Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

יום חמישי בעזרת ה' אני מבצע העברת בעלות. הרכב הוא כרגע יד ראשונה (שנת 94) סביר להניח שבעל הרכב רכש את הרכב כאשר עלה ארצה במחיר של "עולה חדש".

חבר שרכש רכב לפני שנתיים גם ממישהו שהיה נחשב כעולה חדש ויד ראשונה אמרו לו בעת העברת הבעלות בדואר שבעל הרכב אמור לשלם 500 ש"ח +- על זה שהוא רכש את הרכב כעולה חדש או משהו כזה.

חבר שלי בעצמו לא יודע על מה היה מדובר, אבל זוכר שבעל הרכב כן שילם 500 ש"ח.

אני גם אמור לדאוג בקשר לזה? המוכר שאני קונה ממנו גם יהיה אמור לשלם על משהו?

אם כן אני מבקש לקבל פרטים על כל העסק הזה.

תודה רבה ולילה טוב

פורסם

תסתכל ברישיון הרכב, למטה, בסעיף "היתרים והגבלות"

אם לא רשום שם כלום, ז"א שהגבלת המכס כבר הוסרה, וזה רכב רגיל לכל דבר.

אם מופיע שם "הגבלת מכס לצורך העברת העלות- ינהג בעל הרכב או בן זוגו", ז"א שבעל הרכב עדיין לא הסיר הגבלת מכס מהרכב, למרות ש 5 שנים מיום הרכישה חלפו מזמן.

במקרה כזה הוא (בעל הרכב) צריך לפנות - בכתב או פיזית - למכס ביפו ולבקש להסיר הגבלת מכס מהרכב, נכון ללפני כמה שנים זה לא היה כרוך בשום עלות.

לאחר שהגבלת המכס הוסרה וזה התעדכן במחשב משרד הרישוי, אתה רוכש את הרכב כרכב רגיל.

ושוב פעם, הגבלת המכס לעולה חדש תקפה 5 שנים מיום הרכישה, אבל אם לא מסירים אותה באפן יזום, היא תמשיך להופיע ברישיון.

פורסם

כתבתי כבר :

נכון ללפני כמה שנים זה לא היה כרוך בשום עלות.

היום - לא יודע, לא נראה לי שזה השתנה.

• תוכן חדש...