Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו 1.1 ל' לעומת 1.4 ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לחיפה (עליות...) מנוע ה-1.1 ל' של האונו יספיק או שחייבים את ה-1.4. השיקולים לטובת ה-1.1 הם צריכת דלק נמוכה יותר ועלויות אחזקה נמוכות יותר, האם זה שיקול נכון ? (מנסיונכם...).

באותו עניין - האם גם בדגם 1.1 החל משנת 1994 מדובר בהזרקה חד נקודתית או שזה עדיין קרבורטור (אני יודע שב-1.4 החל משנתון 94 זה הזרקה)?

בנוסף -

פורסם

עלויות האחזקה יהיו זהות וכך גם תצרוכת הדלק (הפרש קטן לטובת המנוע הקטן). לחיפה, לי"ם או לאיזורים הררים אחרים אני ממליץ רק על ה-1.4L.

פורום יעוץ לרכישת רכב מתאים יותר להודעה שלך ולשם השרשור עובר.

פורסם
עלויות האחזקה יהיו זהות וכך גם תצרוכת הדלק (הפרש קטן לטובת המנוע הקטן). לחיפה, לי"ם או לאיזורים הררים אחרים אני ממליץ רק על ה-1.4L.

פורום יעוץ לרכישת רכב מתאים יותר להודעה שלך ולשם השרשור עובר.

היי

תודה על התגובה וסליחה על המיקום הלא נכון של ההודעה, חשבתי ששם יש את בעלי המקצוע שיוכלו לענות (צביקה, רפילין וכו').

לענייננו - קיבלתי את העדפתך לגבי נפח המנוע אבל לא קיבלתי תשובה לגבי שנתון - 93 עם קרבורטור לעומת 94 עם הזרקה.

מה עדיף משיקולי עלויות אחזקה, תיקון, סחיבה, צריכת דלק. שוב - דגש עיקרי על עלויות כספיות.

תודה מראש

פורסם

זה לא שמדובר במרצדס.

הפרשי העלויות בין המנוע הקטן לגדול לא יהיו כ"כ רציניים,

ובמקרים כאלה - עדיף את המנוע ה"גדול".

עודף כוח לא יהיה שם,

אבל כשתצטרך אותו, עדיף שיהיה כמה שיותר.

אני מעריך שקרב' יהיה זול יותר לאחזקה,

אך זה תלוי במצב הרכב.

• תוכן חדש...