Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה בה אני עובד עומדת בפני החלפה של כ-15 מכוניות בתקופה הקרובה, דבר שחייב את הנהלת החברה לעשות שופינג ע"מ להשיג את המחיר הטוב ביותר ולהוריד את חברת הליסינג הקבועה שלנו במחיר.

מאשר שידוע ומפורסם אצלנו בחברה שאני מקורב לקצין הרכב, וגם מבין דבר או שניים בכלי רכב, היתה אלי "עלייה לרגל" עם כל מיני בקשות ששוק הליסינג לא "מת" עליהם.

רק כדי לסבר את האוזן 90% מהצי הוא טויוטה קורולה יש מס' יחדיות של רנו מגאן, מס' יחידות של מאזדה 3, פיג'ו 206, כמה 307 SW למרובי הילדים ו-C5 אחת ( לא של המנכ"ל שנוסע בקורולה, אלא של משוגע אחד שעשה שביתה איטלקית עד שנשברו... )

אז אילו בקשות הגיעו ?

לצעירים ( בוגרי 106 ראלי ) המלצתי על C2 שהיא הספורטיבית היחידה בקבוצה 2 שעונה לקריטיונים.

היו כמה בקשות ל-206 ו/או יאריס

המבוגרים יותר רצו אוקטביה סטיישן...

הדגמים הללו הוכנסו אחר כבוד לרשימה הקניות ( שכברירת מחדל מכילה כבר טויוטה קורולה ומאזדה 3 )

היום הגיעו התוצאות....

מחיר ה"בסיס" ישאר חסוי מטעמים של סודיות עסקית, אך המחירים שקיבלנו הפתיעו אותי יחסית.

הראשונה: סיטרואן C2 - כן, אמנם היו חברות ליסינג שסירבו, אך החברה "שלנו" מוכנה לתת C2 תמורת תוספת של 300 ש"ח למחיר הבסיס - ופי התגובות של העובדים המעוניינים תהיה לנו לפחות אחת כזו בצי...

השניה פיג'ו 206 - לא פחות מ-400 ש"ח תוספת למחיר הבסיס ( והחברה שביקשו אותה עוד חשבו לחסוך )

טויוטה יאריס - כן, לקחת טויוטה יאריס בליסינג יקר יותר מהקורולה ב-300 ש"ח...

מסיבות שונות (לא כלכליות - אלא רגשיות בעיקר) הוצאה האוקטביה מהרשימה, ובמקומה נכנסת ה-307SW מחומשת המושבים. כן נחשתם נכון - בתוספת של 300 ש"ח למחיר הבסיס....אבל בקבוצה 3.

ולשאלות שכבר יבואו...

פוקוס לא נותנים אצלנו מאותה הסיבה שלא יתנו אוקטביה...

המכוניות הקוראניות הזולות לא נכנסות אלינו בשל העובדה שההפרש במחיר הליסינג קטן יחסית - וההפרש בתמורה (לרעה) גדול בהרבה מהחיסכון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה C2 היא VTR אני מניח ?

אם כך מעניין כמה התוספת למחיר הבסיס עבור מאזדה 3 2000 סמ"ק לעומת גרסת הליסינג הבסיסית, והאם יש תוספת על 5 דלתות לעומת 4. יש השערות ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זו הדרך של חברות הליסינג להוריד לעצמן עלויות. המצב האופטימלי מבחינתן היה כנראה רק מכונית אחת בארסנל - טויוטה קורולה. כל חריגה מהנורמה תחויב, כספית, בתוספת. אפילו אם מדובר ברכב שעלות הרכישה שלו נמוכה יותר.

כל כך מרגיז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא לא כזה נורא, הייתי משלם 300 שקל יותר בשביל לנהוג ברכב שאני יהנה ממנו.

שישבתי עם נציגי לובינסקי המלצתי להם לשווק את ה C2 VTR בליסינג , אני חושב שאם הם ידחפו לכיוון הזה הם דיי יצליחו.

פורסם

זה VTS, לא VTR. וכשכתבתי עליה את הכתבה מאוד רציתי לכתוב שהיא אפשרות מאוד מעניינת לאנשי הליסינג שרוצים משהו קצת יותר מיוחד מטויוטה קורולה. לצערי, הרכב באמת מיוחד, אבל לא בהכרח לטובה... אפילו לחובבי נהיגה היה לי קשה להמליץ עליו :|

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם חושב שזה בסך הכל יפה שהסכימו לתת C2. אני גם יודע להעריך את העובדה שהמעסיקים שלי מבינים שלא כדאי לתת לעובדים לנסוע מכוניות נחותות בגלל שזה עולה להם 100-200 ש"ח פחות לחודש.

כשהגיעה האופטרה לארץ UMI התעקשו לתת לנו אופטרה לשבוע בחינה לצורך החלטה אם לרכוש את השברולט לצי או לא. מלכתחילה הסברנו להם שחבל על הזמן...אבל בשביל ההשתדלות החזקנו אותה יומיים לפני ששוב הודענו להם שאין מצב שנהיה מעוניינים ביצירת הפאר הנ"ל.

אגב חברת הליסינג איתה עובדים במקום העבודה שלי - נחשבת מאוד ליברלית במגוון כלי הרכב שהיא מוכנה להציע, דבר שרק מקצין את הנתונים שהבאתי בהודעה הראשונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

"ניו קופל" ?

בחברה של אבי (700 מכוניות בערך) עובדים עם ניו קופל.

באפשרותך לקבל כמעט כל רכב שאתה רוצה, כמובן שהתשלום יהיה בהתאם.

לדוגמה חבר של אבא שלי מהעבודה לקח לפני 5 שנים איביזה טורבו 2001, 3 דלתות צהובה דרך ניו קופל.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

גם אצל אבא שלי עובדים עם ניו קופל..

עד עכשיו היו פורד פוקוס..

עברו שלוש שנים ועכשיו הגיע הזמן להחליף רכבים לחלק גדול מהעובדים..

טויוטה רצו לחסל מלאי של דגמי 2006 ולכן נתנו לניו-קופל הצעה שאי אפשר לסרב לה..

ככה שהמחיר יוצא שהטויוטה קורולה עולה כ300 שקל פחות מהמחיר שהיה לפוקוס..

לחברה עם כמה מאות מכוניות בליסינג, 300 שקל לרכב בחודש זה הרבה כסף - ולכן הוחלט ללכת על הקורולות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני כבר דיי התייאשתי מלהשיג רכב "מעניין" דרך הליסינג ומכיוון שאני לא מוכן לנהוג על 3/קורולה/ג'אנק קוריאני אז ויתרתי.

כנראה זה גם תלוי בוותק שלך במקום העבודה (אני דיי בהתחלה)

אולי אם וכאשר תגיע היאריס T החדשה, אנסה שוב.

בינתיים העדפתי לקחת את הוצאות הרכב ולקנות רכב מעט שונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדובר בחברת ליסינג קטנה יותר מאלה שהוזכרו, אבל עדיין אחד שהיא בעשיריה הראשונה - אל תמשכו אותי באוזן בבקשה - אני מנוע...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כמעט שנה וחצי עברה...

אכן לפני כשנה+ נרכשה C2 אחת לצי הליסינג של החברה בה עבדתי.

מאז...נרכשה החברה ע"י חברה הרבה יותר גדולה שבוחרת לסבסד את הליסינג לכלל העובדים בסכום של כמה מאות שקלים לחודש. דבר שגרם להרבה אנשים עם חוזה קיים (ויקר) לשקול התרת החוזה והחזרת הרכב לטובת רכב עם חוזה נוח יותר.

גם חברת הליסינג הוחלפה - החדשה גדולה יותר והליברליות שלה מוכתבת מעצם החוזה (כלומר זכותו של העובד לבחור איזה דגם שהוא רוצה - ובלבד שהברוטו שלו גדול מספיק כדי לכסות את העלות)

לפיכך הוחזרה היום ה-C2 המדוברת לטובת איביזה קופרה...

לפיכך כל המעוניין ב-C2 שחורה מליסינג במצב נהדר ללא תאונות מוזמן להתקשר ל-09-7648888

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...