Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi TT - עלויות אחזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי מרק,

ניסיתי שלא להיכנס לפינה הזו...אבל אין ברירה:)

הרכב מכונס נכסים. אין שום אפשרות לבדוק כלום.

אני יכול לקחת או לוותר...אלו האופציות...

חשבתי לחקת לעשות טיפול גדול של טיימינג מותחנים משאבת מים וכו'...

ביררתי וטיימינג עם מותחנים עולה 500~ ש"ח. חליפי כמובן...

טיפול גדול של 1500 ש"ח וזהו...להתניע ולנסוע..

שווה או לא?

אין לך אפשרות לברר איזה טיפולים האוטו הזה עבר ב7 שנים שהוא על הכביש?

אם אי אפשר לבדוק את הרכב אז אני אישית לא הייתי נוגע בו כי אין לך בעצם אפשרות לדעת מה הוא עבר.

ואם כל הכבוד ליפול על TT "דפוקה" זה ממש לא כמו ליפול למשל על מאזדה "דפוקה".

יוגב

פורסם

להתרחק !!!

20%-30% מתחת נמכר בכינוס גם רכב "בובה" ולא עם 250K על הצג.

ככה שאת הצפרדע של הק''מ אתה סופג ללא שום תמורה.

שלא נדבר שאדם שהגיע לצערנו לכינוס לא הכניס אותה יום לפני העיקול לצ'מפיון לטיפול כולל,

וזה בלשון המעטה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

דימה ידידי

אני מבין בהחלט את ההתלהבות שלך מ אודי TT גם אני הייתי רוצה רכב כזה אבל אתה חייב להבין שכל חלק ברכב הנ"ל ישחט לך את הכיס,ולז לא רכב שנסע בו מישהו מבוגר ששמר על הרכב נסעו ברכב 4 צעירים שסביר להניח "קרעו " את הרכב.

עכשיו כמו שקודמי כתבו סביר להניח שהרכב עבר תאונת שסי, ולפעמים כפי שאני מניח שאתה יודע רכב שעבר שסי לא בטיחותי לנהיגה ,ואפילו מסוכן לנהיגה ,הרי אתה לא רוצה רכב שמסוכן לך ולנוסעים איתך...

אני מבין את האכזבה שלך לפני כמה ימים הלכתי לראות רכב לא משנה איזה... היו יפה גג נפתח גנטים רכב מושלם, קובעים ללכת לבדיקה וקבענו שאם הרכב עבר שסי המוכר משלם את הבדיקה.

נגשים לבדיקה,נפרדים מ 500 ש"ח שסי מקדימה שסי מאחורה הוחלף שמשה קדמית ועוד ועוד...

כמובן שלא קניתי את הרכב הנ"ל היום אני בעלים גאה של AUDI 1999 אם 90.000 ק"מ.

חפש רכב אחר .

בהצלחה.

פורסם

30 אחוז מתחת למחירון זה לא מספיק נמוך. בשביל ערימת החצץ שאתה עלול לאכול, 50 אחוז זאת נקודת מוצא טובה.

יש משהו שכתבת שלא ממש אהבתי : המלה "חליפי".

רכבי VAG מגלים אמינות מצויינת כל עוד נעשה שימוש ברכיבים מקוריים בלבד. ברגע שמתחילים לעגל פינות, התקלות מתחילות לצוץ, לכן אם אינך מתכוון לתחזק את הרכב ברמה גבוהה , פשוט תרד מהעניין.

בתור אחד שעוקב אחרי מחירון ה TT ואחרי השוק שלה , ניתן למצוא אקזמפלרים מעניינים במחיר סביר (סביר=מחירון פלוס)

אני לא יודע מה המחירון של שנת 2000, אבל אני יודע שהמחירון של שנת 2001 סובב את ה120 אלף , לכן בהנחה שאתה קונה 30 אחוז מתחת, סביר להניח שאנחנו מדברים על 70-80 אלף ש"ח שזה לא מעט כסף!

בקשר לטיימינג: טיימינג מקורי כולל מותחנים ומשאבת מים עולה בחברה בערך 2000 ש"ח (או 1500 ש"ח במוסך רגיל).

אתה צריך להתכונן להחלפת טורבו (אם הוא כבר הוחלף - הרווחת) , צמיגים , בולמים וכמובן טיפול ענק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין שום בעיה עם חלקים חליפים

אני מכיר את מנהל המוסך המרכזי והוא אמר לי במפורש שחליפי = מקורי אותו הדבר רק יותר זול (לא בדיוק אותו הדבר אלה אותה התמורה)

כמובן שלא כל חליפי הוא טוב וצריך למצוא מקום

ליד המוסך נמצא מקום שנקרא המדביק שמה אתה יכל למצוא את כל החלקים החלפים הדרושים

אני אישית לא היתי נוגע באוטו אלה אם כן זה 40 אחוז פחות מהמחירון

פורסם

טוב תודה לכולכם...

הבנתי את הנקודה. ברמת העקרון המחירון של הרכב הוא 100K בגרסה הכי פשוטה שלו (אין לי מושג מה הגרסה של זו).

אני כנראה ארד מזה...בינתיים ההצעה שלי היתה הגבוהה מכולן (נכון ליום שישי) והיא עמדה על 70K.

אם אני אזכה אני חושב שב70K אני אקח, ואם לא שקל מעל זה אני לא שם. אולי אפילו גם על זה אני אוותר.

בכל אופן, שוב המון תודה לכולכם, על העצות.

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
אין שום בעיה עם חלקים חליפים

אני מכיר את מנהל המוסך המרכזי והוא אמר לי במפורש שחליפי = מקורי אותו הדבר רק יותר זול (לא בדיוק אותו הדבר אלה אותה התמורה)

כמובן שלא כל חליפי הוא טוב וצריך למצוא מקום

ליד המוסך נמצא מקום שנקרא המדביק שמה אתה יכל למצוא את כל החלקים החלפים הדרושים

אני אישית לא היתי נוגע באוטו אלה אם כן זה 40 אחוז פחות מהמחירון

כן, לדוגמא בגולף:

פילטר שמן מקורי : 5 דרגות סינון וקפיץ מותאם

פילטר שמן תחליפי : 2 דרגות סינון במקרה הטובה, וקפיץ מפוקפק.

שאל את מנהל המוסך שלך אם היה מתקין פילטר תחליפי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...