Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבאגי

punchbug
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לבנות באגי ממכונית בשווי של עד 1500 ש"ח המליצו לי על הנעה אחורית ולחיפושית יש את זה השאלה היא אם לבאגי טוב רק הנעה אחורית או שאני יכול גם רכב מסוג אחר ואיפה אני מוצא בכל רכב במחיר שכזה תודה מראש.

פורסם

שלום..

מה שאתה מחפש זה רכב כמה שיותר פשוט , ז"א קרבורטור וגיר ידני , השנתון לא משנה כאן , וכל מיני תוספות ( חלונות חשמל , ריפודים ) גם לא כי הם יורדים בכל מקרה.

עדיף גם שיהיה הנעה אחורית אבל לא חובה , מה שיותר חשוב לדעתי זה המתלים עם עדיפות גדולה לקפיצי סליל מקדימה וסלילים\עלים מאחורה , מהסיבה הפשוטה שיהיה לך קל וזול מאוד להגביהה את הרכב ( ספייסרים במקרה של קפיצי סליל , שאקלים ארוכים בעלים )

אני מסכים עם קודמי לגבי החיפושית והסיירה , ולדעתי אפשר להוסיף גם את הפיז'ו 505 , שנמכרת היום במחירים ממש זנותיים ( ואני כמעט בטוח שהיא הנעה אחורית )

אגב , אני מקוווה שהתקציב שנתתה הוא רק לרכב כי יש עליו הרבה עבודה עד שתוכל לסוע בשטח בלי דאגות ( ז"א מיגון למנוע ולמיכל דלק , ומינימום איזה קשת התהפכות טובה ) , חוצמזה תצתרך להוריד כל דבר שלא קשור לנסיעה , כמו פגושים , דלתות , חלונות , ריפודים , מושב אחורי וכו'.. , מומלץ גם להיפטר לגמרי מכל מה שקשור למזגן ובמיוחד המדחס!

חוצמזה, אם אתה רוצה להחזיק את הבאגי לטווח ארוך ולא לחודש תצתרך גם לקנות כלי עבודה באיכות סבירה וזה גם הוצאה לא קטנה.

מאוד יעזור לנו להמשיך לייעץ לך אם תיתן לנו קצת רקע על עצמך ( יש לך מקום סגור להחזיק את הבאגי? , מה ההבנה שלך במכונאות? )

שיהיה בהצלחה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני גר בקיבוץ מבודד כך שאין לי בעיה להחזיק בבאגי ,כל הנסיעות של הבאגי יהיו בשטחי הקיבוץ. כך שבטוח גם שהבאגי תיהיה לא אם רשיונות , ההבנה שלי במכונאות היא לא גדולה אבל יש איתי עוד הרבה אנשים שמיבנים בזה יותר כך שזאת לא הבעיה

• תוכן חדש...