיפולים בוצעו כנדרש? לפי העצות שראיתי בפורום, אני צריך לבדוק מתי נעשה והאם נעשה טיפול גיר, האם הוחלפו בולמים אחוריים וגם האם בוצע תיוקן נשם בגיר... שכחתי משהו? בנוסף, מה מצב השוק של הרכבים האלו? אם הכל תקין האם סביר לשלם מחיר מחירון (שהוא בערך 38)?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סיטרואן סקסו שנת 97 , 88 אלף ק"מ מצב מעולה מחיר מחירון 12 אלף אבל הוא רוצה 16.. ולא מוכן להתפשר צבע אדום דהוי בפרונט ולמעלה וחוץ מזה לדבריו חדש לחלוטין.. בפנים ובחוץ לא נסעתי עדיין לראות כי זה די רחוק.. מה דעתכם ? שווה? איך בכלל מחזיקות הסקסו הישנות? נכון שזה 33 אחוז יותר מהמחירון אבל עדיין זול לרכב שאמור להיות טוב.. כמובן שיעבור בדיקה רצינית אבל האם שווה המחיר במידה ואין בעיות...?
הודעה אחרונה מאת נר4, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! לעולם לא הייתי משווה בין שתי הדגמים הנ"ל אבל לאחר נהיגה (בחו"ל) במונדאו החדשה אני ממש מתלבט בין השתיים. שתי הרכבים הם מליסינג אז שטיפולים וירידת ערך לא מעניין אותי. שאלתי: מי עדיפה מבחינת נוחות נהיגה וצריכת דלק (דיזל) ? בנוסף בפאסאט יש גיר רובוטי ובמונדאו גיר אוטומט, מה ההבדל ? קשה...קשה... הגרמנים ידועים בפינוק ונוחות אבל המונדאו החדשה ממש מתעלה על עצמה ונראת סקסית בטירוף! ד"א חשוב לי מאוד עניין הבטיחות אבל מכיוון ששתיהם קיבלו תוצאות זהות אז קיזזתי את הפרמטר החשוב הזה. תודה לכל המשיבים!
הודעה אחרונה מאת TheWiz, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברצוני להחליף את רכבי GMC סונומה קבינה מורחבת בטנדר גדול יותר הסיבה העיקרית היא חוסר מקום ל5 אנשים האופציות היפניות לא באות בחשבון בגלל גודל ארגז קטן ומנוע חלש לכן חשבתי לכיוון של הנוואדה בסביבות השנים 98-2000 אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכב הנ"ל התקציב הוא בסביבות 75-80
הודעה אחרונה מאת sharonarn, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מה מהרכבים הנ"ל עדיף? אין חשיבות לאמינות באופן מיוחד, או לדלק. כן כדאי שתהיה מרווחת (משפחה קטנה), ונעימה לנסיעה. הערת אגב - את ה-C4 נוכל לקבל רק בינואר. את הi30 כבר בימים הקרובים. תודה
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, תקציבי הוא עד 15000 ואני מעוניין לרכוש רכב אמין מהיר ושלא יהיה יקר לאחזקה. אני מחפש משהו שיהיה מהיר וזריז ולא מן העגלות שמגיעות ל110 ורועדות, אבל לעומת זאת אני מחפש גם רכב שיהיה זול בחלפים בתיקונים, בביטוח ובטסט. אני הסתכלתי על מספר אפשרויות להלן: פג'ו 106, 205, 306 או רנו קליאו. אשמח לעוד הצעות של מכוניות מצידכם ומניסיונכם העתיר או שתתנו את חוות דעתכם איזה כדאי מאלו המוזכרות לעיל איזה דגמים נפחים ושנתונים מומלצים התואמים לתקציב שלי. אני רק שוב אזכיר, שמע חוות דעת של הרבה אנשים יש כאלו שאמרו שפג'ו צורכות הרבה דלק, יש כאלו אמרו שלא להתקרב, ויש כאלו שאמרו שעלות ההחזקה שלהם גבוהות כגון טיפולים וכאלה. ניסיתי וחיפשתי מספר מכוניות שיתיאמו אבל לא מצאתי. לכ…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום וברכה לחברי הפורום! אני בחיפושים אחרי בורה TDI 2002-4, תיבה אוטומטית, עם קילומטראז' סביר כבר 4 חודשים אחרי שנגנב לי הגולף 2.0 2002 לאור יום. עקבתי אחרי מספר שרשורים בהם התלבטו על כדאיות הדיזל, ואני בהחלט עונה לקריטריונים (מה גם שדיזל משומש, רף הכדאיות יורד ל10,000 ק"מ אם לא פחות). כמה שאלות: 1. אני יודע בדיוק מה אני מחפש, אבל אני פשוט לא מוצא. יש ביקוש כל כך גבוה לבורה, או ההיצע הוא כה נמוך? (אני מחפש בעיקר ב-yad2 וב-winwin) 2. האם שווה לבדוק את הדגמים המקבילים מבית VAG? האם שווים אבזור הבטיחות והאמינות של סיאט וסקודה עם פולקסווגן? 3. שאלה כללית: אם רכב שמעניין אותי נמצא במרחק מכובד, קיים איזה נוהג שאומר מי נוסע למי, או נפגשים באמצע?
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
- 5 תגובות
- 863 צפיות
שלום לכולם, זוג צעיר + תינוקת מחפשים רכב חדש למשפחה דרישות: תקציב: 110K~ שנה: 2006-> חדש 4 כריות אויר (לפחות) 4 כוכבי בטיחות נהג+תינוק בקרת יציבות ESP אוטומטי מתג לביטול כרית אויר במושב שליד הנהג צריכה דלק סבירה (~13 קמ לליטר בממוצע) 5 דלתות + מקום לעגלת תינוק גדולה יחסית הרכב ישמש בעיקר לנסיעות קצרות בעיר (בבוקר ואחה"צ) למטפלת (3 ק"מ) + נסיעות להורים/טיולים בסופ"ש יש המלצות? תודה, ערן
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם ! תעזרו בבקשה בשאלת קנייה: סובארו אימפרזה 01-02 או פורד פוקוס 02-01 (החזקה,אמינות,צריכת דלק,הנדסת אנוש). תקציב ברשותי עד 50.000 . כמובן אכבד לשמוע דעדכם על רכבים אחרים מסוג הנ"ל. אני לא נוסע הרבה 10.000 בשנה מקסימום.נסיעה משולבת(עיר וחוץ). תודה רבה מראש !
הודעה אחרונה מאת jonigti, -
-
- 1 תגובות
- 667 צפיות
לפני כמה ימים היה לי יומולדת 18 ואבא שלי רוצה לקנות לי אוטו ראשון כי הוא חושב שאני כבר מתמצא בנהיגה ונוהג טוב ובשליטה...(האוטו הקודם היה של אמא פיג'ו 206...) והוא הסכים לי על סיאט איביזה טורבו 01-02' השאלה שלי היא האם זה אוטו שמתאים לצעירים..מבחינת צריכת דלק אמינות עלות ביטוח וכו' תודה לענוים
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 תגובות
- 983 צפיות
כמו שאמרתי - פיג'ו 306, מנוע 1600, שנת 94, ידנית (כמובן). האוטו ישמש בעיקר לנסיעות בתוך ת"א ומדיי פעם לאשקלון. יש דיעות לגבי המנוע הזה (לעומת 1400 ו1800)? מבחינה של אחזקה וצריכת דלק? תודה מראש (:
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אחלה פורום יש לכם פה! אוקיי לפני שבועיים עברתי תאונה והאוטו (של אבא) כנראה הולך לפירוק... בעקבות כך אבא שלי הקציב 40 אלף ש"ח לרכב אשמח לקבל עיצות, הרכב צריך להיות מנוע 1.6, אוטו', 4 דלתות, אמין, חזק לא שותה דלק וכמובן לא מכה במוסך, כמו כן עדיף שנתון כמה שיותר גבוה (2000+) וכמה שפחות ק"מ, וידיים... כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים הבאים: מאזדה לאנטיס שנת 2000-2001 רנו מגאן שנת 2000-2002 מיצובישי לנסר 2000-2001 הונדה סיויק 96-2000 תודה מראש לכל העיצות/ עוזרים משיבים...
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפשת רכב לאימי - משפחתית לא מאוד גדולה, אוטומטית, אמינה וחסכונית, עד 30,000 ש"ח. לפי בירורים שערכתי צמצמתי לשתי אופציות - לנטיס או בלנו שנתון 97'-98'. כאלה ראיתי שאפשר למצוא אפילו יד 1, עם ק"מ לא מאוד גבוה (אם יש קצת מזל...). אשמח מאוד לכל אינפורמציה שצריך לדעת, דברים שכדאי לשים לב במיוחד לגבי הרכבים האלה, המלצות וכו'.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין לאנטיס ל323, ובין בלנו לסופר בלנו, ומה עדיף מבחינתי (מבחינת האיכות וביחס למחיר). תודה, מאי.
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אבא של אישתי מחפש אוטו (הוא רוצה ניסן) אז רוצה לדעת איך באוטו של ניסן אלמרה פרפקט 1.8 (מודל 2006 ,50 אלף ק"מ)? כדאי לקנות אוטו אצל ליסינג? מחר אלך איתו לראות ולקנות את ניסן או לא... תודה
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
שלום קרוב משפחה ביקש עזרתי לקניית רכב . התקציב הוא עד 100 אלף. הוא מעוניין ברכב משפחתי (אפשרי גם 6-7 מקומות) אוטומטי ומכיוון שהוא נוסע כ40000 קמ בשנה- גם מנוע דיזל. . אשמח לקבל יעוץ בנושא ובמיוחד לגבי אמינות הדגם המוצע.
הודעה אחרונה מאת dani305, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי אני מחפש אוטו לאמא שלי יש לי תקציב של 10K +- אני צריך שיהיה גיר אוטומטי יש כמה התלבטויות.. לאנצ'יה דדרה פונטיאק טמפקס פונטיאק סאנבירד דיהטסו שרייד הפונטיאקים מפוארות ונוחות אך אני מפחד מהצריכת דלק שלהםם.. מישהוא יודע כמה בערך הם אוכלות?כמה כ"ס,מ0-100 יש איפה שהוא נתונים כאלה לרכבים כאלה ישנים? תודה מראש ויום טוב
הודעה אחרונה מאת S1406, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 943 צפיות
לילה טוב. יום חמישי בעזרת ה' אני מבצע העברת בעלות. הרכב הוא כרגע יד ראשונה (שנת 94) סביר להניח שבעל הרכב רכש את הרכב כאשר עלה ארצה במחיר של "עולה חדש". חבר שרכש רכב לפני שנתיים גם ממישהו שהיה נחשב כעולה חדש ויד ראשונה אמרו לו בעת העברת הבעלות בדואר שבעל הרכב אמור לשלם 500 ש"ח +- על זה שהוא רכש את הרכב כעולה חדש או משהו כזה. חבר שלי בעצמו לא יודע על מה היה מדובר, אבל זוכר שבעל הרכב כן שילם 500 ש"ח. אני גם אמור לדאוג בקשר לזה? המוכר שאני קונה ממנו גם יהיה אמור לשלם על משהו? אם כן אני מבקש לקבל פרטים על כל העסק הזה. תודה רבה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום עליכם, אני עולה חדש ומעוניין לרכוש רכב חדש בקרוב. מבירורים שערכתי מתברר כי גובה ההנחה משתנה בהתאם לסוג הרכב ואפילו תלוי באיזה סוכנות קונים. ההסבר הוא שההנחה היא קבועה אבל כל רכב וכל סוכנות משלמים מכס שונה... האם יש לכם המלצות מניסיונכם בנושא של עולה חדש? בנוסף, היות ולא ניתן למכור את הרכב 5 שנים מיום הקנייה אזי אני מעדיף לקנות רכב שיישאר במשפחתנו להרבה שנים, אפילו 10. איזה רכבים מומלצים ב'קטגוריה' הזו? תודה, יגאל
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצה על מכון לבדיקת רכב לקניה בפ"ת או בסביבתה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת wu-wei, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך ייעוץ ברכישת שברולט קוואליר 1995 מנוע 2200 גיר רגיל מישהו מכיר ? מישהו יודע על מחלות שיש. צריכת דלק . זה נכון שיש לאוטו הזה ביקוש אפילו שהוא נדיר? תודה יצחק
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
החברה בה אני עובד עומדת בפני החלפה של כ-15 מכוניות בתקופה הקרובה, דבר שחייב את הנהלת החברה לעשות שופינג ע"מ להשיג את המחיר הטוב ביותר ולהוריד את חברת הליסינג הקבועה שלנו במחיר. מאשר שידוע ומפורסם אצלנו בחברה שאני מקורב לקצין הרכב, וגם מבין דבר או שניים בכלי רכב, היתה אלי "עלייה לרגל" עם כל מיני בקשות ששוק הליסינג לא "מת" עליהם. רק כדי לסבר את האוזן 90% מהצי הוא טויוטה קורולה יש מס' יחדיות של רנו מגאן, מס' יחידות של מאזדה 3, פיג'ו 206, כמה 307 SW למרובי הילדים ו-C5 אחת ( לא של המנכ"ל שנוסע בקורולה, אלא של משוגע אחד שעשה שביתה איטלקית עד שנשברו... ) אז אילו בקשות הגיעו ? לצעירים ( בוגרי 106 ראלי ) המלצתי על C2 שהיא הספורטיבית היחידה בקבוצה 2 שעונה לקריטי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)