Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלגאסי ידנית או אוטומטית? אם זה ידני, הייתי במקומך לוקח ומשפץ אותה, זה רכב מעולה, אמין, נוח, מרווח וחסכוני (יחסית) עם אחזקה זולה, לדעתי אחרי שתביאי את הרכב למצב תקין מאוד תהני ממנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז הוא עלול להיות צמא.

בואי נגיד רק שכל קטנה עם מנוע 1.1-1.4 תהיה חסכונית בהרבה.

מה עם איזה פונטו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ועל הדרך תהיה גם חלשה ומרווחת פחות.

יכול להיות שמשתלם לשפץ את הרכב,

בהשקעה של כמה אלפי שקלים את יכולה לקבל רכב לא רע בכלל,

שמהווה תמורה טובה (ואמינה) ביחס למחיר.

אפשר לבקש מאדם שמתמצא במכונאות להגיע ולבדוק את מצב הרכב,

יכול להיות שהרכב לא במצב כ-ז-ה גרוע, ואפשר בהשקעה קטנה

לסדר אותו.

פורסם

בתור אחד שנסע לא מעט בלגאסי 1600 אוטומט (היה לי אחת)

רגל עדינה לגז והכל יהיה בסדר במידה והקרבורטור מכוון כמו שצריך, משהו בסביבות 1:8 בעיר 1:11 בחוץ, פחות או יותר, מזגן פועל, כשהוא פועל זה כמו מקרר מתים

את מה שתוציאי בדלק את חוסכת בתחזוקה השוטפת של הרכב, אצלי היה שנתיים, כל השנתיים הבעיה היחידה שהיה לי זה מפלג, נגמר ב800 ש"ח, בעוד 7 מכוניות אחרות שהיו לי ישנות, לא עבר חודשיים בלי מוסך, לא יעזור לאף אחד שומדבר ולפעמים אני חושב לקנות בחזרה לגאסי ולהשאר איתה לנצח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...