Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן אוטומטית 01, לא לגעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות מגאן 2001 אוטומטית 1600 האטצ'בק עם 80k מקרוב משפחה, הרכב אמור להיות מטופל ממש טוב וללא תקלות (מן הסתם אני עוד מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה). עשיתי כמה חיפושים בפורום וראיתי שיש המלצות להתרחק ממגאן אוטומטיות כאלו כמו מאש, השאלה היא האם להתרחק ממנה למרות הקילומטראז' הנמוך ולמרות שאני יכול לסמוך על הבעלים הנוכחי שיתן לי את כל המידע הדרוש על הרכב ושכל הטיפולים בוצעו כנדרש?

לפי העצות שראיתי בפורום, אני צריך לבדוק מתי נעשה והאם נעשה טיפול גיר, האם הוחלפו בולמים אחוריים וגם האם בוצע תיוקן נשם בגיר... שכחתי משהו?

בנוסף, מה מצב השוק של הרכבים האלו? אם הכל תקין האם סביר לשלם מחיר מחירון (שהוא בערך 38)?

פורסם

היות ופנית בשאלה בגלל הדעות שנשמעו כאן בפורום לכאן ולכאן,יש להניח כי אין לאף אחד מה לחדש... חלק חושבים כך וחלק חושבים כך.

למגאן יתרונות רבים אך במלוא מעט מכוניות מתגלות תקלות בגיר האוטומטי או במערכות חשמליות/אלקטרוניות . יש מכוניות שהגיר החזיק מעמד יפה (יחסית) ויש מכוניות שהוא שבק אחרי מעט ק"מ. אחת מנקודות התורפה היא המנגנון האלקטרוני המופקד על החלפת ההילוכים.

אין מה לעשות,כל רכישת רכב היא הימור,הסיכויים לספוג "מכה" הם סטטיסטיים. אם היה מדובר בניסאן אלמרה או בטויוטה קורולה מאותם שנים ובאותו מצב,היה קל לומר שההסיכוי לתקלה נמוך (מאד),לגבי מגאן... התמונה שונה . השאלה גם,כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב,כמה חשובים לך פרמטרים כמו התנהגות,הנדסת אנוש,בטיחות וכיו"ב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...