Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטלבטות בין טיגרה לבין 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה206 בגירסאת 16V גם יותר מהירה מהטיגרה (אולי אחרת בגירסאת ה8 שסטומים - וגם זה יזקף לגיר הקצרצר של הטיגרה)

בקשר לטיגרה - לבחור שתוהה - היא לא שום גירסאת ביצועים והיא חולקת מכנית כמעט הכל עם הקורסה.

בקשר לעלויות , UMI דואגים לפנק בכל מה שלא קשור לטיפול בסיסי של האוטו (שגם הוא זול פחות מאשר אצל הצרפתיות לרוב).

חוץ מבעיה די גדולה למצא מוסך UMI סביר , המחיר של חלקי חילוף מסוימים הוא פשוט שערורייתי (תבקש הצעת מחיר על אלטרנטור , סטרטר , מדחס, יחידת מיזוג פנימית , רדיאטור ... )

בכזאת משוואה , לדעתי - ה206 לוקחת ובגדול ולו רק לא להכנס למוסך UMI (הנ"ל מדבר מניסיון משפחתי של 20 שנה ב"מיטב" מוסכי UMI).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש פה מישהו שיוכל לספר לי על בעיות\מחלות נפוצות בפיג'ו?

דברים שכדאי לבדוק בקפדנות לפני הבדיקה(וכולל)?

שמעתי משהו על המנוע, שהמנוע המומלץ הוא רק של ה 2001 ומעלה, ה 16V, 110 כ"ס 1.6

וחצי מילה על הראש מנוע בעיתי.

אשמח לשמוע חו"ד מאנשים מנוסים בתקלות\\אמינות (קשה לי להאמין) :)

תודה!

פורסם

בהיתנהגות ה 206 לוקחת ובגדול, החל מהתיקשורת והפידבק מההגה, דרך שילדה מצויינת ורמת אחיזה משמעותית יותר טובה ועד למשחקי זנב והעברות משקל.

ב 206 מומלץ לבדוק את מערכת החשמל, מתגים (בייחוד של החלונות) את המנוע והמסילות של הסאן רוף (במידה וזה הגג הגדול הוא לא הכי אמין שיש) את נורית כרית האוויר שהרבה פעמים מתקלקלת וציריות ומשולשים שלא תמיד עומדים בעומס (בייחוד ב GTI, אולי גם ב XS)

קח בחשבון שהגיר זוועתי ומומלץ בחום להחליף ל"קוויק שיפט" שחסרונו היחיד הוא שעד שהשמן גיר מתחמם קשה מאוד להעביר הילוכים.

הרבה מה XS עברו דרך ידיים של בחורים צעירים שלא ריחמו עליהם במיחוד, קח את זה בחשבון שאתה הולך לראות רכב מסויים.

פורסם

קוויק שיפט הוא תוספת של פרופיל מתכת שמקצר את מהלך ידית ההילוכים ולא סוג של גיר.

גם אני וגם הרבה מאוד חברים נוסעים עם קוויק שיפט ומניסיוני זה כמעט לא משפיע על "קלות" הכנסת ההילוכים כשאתה עושה את התנועה הנכונה.

מה גם שהגיר ממש לא זוועתי (במהלך הידית כפי שאתה מתכוון) לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הגיר מרגיש ארוך מאוד במהלך הידית וגם בתחושה של משיכת כבלים (אני לא יודע איך להסביר את זה) וחוסר דיוק.

מניסיון על 206 אחרי ההחלפה התחושה הישתפרה משמעותית!

בקשר לקלות ההחלפה, אם ככה כניראה שמשהו בגיר שלי היה לא בסדר כי ב 5-10 דקות הראשונות היה קשה מאוד להעביר הילוכים נמוכים. (לא מכיר את הרכב שלך אז אינני יודע איך שלך מרגיש.)

פורסם

1. זה כבר לא אקטואלי :wink:

2. לרכב הוחלף שמן גיר והנבלה הקטנה גם ניבדקה ב 2 מוסכים מורשים ונהגתי על עוד 2 אקזמלרים ובכולם הגיר מזעזע.

3.מה קרה, נגעתי בנקודה רגישה? :-P

• תוכן חדש...