Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ייעוץ ברכישת שברולט קוואליר 1995 מנוע 2200 גיר רגיל

מישהו מכיר ? מישהו יודע על מחלות שיש. צריכת דלק . זה נכון שיש לאוטו הזה ביקוש אפילו שהוא נדיר?

תודה יצחק

פורסם

הרכב נחשב אמין מאוד(הוגדר באחד מעיתוני הרכב לפני כמה וכמה שנים " סובארו המיוצרת בארה"ב "...כלומר אמינות מצויינת)איננו סובל מבעיות מכאניות וחשמליות מיוחדות.

איננו חסכוני במיוחד(לא בידני ולא באוטומט, זאת ביחס למתחרות), איננו שופע כ"ס(יחסית לגודל המנוע) אבל מומנט בשרני יתן תאוצה לא רעה בכלל. שוק לא רע כיד שנייה(ימכר אבל לא במחיר מחירון אלא אם כן האקזמפלר שמור במידה בלתי רגילה). לא מככב ברשימת המכוניות הנגנבות והביטוח המקיף צנוע מאוד.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

הרכב די נדיר, אם לא נדיר מאוד. בקושי יוצרו בשנתונים הללו שברולטים ידניות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מכיוון ששיעורי הנהיגה שלי בוצעו על קוואליר ידנית,

אתה רק צריך לשים לב שהיא לא הייתה שייכת במקרה

לאיזה שהוא מורה לנהיגה.

מנוע נחמד ומיושן, אבל זהו, פחות או יותר.

צריכת דלק סבירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הרכב נחשב אמין מאוד(הוגדר באחד מעיתוני הרכב לפני כמה וכמה שנים " סובארו המיוצרת בארה"ב "...כלומר אמינות מצויינת)איננו סובל מבעיות מכאניות וחשמליות מיוחדות.

איננו חסכוני במיוחד(לא בידני ולא באוטומט, זאת ביחס למתחרות), איננו שופע כ"ס(יחסית לגודל המנוע) אבל מומנט בשרני יתן תאוצה לא רעה בכלל. שוק לא רע כיד שנייה(ימכר אבל לא במחיר מחירון אלא אם כן האקזמפלר שמור במידה בלתי רגילה). לא מככב ברשימת המכוניות הנגנבות והביטוח המקיף צנוע מאוד.

אני מתפלא מאוד, לא הייתי מאמין שיגדירו רכב כזה כסובארו.

אני אישית לא הייתי קונה רכב כזה, גם מבחינת איכות( ההרכבה,נראה שהכל יתפרק) וגם מבחינת בטיחות (אקטיבית ופסיבית)

לא מבטיח בכלל.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...