Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi TT - עלויות אחזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ככל הנראה ביום א' הקרוב תיסגר העסקה, ואני אהיה הבעלים החדשים של Audi TT מודל 2000, יד 4 והבעיה: 250,000 ק"מ.

רציתי בבקשה לשאול האם אני הולך לכיוון ההתאבדות או שמא יכול להיות שזה השקעה כדאית? האם אני צפוי לתיקונים ובלי סוף או שזה קילומטרז' גבוה אך סביר שלא יעשה לי חור בכיס? (את הרכב אני עתיד לקנות בכ20-30% מתחת למחירון.)

שאלה נוספת קשורה לטיפולים שוטפים של הרכב, אינני מתכוון לטפל בצ'מפיון, אלא במוסך לא מורשה, עם חלקי חילוף שאני אקנה ככל הנראה. האם אני אמור לראות הבדל עצום בהוצאות טיפולים בין רכב רגיל לאוודי? ואני מתכוון בדגש על החלקי חילוף?

אשמח לשמוע עוד תגובות, האם בכלל כדאי להיכנס לסיפור?

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

השקעה זה בטוח שלא, אני אישית הייתי יורד מהעיסקה בגלל הקילומטרא'ז המדהים לרכב משנת 2000.

תמתין בסבלנות ותמצא רכב שנסה לא יותר מ-100K.

איזה כייף לי :)

פורסם

פעם ראשונה שאני שמוע ממך הבעת אי-אמון במוצר של VAG. אמנם בצורה עקיפה אבל עדיין הצהרה.

יש הרבה רכבים שאני חושב ש 250K ק"מ זה עוד לו אפילו חצי מחיי המנוע והרכב אז מדוע לא אודי TT? יש משהו שאנחנו צריכים לדעת, אולי המנוע גומר את חייו ב 280K ק"מ והריתוכים במרכב נפתחים מעצמם ב 290K ק"מ?

פורסם

אודי TT מודל 2000 שנסעה פחות מ100K ?

אני בספק גדול מאוד אם קיימת חיה כזאת בכלל, ואם היא קיימת, אז המחיר עליה יהיה גבוה בהרבה ממה שהבחור מבקש.

כבר כמה שנים שאני "עוקב" אחרי מודעות של TT למכירה.

רובן עם מספר רב של ידיים 4+ ואפילו 7-8.. וכולן על קילומטראז' גבוה. אולי לא 250 אלף, אבל לא מתחת ל120..

לפותח השרשור, הרבה רכבים כאלה עברו בידיים צעירות ונטחנו דק דק.. לא חסרות מכוניות כאלה עם פגיעות שלדה (בעיקר קדמיות) בשל נטיית הרכב לתת-היגוי חריף..

בסופו של יום לא מדובר על רכב ספורט או ספורטיבי. מדובר על A3/גולף עם עיצוב מיוחד שמושך את העין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ולכן מה היא המסקנה? לקחת או לא?

ואני מזכיר שוב...המחיר שאני קונה אותה מאוד מאוד נמוך...וכשאקנה אפרט איך ולמה...השאלה שלי האם אני לא אפול פה למרות המחיר הזול יחסית כ30% מתחת למחירון

פורסם

אי אפשר לחזות על פי הנתונים שנתת.

עקב ריבוי הידיים קשה לדעת מה היה אופי הנסיעות, עירוני או בינעירוני.

ללא דו"ח בדיקה אי אפשר אפילו להתחיל לדבר על רג'קטים.

ידוע לך אילו טיפולים הרכב עבר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רכב שגמע 200K גם אם הוא טופל לפי הוראות הייצרן יש בלאי בכול מערכות הרכב כגון:היגוי/מזגן/בולמים/הידראוליקה/ חשמל/מנוע ככה שיש לצפות להפתעות מכול רכיב ברכב.

שהייתי צעיר למדתי מהי סבלנות (מתחום הדייג) בסוף אתה תמצא את מבוקשך, רכישת רכב יד שנייה היא תמיד פשרה לכן עדיף להתפשר על צבע מאשר חיצוני/ריפוד מאשר על קילומטרא'ז.

בכול מקרה החלפים לרכב הזה יקרים להחריד וגם אין שוק תחליפיים או חלקים שתוכל למצוא בפירוקיות.

קח את הרכב לבדיקה במוסך המתמחה ברכבי VAG (מוסך רון לדוגמא)+תוצאות בדיקה במכון וחזור לדווח. אתה חייב חוות דעת נוספת !!

פורסם

היי מרק,

ניסיתי שלא להיכנס לפינה הזו...אבל אין ברירה:)

הרכב מכונס נכסים. אין שום אפשרות לבדוק כלום.

אני יכול לקחת או לוותר...אלו האופציות...

חשבתי לחקת לעשות טיפול גדול של טיימינג מותחנים משאבת מים וכו'...

ביררתי וטיימינג עם מותחנים עולה 500~ ש"ח. חליפי כמובן...

טיפול גדול של 1500 ש"ח וזהו...להתניע ולנסוע..

שווה או לא?

פורסם

אני אישית הייתי מוותר.

הרכב בעל קילומטראג עצום, דבר שכשלעצמו לא תמיד פוסל עסקה, אבל כשהרכב מכונס- הסיכוי לנפילה גדול.

כפי שכבר אמרו לך חכמים ממני, עלויות חלפים גבוהה+חוסר יכולת לבדיקת הרכב - סיכון גבוה.

אם הטורבו מת?

בולמים?

משאבות למיניהן?

תאונות?!

הבנת את הנקודה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מספיק שהרכב עבר תאונה שבעטיה יש ירידת ערך לרבות תאונת שילדה ואז יוצא שכרך בהפסדך,שיהיה גבוה בהרבה מ-30%.

קח בחשבון בכל מקרה,שבבוא העת תיאלץ להפסיד גם לא מעט כסף במכירה ואם יהיה מישהו בעתיד שיסתכל בכלל על הרכב הזה תגיד תודה- אתה תיאלץ למכור אותו בחצי מחיר ואפילו בפחות מכך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקרב לרכב ספורטיבי אם אין באפשרותי לעשות לו בדיקה מקדימה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לחילופין, אתה יכול לנסות להציע עליו מחיר נמוך יותר, שאולי יהפוך את זה למשתלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דימה,

אתה באמת נשמע בחור רציני אז למה לקנות חתול בשק ? אני מבין שהרכישה מבחינה כספית קורצת לך, מה גם הרכב נראה סקסי ומושך אך תשתה כוס מים ותוריד את רמת ההתלהבות לרמה כזו שתוכל לבחון את הדברים בצורה הגיונית יותר.

טיפולים שיגרתיים באמת לא יקרים יותר מכול רכב אחר כמו גולף/פאסאט, אבל חלקי חילוף כמו ממיר שבטוח צריך להחליף או חיישנים יקרעו לך את הכיס.

אתה חושב שהטורבו יחזיק באמת 240K ? גם אם השתמשו בשמן איכותי והתנהגו עם הרכב בצורה נאותה הטורבו לא יחזיק יותר 150K.

אני נגד רכישה !

פורסם

אני בעד, תמיד עדיף רכב שנסע ולא עמד, רכב עומד הוא פצצת זמן של כשלים מכניים ואחרים, הק"מ הנמוך מטעה לחשוב שאין מה לטפל מבלי לשם לב לחלקי פלסטיק וגומי המתייבשים, שמנים ודלקים שהופכים לצפת ללא שימוש, צמיגים שמאבדים את עגלגלותם למרות המראה החזותי התקין שלהם ועוד פורענויות.

רכב נוסע במיוחד נסיעות בין עירוניות לרוב כמו ה TT הזו, במידה ועבר תחזוקה תקינה יוכיח את עצמו יותר מאשר רכב עם חצי הקילומטראז' שלו שגם תוחזק בצורה תקינה.

שורה תחתתונה, מרק מכיר VAG יותר טוב ממני ואם הוא אומר לא לגעת אז הוא יודע מה הוא אומר. אצל כל יצרן אחר הייתי אומר לך - תוריד מחיר לתחתונים ולך על זה!

• תוכן חדש...