Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני כרגע בחיפושים אחר רכב קטן וזול (תקציב עד 12000 ש"ח- רכב סטודנטים) ולפני יומיים קיבלתי משכן רכב מתנה!

הרכב הוא סובארו לגאסי DL 1600 שנת 92.

הרכב עמד שנה, יש לו בעיות: ראש מנוע , נזילה בגיר, קפיצים גמורים, צריך להחליף צמיג אחד לפחות והמזגן לא עובד (ציינתי רק הבעיות העיקריות).

ההתלבטות: לקחת את הרכב ולשפץ (עד איזה סכום?) או להגיד תודה ולחפש רכב אחר (חשבתי על פורד פיסטה, סקודה פליסיה או קאיה פרייד).

מה עושים???

תודה,

שרון :shock:

פורסם

לדעתי ,אני לא הייתי ניכנס להרפתקאה הזו.

הייתי בוחר ברכב קטן משנתון גבוה יותר.

מה העדפות שלך? ידני? אוטומט?

נוחות על חשבון אמינות או אמינות על חשבון נוחות?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ניתן להסיק מזה שהרכב עמד שנה עם טסט לא ?

וכרגע צריך לעשות לו טסט

או שהרכב כבר שנה עומד אבל ללא טסט

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

תגיד יפה תודה ואל תגע ברכב.

טסט 1000שח

ראש מנוע 2500+

בולמים 1000+

מזגן מ300 ועד 2000+

ועוד ועוד...

השכן שלך לא סתם ויתר על הרכב.

STI 2004

פורסם

אז מה כן כדאי לחפש?

ולא עדיף לתקן ולדעת שהכל כבר מתוקן לעומת קניית רכב אחר שצריך לעבור את כל התהליך מחדש?

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום על סקסו 1.1 ידנית משנתון 98-99 ,וזו בידיעה שלרוב את נוסעת ברכב במישור ובממוצע עם עוד נוסע או שניים.

רכב נוח מאד ניראה טוב ,משנתון גבוה,ודי אמין וזול לאחזקה,והכי חשוב קל למצוא סקסו כזו שמורה במחיר טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

2500 שקל ראש מנוע לסובארו ?

נראה לי קצת הגזמה

מה יש לראש הקיים ?

צמיגים זה בסביבות ה 400 שקל לזוג

טסט זה בסביבות ה 1500 שקל כולל תיקונים קטנים

מזגן הייתי מוותר אם זה משהו רציני , לא הייתי משקיע יותר מ300 שקל בזה

אם השכן יעשה העברת בעלות אז למה לא ?

בולמים עייפים ? אז מה ? מי אמר את זה ?

פורסם

לדעתי, ההשקעה ברכב תגיע לכ-8K-10K ש"ח, לאחר ישור הקו הרכב יהיה במצב טוב יותר מרכבים משומשים שעולים אפילו יותר.

החסרון הגדול של הלגאסי הוא תצרוכת הדלק הגבוהה וחוסר "סחיבה" .

אורן.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לגאסי אוטומטית.

אני הייתי לוקח אותה בכיף.

ראש מנוע זה יכול להיות רק אטם,קפיצים=הכוונה לבולמים(1000 שקל אתה מחליף את כולם),4 צמיגים(עוד 1000).

נזילה בגיר=שטויות.

מזגן=צריך לבדוק.

קיצר,ב 3000 שקל,נניח אין טסט,בדיקת ברקסים אולי צריך להחליף,חישוב גס,5000 שקל אתה מעמיד אותה על הכביש כמו שצריך! ועם חלקים חדשים שאתה יודע וודאית מה יש ומה אין ברכב.

מה אתה חושב,אתה תקנה ב 10 רכב קטן וחדש יותר,ולא תשקיע עליו כלום ,יישור קו,תיקונים פה ושם...אתה תשים עליו גם כן 5 אלף אני מבטיח לך.

פורסם

יש חשש לסדק ונזילות כלליות במערכת הקירור וצריך להחליף את האטם.

השאלה אם זו לא הרפתקאה שתעלה הרבה כסף ועדיף לקנות משהו אחר.

או מצד שני להשקיע את סכום הקנייה בשיפוץ הרכב ולקבל רכב במצב טוב?

האם הלאגסי בכלל מוצלחות?

בנוסף- מה לגבי צריכת הדלק?

פורסם

חשד...הרכב עומד שנה,מספיק שצינור התייבש בקצה שלו,הבנד טיפה חלש וצריך לחזק אותו - והינה יש לך נזילה,או יותר נכון חשד לסדק במערכת הקירור.

לך תבדוק את הרכב במוסך,שים עליו 400 שקל גרר,תגרור למוסך ,ושאל עלויות,מקסימום הפסדת 500 שקל,במקרה השני תצטרך לגרור אותה בכל מקרה.

אבל אל תלך למוסך מורשה,לך למוסך שאתה מכיר,אם אתה מהצפון,אני יכול לשלוח אותך למוסך טוב ואמין, שלא ירמו אותך..

פורסם

בקיצור נראה לי שאקח את האוטו לבדיקה מחר לקבל הצעת מחיר ונראה מה הנזק.

אני קצת מודאגת מצריכת הדלק גם אוטומטי וגם 1600.

כמה הבדל זה יוצא בחישוב השנתי?

• תוכן חדש...