Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות הונדה סיוויק 2005 אבל אמרו לי שממש ממליצים על פיגו 407 2005 מנוע 2000 אז ככה יש לי כמה שאלות

צריכת דלק ?

תשלום ביטוח ?אני בן 22

החזקה ?

ביצועים?

חלקים יקרים??

אז תעזרו לי אנשים תביאו חוות דעת על הפיגו 407

פורסם

יכול להיות שההונדה קצת יותר יקרה לאחזקה ומשלמים גם קצת יותר בביטוח (למה רק קצת? כי אתה נהג צעיר וכל רכב חדיש יקרעו אותך במקיף) אבל מבחינת אמינות אין מה להשוות והונדה לאורך זמן לא רק אמינה הרבה יותר גם שומרת על ערכה טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חשבתי לקנות הונדה סיוויק 2005 אבל אמרו לי שממש ממליצים על פיגו 407 2005 מנוע 2000 אז ככה יש לי כמה שאלות

צריכת דלק ?- גבוהה יותר ב-407 אם כי לא באופן משמעותי, מכיוון שהסיביק אינה ממש חסכונית.

תשלום ביטוח ?אני בן 22 - ביטוח לסיביק יקר יותר, אך אל תצפה לביטוח זול ב- 407 מפעת גילך הצעיר.

החזקה ?- יקרה יותר ב- 407 באופן משמעותי.

ביצועים?- אל תצפה לביצועים משתי הרכבים הנ"ל. בהשוואה ישירה בינהם ה- 407 זריזה מעט יותר מהסיביק.

חלקים יקרים??-ראה ערך אחזקה

אז תעזרו לי אנשים תביאו חוות דעת על הפיגו 407

לסיכום:

מדובר בשני רכבים שונים לחלוטין.

מצד אחד, ה- 407 מפנקת מאובזרת ונוחה מאד! אך היא תיהיה יקרה לאחזקה ופחות אמינה. הסיביק לעומתה,משפחתית דיי משעממת וסטנדרטית עם מחיר ביטוח יקר, תעניק אמינות יפנית טובה,שקט נפשי, שמירת ערך וסחירות טובה בעתיד.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אינני יודע מהיכן מגיעים התשובות הפסקניות לגבי ה 407 ועלות האחזקה שלה , אך אם אתה מעונין לקבל חוות דעת על שני הרכבים הללו ורק עליהם, או אז ה 407 עדיפה על הסיביק בכול תחום.

ולגבי ביטוח, עקב היותך נהג צעיר הסכומים יהיו מכובים מאוד, אך זה של ההונדה יהיה לעניות דכתי גבוה בקרוב ל 50% מזו של הפיזו..

פורסם

בסדר ההונדה אני יודע שלא קל להחזיק אותה אבל מזה להחזיק אותה טיפולים כול 10 אלף ק"מ אני לא נוסע איתה מלא רק לעבודה ופה ושם ליציאה אין ל ינסיעות ארוכות וביטוח זה לא בעיה זה פעם בשנה זה לא כול חודש יש לי כסף אני עובד בעבודה קבעה ומשכורת גבוה ...אבל מחינת מראה הפיזו בהרבה יותר יפה מההונדה נראית יותר מנהלית אז מה הייתם אתם קונים אם התלבטות שלי ?הפיזו קצת יותר יקרה אבל אם יהיה שווה לקנות אותה אז אני יקנה אבל גם הונדה ממש אוטו אמין וטוב לשנים וגם אחרי זה שאני ירצה למכור ואתו יהיה לושוק

יש לציין שאני נוהג על דייהו נובירה 2001 עכשיו שכול אוטו חדש בשבילי זה יהיה כמו לעבור מאופניים לאוטו חחח למרות שלא נזלזל בדייהו

פורסם

חברים, בבקשה תפסיקו לבלבל את המוח.

יש לנו במשפחה 407 ממודל 2005 ועד היום לא הייתה תקלה אחת.

האם אחד מהמלעיזים החזיק או מחזיק פג'ו 407?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

- שתי המכוניות לא הן מקטגטריות שונות לחלוטין.

לדעתי טעות לרכוש 407 לנוסע בודד ברכב- כרכב משפחתי הרכב מעולה,

אני ההיתי רוכש 307 עם מנוע 2 ליטר.

זה שאתה לא נוסע הרבה, זה לא אומר שהרכב לא יכול להתקלקל.

ישנם תקלות שלא נובעות מהק"מ אלא כתוצאה מהתישנות.(גומיות,אטמים, צינורות, רכיבים אלקטרונים).

אין רכב עם אפס תקלות, ולהחזיק רכב זה לא רק טיפול 10000 .

אני יציג ב-2 דוגמאות הוצאות על רכב שלא קשורות ליצרן ואל קשורות לטיפול שנתי:

1.מצבר זה תקלה או לא? היום מצבר עולה כ-800 ש"ח.

2.ברקסים קדמים :כולל דסקים ודיסקיות העלות כ-1000 ש"ח

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...