Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירסמתי כבר הודעה בנושא... הרכישה של הרכב נדחתה קצת בגלל כל מיני סיבות...

אחותי מתגייסת לצבא ויש לה אופל קורסה 1.4 16V שנת 97'.... אנחנו מתכננים למכור את הקורסה ולקנות לי רכב ואבא שלי ישלים לי את התקציב ל-45-50 אלף שקל.

אני מחפש רכב יפה מבחוץ ספורטיבי עם ביצועים טובים אפשר 2-3 דתות ואני לא מתכנן לשפר אותו או משהו כזה...

יש לי קצת בעיה עם האמינות של הצרפתיות אז אם אפשר המלצות על רכבים אחרים

נ.ב

אבא שלי אומר לי כל הזמן שאם כבר מוכרים את הקורסה וקונים רכב אחר אז עדיף שיהיה שיפור ביחס לקורסה כי אם לא זה לא כדאי....

פורסם

פתחתי נושא חדש בשביל לשמוע עוד דעות על רכבים ובשביל להדגיש שאני מחפש רכב שיהיה שיפור לאופל קורסה 1.4 16v שנת 97' שאנחנו מוכרים...

פורסם

לא ממש רכב ספורט, אבל במחירים שאתה מדבר עליהם...אין הרבה ברירות ספורטיביות ממש:

מיצובישי קולט- שיפור מהקורסה, ללא ספק, אחלה אוטו, בתקציב שלך.

פיג'ו 206 xs- לא חדשה, ואולי תצטרך להוסיף קצת לכיוון ה- 55. (למרות, שאמרת לא צרפתיות, איתך הסליחה)

פולו 16v- האמת, נראה לי יקר לך קצת, אבל אולי שנתון נמוך... אם תמצא בתקציב שלך, בטוח שתהנה ממנו.

פורסם

QUOTE=רוניר]לא ממש רכב ספורט, אבל במחירים שאתה מדבר עליהם...אין הרבה ברירות ספורטיביות ממש:

מיצובישי קולט- שיפור מהקורסה, ללא ספק, אחלה אוטו, בתקציב שלך.

פיג'ו 206 xs- לא חדשה, ואולי תצטרך להוסיף קצת לכיוון ה- 55. (למרות, שאמרת לא צרפתיות, איתך הסליחה)

פולו 16v- האמת, נראה לי יקר לך קצת, אבל אולי שנתון נמוך... אם תמצא בתקציב שלך, בטוח שתהנה ממנו.מתוך הרכבים האלה אני מגיע לאותו המקום פולו 16v ניראה לי האוטו המתאים... אבל יש בעיה אחת בכמה הפולו הוא שיפור לקורסה?????? מבחינת מחירון בהשוואה של אותו שנתון הקורסה יותר יקרה מהפולו...

פורסם

QUOTE=יואבס]אם תכתבו לי עוד ח"ד על רכבים נוספים או על פולו 16v בהשוואה לקורסה 1.4 5 דלתות שנתון 97' אני אודה לכם...כל הרכבים שנתתי לך, הם שיפור מהקורסה 1.4 97!

כולל הקולט (1600 3 דלתות, מנוע עצבני), ובטח כולל הפולו (ברור, שהכוונה ל-1600...)

הכי טוב- תעשה חיפוש ביצחק לוי, לפי תקציב, בקטגוריה של קטנות, או אפילו ספורטיביות, ותראה מה האפשרויות שלך.

פורסם

QUOTE=רוניר]כל הרכבים שנתתי לך, הם שיפור מהקורסה 1.4 97!

כולל הקולט (1600 3 דלתות, מנוע עצבני), ובטח כולל הפולו (ברור, שהכוונה ל-1600...)

הכי טוב- תעשה חיפוש ביצחק לוי, לפי תקציב, בקטגוריה של קטנות, או אפילו ספורטיביות, ותראה מה האפשרויות שלך.לפי מה שאני יודע ה16v היא 1.4....

איזה סיכויים יש לי למצוא פולו 16V במצב טוב יד ראשונה או שניה שנתון 98 בערך וכמה כסף אני יצטרך להוסיף על המחירון?!?!

פורסם

אתה יכול ללכת על הונדה סיוויק האצ'בק הצורה החדשה יותר

או על המיצובישי קולט

אל תוריד את הצרפתיות מהפרק

אז שאמרו כבר גם 206 גרסאת ה-1600 בהחלט אופציה טובה

306 XSI עם ביצועים מצויינים אבל תאלץ להתפשר על שנתון

או גרסת 1800 של 306 עם שנתון גבוה יותר

פורסם

לא רוצה צרפתיות ?

אז מה דעתך על גרמניות

גולף VR6 (נראה לי שזה הרכב הכי ספורטיבי במחיר הנל)

פולו 16V

גולף 1.8 דגם ישן

הונדה סיוויק

מיציבושי קולט

פורסם

איזה סיכויים יש לי למצוא פולו 16V במצב טוב יד ראשונה או שניה שנתון 98 בערך וכמה כסף אני יצטרך להוסיף על המחירון?!?!

הסיכויים למצוא אחת שמורה, יד נמוכה, ק"מ נמוך( ומרופא), נמוכים עד בלתי הגיוניים.

תצטרך להוסיף 3-4 מעל המחירון אם הרכב נמצא אצל בעלים שמבין משהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פולקסווגן פולו או מיצובישי קולט אלה שני רכבים שאם הייתי קונה הייתי מתלבט בינהם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...