ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
הי, אני כרגע בחיפושים אחר רכב קטן וזול (תקציב עד 12000 ש"ח- רכב סטודנטים) ולפני יומיים קיבלתי משכן רכב מתנה! הרכב הוא סובארו לגאסי DL 1600 שנת 92. הרכב עמד שנה, יש לו בעיות: ראש מנוע , נזילה בגיר, קפיצים גמורים, צריך להחליף צמיג אחד לפחות והמזגן לא עובד (ציינתי רק הבעיות העיקריות). ההתלבטות: לקחת את הרכב ולשפץ (עד איזה סכום?) או להגיד תודה ולחפש רכב אחר (חשבתי על פורד פיסטה, סקודה פליסיה או קאיה פרייד). מה עושים??? תודה,
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מבקש המלצה לרכב בתקציב של 20,000 - 25,000 ש"ח, חובה שתיבת ההילוכים תהיה אוטומטית הרכב ישמש בעיקר לנסיעה כל יום הלוך (בבוקר) מחולון ושוב (אחר הצהריים) מאיזור בית שמש, מיועד לאדם צעיר, לא רכב משפחתי. אשמח לקבל הצעות פרט לפורד פיאסטה.
הודעה אחרונה מאת בטיטi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניינת לקנות רכב משנים 2003/4, מנוע 1300/1400 , יפנית. חושבת על דייהטסו סיריון. האם הוא רכב טוב? אולי עדיף אחרת? מה אומרים? תודה, ענבל
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
אני מנסה לעזור לאבא שלי בהתלבטות. כיום הוא נוהג באאודי A6 בי-טורבו קוואטרו משנת 2001. הרכב יד ראשונה ועם 70,000 ק"מ, מטופל ברמת הליקוק (אני לא צוחק, כשאבא שלי רואה שריטונת על האוטו הוא ישר שם קצת רוק על האצבע ומשפשף אותה ). לפני 3 שנים הוא חשב על למכור את הרכב אבל קיבל הצעות מגוחכות וירד מהעניין. בשלוש השנים שעברו הרכב איבד בערך 100K ש"ח מערכו, והיום המחירון שלו (אחרי שקלול יד וק"מ) הוא בערך 150K ש"ח. ועכשיו להתלבטות: האם להשאר עם הרכב או למכור אותו (במחיר קרוב למחירון) ולקנות רכב חדש ב-150K~ ש"ח? אופציה א' - להשאר עם האוטו הקיים: מצד אחד, הרכב במצב מעולה ונוסע כמו אנקונדה. אבא שלי מאוד מבסוט ממנו. מצד שני, קצב איבוד הערך פשוט מטורף ובנוסף, קיים סיכוי…
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
על איזה רכב אתם ממליצים? הרכב ינסע משהו כמו 100 ק"מ ביום לא משנה איזה גיר אבל אולי בסכומים כאלו עדיף גיר רגיל וחשוב שיהיה חסכוני
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מבעלי נסיון בבקשה ולא דעות קדומות. עלויות אחזקה, סחירות, נוחות, בטיחות, יכולת שטח, התאמה כרכב שני למשפחה עם שלושה ילדים קטנים שיעשה 6-7 אלף ק"מ בשנה. וכל מידע נוסף יתקבל בברכה אבי
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 929 צפיות
האם לחיפה (עליות...) מנוע ה-1.1 ל' של האונו יספיק או שחייבים את ה-1.4. השיקולים לטובת ה-1.1 הם צריכת דלק נמוכה יותר ועלויות אחזקה נמוכות יותר, האם זה שיקול נכון ? (מנסיונכם...). באותו עניין - האם גם בדגם 1.1 החל משנת 1994 מדובר בהזרקה חד נקודתית או שזה עדיין קרבורטור (אני יודע שב-1.4 החל משנתון 94 זה הזרקה)? בנוסף -
הודעה אחרונה מאת some1, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , לא מזמן הוצאתי רשיון (תודה לאל) ואני כרגע עובד ומתכנן לקנות אוטו אחרי המלווה עד 20 אלף . אם זה עוזר אני כרגע בן 18 ומחפש אוטו שיהיה די חסכוני בדלק,אולי בסביבות ה1600 נפח מנוע ושנת ייצור בין 93-98 בערך. וכמובן שמחירי חלקי חילוף לא יהיה בשמיים... עימכם הסליחה אך אני קצת בור בענייני רכבים ולכן פניתי אליכם. יש 2 סוגי רכבים ששמתי עליהם עין ואני מתלבט (כמובן אם יש אלטרנטיבות טובות יותר אשמח אם תציעו) הרכבים הם פולקסווגן פולו וסיאט איביזה עיינתי ביד שניה וראיתי דגמי פולו בין 1400-1600 בנפח מנוע בין השנים 96-98 שאני מסוגל לקנות במסגרת התקציב. כמו כן ראיתי איביזה שמאוד אהבתי, שנת 96 (משופרת חח), נפח מנוע 1600 גם כן באותו מסגרת ת…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רכב שיהיה הרכב הראשון שלי. רכבים שממש אהבתי עד עכשיו הם הפג'ו 106 ו- 306. השאלה היא האם יש יותר טובים מהם בתקציב ומי מבניהם יותר טוב? הרכב צריך להיות חסכוני בדלק ואמין. תודה, לירן.
הודעה אחרונה מאת LiranV, -
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
פירסמתי כבר הודעה בנושא... הרכישה של הרכב נדחתה קצת בגלל כל מיני סיבות... אחותי מתגייסת לצבא ויש לה אופל קורסה 1.4 16V שנת 97'.... אנחנו מתכננים למכור את הקורסה ולקנות לי רכב ואבא שלי ישלים לי את התקציב ל-45-50 אלף שקל. אני מחפש רכב יפה מבחוץ ספורטיבי עם ביצועים טובים אפשר 2-3 דתות ואני לא מתכנן לשפר אותו או משהו כזה... יש לי קצת בעיה עם האמינות של הצרפתיות אז אם אפשר המלצות על רכבים אחרים נ.ב אבא שלי אומר לי כל הזמן שאם כבר מוכרים את הקורסה וקונים רכב אחר אז עדיף שיהיה שיפור ביחס לקורסה כי אם לא זה לא כדאי....
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לרכוש סיאט טולדו משנת 96. דיזל ידני עם 300KM. מרעיש נורא, אבל נראה ונוסע בסדר. מה בערך המחירון שלה? אני יכול לרכוש ב5000. הדבר שהכי חשוב לי הוא הטיפולים הזולים והאמינות. אם טיפולים תקופתיים ניתן לעשות בעד 500 שח והרכב לא רגיש במיוחד בק"מ הזה עם בעיות של חלקים שנופלים אחד אחרי השני- מתאים לי. אגב, ניסו למכור לי שהרכב אוכל 1:20 (+\-), אבל קשה לי להאמין. מישהו יכול לאמת? תודה על הייעוץ! בן.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב סיאט איביזה בשנתון 2003 -2004, ידנית. דגם יפה שצד את עיניי זהו דגם הSIGNO . אך מעבר ליופי כמובן שצריך להסתכל גם על היבטים אחרים. כגון : תמורה לכסף, אמינות ובטיחות. אם תוכלו קצת לשפוך אור על עיניי בנושאים האלה זה מאוד יעזור. המון תודה
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
עדיפ לקנות רכב בשנתון גבוה יותר עם קילומטר'ג גבוה או שנתון נמוך עם קילומטר'ג נמוך ?? אני מחפש סוזוקי בלנו אוטומט שנת 96 עד 98 ומצאתי אחת שנת 96 עם 130K ואחת שנת 98 עם 170K . 1.מה עדיף? 2. האם יש הבדל בין השנתונים של 96-98 מבחינת המנועים ?
הודעה אחרונה מאת eytan999, -
- 4 תגובות
- 851 צפיות
לפני 4 שנים קנינו שרייד 97 ,מכון הבדיקה שבדק נתן פירוט שגרתי של כסת"חים למיניהם אבל לא דיבר מפורטות על סימני איכול בראש. עם הקניה בזמנו נעשתה החלפה של נוזל שהיה ברדיאטור לפריסטון ירוק אבל לפני כמה ימים התחילה נזילה בפלאנג' הקדמי כתוצאה מאיכול של הראש. שאלותי : - באיזה רכב בקטגוריה של השרייד עם תקציב של עד 23K ,אין ראש אלומיניום ? -איך אפשר לוודא בקניה ,חוץ מצבע המים (שלא מבטיח כלום למעשה) ומסימני נזילה ,שהראש לא אכול או שמתחיל איכול רציני חוץ מהתבוננות חיצונית ? -האם דיאטסו הפיקו לקחים ויישמו אותם בסיריון ? דרך אגב בידי דיאטסו שרייד שנוסעת מעולה ,עוברת טסטים חלק ובדיקות גזים ,מטופלת בצורה קנאית ואני בדילמה אם בכלל למכור (כתוצאה מאיכול שטופל ושוחזראתמו…
הודעה אחרונה מאת ortalna, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם,(אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח בוא את הנושא הזה). אני מעוניין לרכוש אזעקה שדרך השלט תראה לי את המצב של הרכב - "אזעקת ביפר". ראיתי שני דגמים שנראים לי, הרכב הוא פורד פיאסטה שנת 88. שתי האופציות הן: רב בריח mvp 625 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7502 וguard ls635 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=4658 מבחינת המחיר, הן אותו הדבר, אז כך שזה לא משנה, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות, אפילו אם יש לכם אחת כזו מותקנת אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות, יש מספר פונקיות שחשוב לי שיהיו: מד טמפרטורה, שליטה על נעילה מרכזית, גלאי זעזועים + נפח שאפשר לכוון. תודה מראש לכל העונים! אורי
הודעה אחרונה מאת Stam, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני בן 17 ,עוד מעט יהיה לי רישיון וברצוני לרכוש רכב חדש (יד שניה,יד שלישית) שיהיה רכב יציב ושלא יהיה רכב שמתיימר להרבה תקלות.. שנת ייצור שינוע בין השנים 93'-97' בסביבות ה15,000 שקל ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה קילומטראז !? תודה למי שעוזר..
הודעה אחרונה מאת selmen, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לקנות מכונית ורציתי לקבל עוד קצת מידע על המכוניות. סובארו לגאסי מנוע 1800 שנת 91 דגם GL. סובארו לאונה קופה (2 דלתות) מנוע 1600 שנת 87 דגם GL. (שניהם ידני). ברור שאי אפשר להשוות בין המכוניות אך אשמח לקבל מידע על צריכת הדלק של שניהם, ביטוח נהג חדש למי שיודע ועלות הטסטים. וגם אשמח לדעת על איזה אוטו הייתם ממליצים מבין השנים? כרגע אני נוהג בג'אסטי שנת 85 ידנית. חשוב לציין שהמכוניות שמצאתי למכירה באותם דגמים דומה - לגאסי 8000, לאונה 7000.
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי מישהו יוכל ליעץ לי מה לעשות. הזמנתי פורד קונקט חדשה בחברה בחודש ספטמבר, נאמר לי שהרכב לא בארץ ויגיע ב 15 ל אוקטובר ותיכף אחרי זה אוכל לקבל אותו. ה 15 הגיע ואז נאמר לי שיש איחור ויגיע ב 25. גם זה לא קורה. גם מספר שלדה לא יכולים לתת לי. נאמר לי ע"י חברים שבטח הרכב כבר הגיע אך היו צריכים אותו לאיזה הזמנה גדולה של חברה ומעדיפים למשוך את "הקונה הקטן". זה נראה לכם?? ואם כן מה אני יכול לעשות בנידון. אני מיואש מתשובות של "עוד כמה ימים.......עוד כמה ימים" מה כדאי לעשות???? בתודה , נתן
הודעה אחרונה מאת nate, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם אנו שוקלים לקנות אוטו משומש ואנו מתלבטים האם ללכת עם אופל אסטרה(1600) או על מאזדה 3? אנו מחפשים אוטו בעל מנוע לא גדול ושנה לא מתחת לשנת 2003 אבל שהאוטו "יסחב" וכו' בנוסף היינו רוצים לדעת האם יש בעיה עם ההילוכים של האסטרה ב1600 או בכלל כי בעל המוסך שלנו אמר שהרבה אסטרות מגיעות להחלפת גיר וזה לא ממולץ אשמח להארה בנושא שנוסף חשוב לנו לדעת (כי זה נראה דיי מוזר) למה יש הבדל כלכך גדול במחיר בין אסטרה 1600 לאסטרה 2000 אותה שנה.. (אולי ב1600 יש באמת בעיות גיר? ) שנוסף אם למישהו יש הצעה שלדעתו יותר טובה מ2 המכוניות האלה בבקשה תציעו כי עוד לא ננעלנו לגמרי נשמח אם אנשים שנסעו או קנו את המכוניות האלה יתנו דעה אישית תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ! אני מחפש רכב בתקציב דל.... כלומר אלפים ספורים. בנקודה זו הייתי רוצה לשאול - האם שווה למתוח את התקציב ולקנות שנתון גבוה יותר מאשר (93-94) ובכך להיחנק, או להעדיף רכב משנתון כזה ולהשקיע בו קצת. חשבתי על פיאט אונו / פג'ו 205 , איזור הנסיעות הוא חיפה, (דהיינו עליות) ולעיתים בינעירוני רחוק... הצעות נוספות או המלצות? שאלה 1: המחשבה כרגע היא לכיוון אונו 1.4 ל', השיקול הוא עלויות חלפים ואחזקה שוטפת. השיקול לגבי 1.4 ל' הוא בגלל העליות והבינעירוני. האם זה השיקול נכון או שכדאי וניתן להסתפק ב - 1.1 FIRE ? שאלה 2: עד שנת 1993 היה קרבורטור, משנת 1994 עברו להזרקת דלק חד נקודתית. מה עדיף? מה חסכוני יותר? מה זול יותר לאחזקה. לסיכום - האם להעדיף שנתון 94 או להת…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב שני במשפחה למישהו יש מידע מקצועי לגבי סיטרואן קסנטיה מנוע 2000 סמ"ק שנת 1999\2000 או פיג'ו 406 נפח 2000 סמ"ק שנת 97-98 מה עדיף? אמינות ,שוק, הנאה, בטיחות כמובן שניהם אוטומטיות . הרכב מיועד יותר לאישתי הסעת ילדים תינוק וכו'. תודב מראש
הודעה אחרונה מאת liatyariv, -
- 1 תגובות
- 903 צפיות
היי, אז ככה, אני מחפש את האוטו הראשון שלי, שישמש אותי כחצי שנה/שנה (עד שהשירות הצבאי כבר לא יאפשר לי לארגן תקציבים לאחזקת הרכב). בינתיים הרכבים המשפחתיים שעברו אצלנו מאז הרישיון שלי הם פאסאט 98 1.9TDI וסובארו ג'אסטי 93 1.2L שאמורה לשמש מחליפה זמנית לפאסאט אך מתעכבת קצת בהחלפה. אז ככה הפאסאט - נהגתי עליה כשבוע ואז כניראה בשל רשלנות המוסך (המורשה), פחות מ24 שעות לאחר השקעה של כ6K על הרכב, הוא החל לעלות באש בהפתעה והושבט... היה פשוט אוטו אגדה.. שמור בצורה שלא נראו רבות כאלו בארץ, 160K קילומטר לשנתון הזה ופשוט במצב מלוקק. מבחינתי? - גדול ומסורבל מידיי לנסיעה אך נוח מאוד ואיכותי. הג'אסטי - הרכב שמשמש אותי המון - בעל ביצועים מצויינים יחיסית לקטגוריה שלו (אונו 1.4 …
הודעה אחרונה מאת Aviran_n, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , איפה נמצאים משרדי הרישוי בת"א? תודה
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, אני מחפש רכב עם תקציב של כ- 60K. הדרישות שלי הן שהרכב יהיה אמין, אוטו', מראה צעיר, וזריז (אני בד"כ לא מגיע למהירויות גבוהות אבל חשוב לי שהרכב "יסחוב" ושתהיה לו תאוצה מהירה). בגדול ההתלבטויות שלי הן בין פיג'ו 306 שנתון 2002. איביזה 2003 אוטו' עם הצורה החדשה (בלתי אפשרי למצוא במצב טוב!!) פולו שנתון 2002-2001. גולף שנתון 99-00 נפח 2000 חשבתי אולי ללכת על פונטו ספייס עם שנתון יותר גבוה (2004-2005) כדאי? בעקבות המלצות שונות חשבתי גם ללכת על הונדה סיויק 2001 אבל לא כ"כ בא לי על המראה המשפחתי שלה. אילו מהרכבים הנ"ל אתם ממליצים לי? אם יש רעיונות אחרים אני אשמח לשמוע! תודה רבה למגיבים!
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 749 צפיות
כנראה שאני לא הראשון עם אותה שאלה אך בכל זאת : בתקציב של 80000- 90000 שח לקנות מונדיאו או אחר אם אחר מה . אני בעל מונדיאו 2002 וחוץ מקילקולים מקילקולים שונים מאוד נהנתי ........... גדי
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
רכב לעסק חדש
מאת gaiah0- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני פותח עסק שמצריך יכולת העמסה של כ - 70 ארגזי פחיות וכרגע מחזיק ברשותי רכב משפחתי שאינו מתאים למשימה הנ"ל. האופציה האידיאלית מבחינתי היא רכב שיתאים גם למשפחה וגם לעסק (בעוד 8 חודשים אוכל למכור את הרכב המשפחתי בכ - 70000 ש"ח). לרכב משולב משפחה/עסק חשבתי על ג'י אם סי ראלי/ונדורה/ספארי מונע בסולר/גפ"מ (אשמח לשמוע מה צריכת הדלק של הרכבים הנ"ל ומה רמת האמינות שלהם - מדובר ברכבים מאמצע שנות ה - 90). הצעות נוספות וזולות יותר לקנייה ואחזקה יתקבלו בברכה. האופציה השניה היא לקנות (ולו באופן זמני עד למכירת הרכב המשפחתי) רכב מסחרי קטן וזול. האופציות שחשבתי עליהן: 1. רנו אקספרס בנזין. 2. סקודה פורמן - בנזין. 3. ראיתי פרסום על סקודה טנדר מונע בגפ"מ. אשמח לשמוע את ההמלצו…
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מעונין למכור טנדר מאזדה שנת 2004 נסע 180000 ק"מ. דיזל ידני המחירון לפי לוי יצחק עומד על 83000 ש"ח . מכות פח קטנות באזור הארגז מאחור,ממעיכה של ציוד (לא מתאונות) האם מחיר של 75000 הוא מחיר טוב או שיש לרכב זה ביקוש ואפשר למצוא קונה שישלם יותר?
הודעה אחרונה מאת glassneryo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של פאביה עם תיבה אוטומטית. לפני פתיחת "נושא חדש" קראתי בפורום הרבה המלצות ל פאביה אך עם תיבה רגילה. הטענה העיקרית שלא הומלצה היא שהפאביה האוטומטית לא מהירה כמו המקבילה שלה עם התיבה הרגילה. אני לא צריך רכב מהיר ,אני רווק ומספיק לי רכב בתצורה של הפאביה כלומר בלי תא מטען גדול. יש לי 50,000 ש"ח . רכב עם תיבה רגילה נפסל עקב מיגבלה בריאותית הרוב המכריע של הנסיעות שלי הוא בתוך העיר (במרכז הארץ) ולכן אני מחפש רכב שצריכת הדלק שלו תיהיה כמה שיותר קטנה. שני הרכבים המומלצים ביותר ,אשר מחיריהם די מתאימים לי מבחינת התקציב הם: 1.פיאט פונטו ספייס ELX עם 16 שסתומים,תיבה רציפה ,מנוע 1.25 אולי גם אצליח…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב וחיפשתי מאזדה, 323 - 1998. עכשיו ראיתי גם שאם אני מחפש מאזדה לאנטיס בשנתון 95, זה מוצא לי את אותו הרכב. והנה דוגמא: והנה 323: אז מה ההבדל ביניהם? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
מעוניין לבנות באגי ממכונית בשווי של עד 1500 ש"ח המליצו לי על הנעה אחורית ולחיפושית יש את זה השאלה היא אם לבאגי טוב רק הנעה אחורית או שאני יכול גם רכב מסוג אחר ואיפה אני מוצא בכל רכב במחיר שכזה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת punchbug,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 872 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- alex321
- davemustaine87
- kingcars
- Desert eagle
- סידן
- shaik
- chezik
- nglancer
- benny-m
- דובצע
- tan tan
- שביט