Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ויש עוד אפשרות שאיתה נשארים (ואף עולים) ברמה ונפטרים מבעיית הטורבו והגיר.

קוראים לה סדרה 5 ידנית משומשת.

אין שום סיכוי שזה יקרה. גם בגלל הגיר הידני וגם בגלל שהיתרונות של ה-5 מול ה-A6 הם לא מה שמדבר אל אבא שלי ברכב ולא יהיה כאן שידרוג מבחינת שנתון. מעבר לזה, לך חפש סידרה 5 ידנית...

בכל מקרה, אני קולט את רוח הדברים. זה גם מה שאני אמרתי לו - חבל למכור את ה-A6 בשביל רכב, שבסופו של דבר, יתן פחות בכל הפרמטרים שחשובים לבעלים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחליף יד ראשונה עם 70K שמורה ומטופלת,

כשהוא יודע בדיוק מה המצב שלה,

ביד שלישית עם 160K?

אם היה מדובר ברכב חדש יותר, מילא,

אבל הוא לא מתקדם בשנתון,

והוא כנראה בכלל לא מתקדם מבחינת עלויות אחזקה

(יישור קו שיהיה בו צורך כמעט בוודאות).

לטעמי, מיותר.

פורסם

לא להאמין על איזה שטויות אתה מתמקד.

זאת סדרה 5 י-ד-נ-י-ת (!) ועוד 3 ליטר. כל מילה נוספת מיותרת.

את מצב הרכב יודעים אחרי בדיקה, אם היא במצב טוב לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם
לא להאמין על איזה שטויות אתה מתמקד.

זאת סדרה 5 י-ד-נ-י-ת (!) ועוד 3 ליטר. כל מילה נוספת מיותרת.

את מצב הרכב יודעים אחרי בדיקה, אם היא במצב טוב לא הייתי חושב פעמיים.

אותך זה מחרמן, לו זה לא מזיז את השיערה היחידה שנשארה לו על הראש.

לא כל אחד מחפש את מה שאתה מחפש, שים לב לדרישות שלו.

\עלויות האחזקה ב-A6 יהיו גבוהות משמעותית משל מכונית חדשה- גם ביטוח, גם דלק, גם טיפולים ותיקונים. מצד שני מקבלים אבזור רב יותר וביצועים טובים פי כמה. ל-TB - טורבו זה בהחלט עסק יקר באודי. בעצם - כל תקלה ברכב כזה היא יקרה מאוד, ככה זה עובד.

טורבו זה עסק יקר אם תחליף אותו בחברה.

רכב שנת 2001 אין שום סיבה להחליף טורבו בחברה, ואז כל עלות הטיפולים היא ממש לא יקרה.

הטורבו של ה 1.8T לדוגמא ממש זול. יש אותו כמו זבל (רק תחשוב על כמות הדגמים שנוסעים איתו).

אז מה, אם ל A6 בדגם 1.8T ייהרס הטורבו, זה יהיה יותר יקר מאשר A3 1.8T? לא. לשניהם זה יהיה אותו מחיר, והמחיר לא יהיה יקר.

אני מנחש שהטורבו של פותח השרשור הוא יקר יותר מאשר 1.8T הפשוט, אבל עדיין לא משהו בשמיים.

שוב, זה שזה אוודי לא אומר שהכל יקר.

שיפוץ גיר - כן. טורבו? לא מאמין.

Back to the original - NC again.

פורסם

Xenon,

TB צודק.

אתה מחפש רכב ידני והתנהגות,

ואביו של jink מחפש דברים אחרים,

כפי שהוא פרט בהודעה קודמת,

שלא מהווים שיפור/התקדמות מבחינתו.

גם בגלל הגיר הידני וגם בגלל שהיתרונות של ה-5 מול ה-A6 הם לא מה שמדבר אל אבא שלי ברכב ולא יהיה כאן שידרוג מבחינת שנתון

אגב, jink,

אם אביך באמת "לחוץ" לשדרג,

אולי תחשבו על עלייה ב"קבוצה",

אם להישאר עם אאודי, אז אולי A8,

או לשקול S קלאס או BMW 7.

כאן כבר תהיה קפיצת מדרגה שתתן שדרוג במרווח הפנים ופרמטרים נוספים,

למרות שמלבד ה-S, כל שאר הדגמים שיכנסו בתקציב של 150K+-

הם ישנים שהוחלפו מס' שנים אח"כ.

מה גם שיהיה צורך לרדת בשנתון כנראה.

פורסם
אותך זה מחרמן, לו זה לא מזיז את השיערה היחידה שנשארה לו על הראש.

לא כל אחד מחפש את מה שאתה מחפש, שים לב לדרישות שלו.

הצעתי אותה מעצם החשש לגיר והטורבו. אבל JINK אמר בלי ידני, אז בלי ידני, בסדר גמור. רק הראתי לו שניתן למצוא כזאת מכונית.

VOLVO, מה ש"זעזע" אותי כל כך בהודעה שלך זה התייחסת אל ה-5 הזאת כאל אחת מהעדר. הסתכלת על נתונים כמו שנה וקילומטרז', כאילו יש מבחר עשיר של כאלו בארץ ורק תבחר...

אבל עזוב, אל תתייחס אליי, אני קצת רגיש בנוגע לרכב הזה :oops: מבחינתי זו אגדה על גלגלים.

פורסם

מה קרה לך?

איזה אגדה?

זה לא 106-ראלי-שלדה-מטורפת!

;)

וברצינות -

ההתייחסות לידיים ולק"מ הייתה ביחס לדרישות של jink,

בנוסף להשוואה אל מול הרכב הקיים כרגע.

לפי דרישותיו, אני חושב שה-A6 עושה את תפקידה נאמנה,

ובמידה ויתמיד בטיפולה, תמשיך לעשות זאת עוד זמן רב

(וזה היופי ברכבים האלו, להבדיל ממרבית רכבי "מנהלים-עלאק",

רובם ככולם מתיישנים יפה מאוד, הן מכאנית והן באזור הפנים,

ועל האיכות הזאת, משלמים במחיר הקנייה.

פורסם

הצלחתי לשכנע את אבא שלי סופית לא להחליף רכב. אם וכאשר יהיו בעיות שדורשות טיפול, הוא יתמודד איתן בזמן אמת.

תודה לכולם על העצות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תקשיב אם השיקול הכלכלי עומד בראש סדר העדיפות שלך, אז תפטר מהאוודי עכשיו.

נגיד והA6 תרד ל110 משוקלל בשנתיים הבאות ולרכב יהיה 95KM+- , אני בטוח שאף אחד לא יתן לך עליה גם 20% או אולי אפילו 30%אחוז מתחת למחריון בסיס.

רכב כזה בן 9 יתחיל לאותת את גילו -גומיות וצינורות יתחילו להתייבש בלי שום קשר לק"מ הנמוך יחסית.

חס וחלילה עם תיהיה תאונה קלה יחסתי עם קצה שילדה, הרכב בכלל יסחר במחיר מתחת לכל ביקורת.

כרגע אתה יכול להפטר מהרכב ב10% מתחת למחירון בזמן יחסית קצר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חס וחלילה עם תיהיה תאונה קלה יחסתי עם קצה שילדה, הרכב בכלל יסחר במחיר מתחת לכל ביקורת.

ואם תהיה לו תאונת קצה שלדה?!

19sp1.jpg

ממש פניני חוכמה :?

10% מתחת למחירון?

הבחור אומר שהוא רוצה להשאיר את הרכב,

הוא לא מעוניין למכור במחירון מגוחך,

ואתה עוד אומר לו מתחת למחירון?

נו באמת... תגיד שאתה רוצה לקנות אותה בזול ממנו, וזהו.

לפחות תהיה גלוי.

פורסם
תקשיב אם השיקול הכלכלי עומד בראש סדר העדיפות שלך, אז תפטר מהאוודי עכשיו.

נגיד והA6 תרד ל110 משוקלל בשנתיים הבאות ולרכב יהיה 95KM+- , אני בטוח שאף אחד לא יתן לך עליה גם 20% או אולי אפילו 30%אחוז מתחת למחריון בסיס.

אם הוא שמור אז למה לא? אם אין בלאי רציני אז זה לא משנה, כי המחיר של המכירה הוא פרופוציונאלי ביחס למצב של הרכבים האחרים מאותו דגם או קבוצה.

רכב כזה בן 9 יתחיל לאותת את גילו -גומיות וצינורות יתחילו להתייבש בלי שום קשר לק"מ הנמוך יחסית.

האיכות של החומרים היא יותר טובה בA6 מאשר בחדשות, ויש לה גם פחות בלאי.

כן, זה השיקול של כולנו כשבוחרים את הרגע שבו מוכרים את האוטו, "מה הסיכוי שאני אעשה לו תאונת שלדה?".

ולקנות משהו שלא מספק את הצרכים... בשביל מה?

12345

פורסם
החלטה טובה.

אני החזקתי את ה- A4 שלי במשך 9 שנים (יד ראשונה), לטעמי זו הדרך לנצל את הרכב בצורה מלאה.

נשמע מוכר. לאמא שלי A4 1.8T, יד ראשונה משנת 2000.

לאחרונה חגגנו לרכב 30K ק"מ.

רכב כזה בן 9 יתחיל לאותת את גילו -גומיות וצינורות יתחילו להתייבש בלי שום קשר לק"מ הנמוך יחסית

שאלה יהיו בעיות שלו - התייבשות של גומי. מה שמטריד זה בלאי של מערכות קצת יותר מורכבות.

• תוכן חדש...