Jump to content

kennytdfer

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של kennytdfer

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. או'קי חברים. אני יודע שאתם לא הכי ממליצים על זה , אבל אמא שלי החליטה לקחת את המאזדה 3 מחברת הליסינג. הקטע הוא , שהם נתנו לה 48-49 על האוטו שלנו. שהוא עבר לא מעט (כולל שאסי) והיא צריכה להוסיף עוד 33 בערך בשביל המאזדה 3 2005 - 72000 קילומטר. יש לה כמה מכות מקדימה , אבל הם אמרו שיסדרו לנו את זה (גם לאוטו שלנו לא חסר מכות, הרבה יותר מלחדשה) הינו במקומות אחרים , הציעו לנו בין 35 ל 39. ככה שנראה לי שנלך על ההצעה הזאת.. מה אתם אומרים? (נסענו על המאזדה, לא נראית שום בעיה.. נסיעה חלקה)
  2. הקורולה נשמעת אחלה. אבל המאזדה 3 (5 דלתות) נראית הרבה יותר טוב
  3. תודה על התגובה המהירה. מנסיון של העבר , אמא שלי מחליפה רכב כל שלוש שנים לערך. היתי אומר שרצוי רכב ששומר על ערכו. מאז שנת 2000 היה לנו בלאנו \ 323 \ ועכשיו רכב שלישי.
  4. אהלן אנשים. הרכב הוא בעיקרון של אמא שלי אבל גם אני משתמש בו המון. כרגע אנחנו עם 323 שנת 2002 , עשה קצת בעיות, לאמא שלי דיי נמאס ממנו. בכל מקרה, אמא שלי מוכנה להשקיע עד 85 , כנראה ששנת הרכב תיהיה 2005 (לפי התקציב) אני לא מבין ברכבים ואמא שלי עוד יותר לא, הפחד הכי גדול שלי שמישהו ינסה לעבוד עליה. אני פשוט לא מסוגל לסמוך על אף אחד שימכור רכב לאישה. בכל מקרה, עד עכשיו הציעו לה מאזדה 3 , שנת 2005 . אני והיא מעדיפות את ה5 דלתות אבל לא הצלחנו למצוא. קיים בכלל בשנתון הזה? הציעו לה גם טויטה קורולה 2005.. לא התלהבתי ממנו , אבל מה אני מבין. בכל מקרה, ברור לי שחשוב גם המצב הספציפי של אותו הרכב, אבל היתי רוצה לדעת בגדול על מה להסתכל ועל מה לא. אני אישית רוצה מאזדה 3 \ הונדה סיויק .. היא.. לא ממש משנה לה. רכב משפחתי , רצוי מנוע 1600 (מה שהיא מעדיפה) , אוטומט. תודה לכולם, אם שכחתי לציין משהו, תגידו. שבת שלום.
×
×
  • תוכן חדש...