ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 22 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש ייעוץ וחוות דעת על פורד פוקוס שנת 2000 1.6 ידנית GLX בעיקר על אמינות הרכב ועלות טיפולים וחלפים. אני יודע שהרכב טוב מבחינת נוחות והתנהגות יותר מיפניות מקבילות. השאלה עד כמה ההבדל מתבטא ביוקר החזקת הרכב לעומת יפנית מאותה קטגוריה או בכלל.. אשמח לעזרה - בעיקר ממי שהתנסה.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, ברצוני לשאול מנסיון של עובדים עם רכב צמוד, מה הם זמני האספקה הסבירים של המכוניות הבאות: - פורד מונדיאו 2008 - טיוטה קורולה 2008 אנחנו הזמנו מחודש ספטמבר ועד היום אין אספקה. במקרה של הפורד נמסר לנו עד ינואר, אבל עכשיו מסרו לנו שעד יוני על אף שיש משלוח בסוף החודש. והטויטה בכלל אין תאריך אספקה משוער עד היום. האם זה הגיוני???
הודעה אחרונה מאת ROEY B, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין ברכב עד 25 k מה עדיף מכל הרכבים הנל: פולו פיאט פונטו ספייס, טויוטה קורולה או מאזדה סדאן. עשיתי טיפה סקר שוק ואני יכול לקנות טויוטה קורולה שנת 95 ב25 ובמקביל פונטו ספייס 2001/2 באותו המחיר. רוב הזמן אני נוסע לבד אוו עם החברה וכמובן מעדיף צריכת דלק נמוכה. מחפש רכב שהוא לא עגלה. היתה לי סובארו dl זאת עגלה אמיתית אבל אמינה שאין כמוה. אני מתמקד בפונטו בתקופה האחרונה אבל רוצה עצה נוספת. בתודה...
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
-
מחפש רכב חדש בתקציב 160K
מאת Guest לא רשום- 2 תגובות
- 892 צפיות
אני מחפש רכב חדש!! ברמת גימור די גבוה !! שמעתי על הגולף tsi אבל הבנתי שיקר ענין הטורבו מבחינת בלאי גבוה. אני צריך מכונית לחמש שנים בלי לראות מוסך (חוץ מהרגיל). כרגע אני נוהג על גולף 2000 מודל 2004 חוץ מעלות דלק גבוה יחסית הרכב מעולה מכול הבחינות לדעתי. השמח לשמוע את דעתכם על רכב במחיר שלי שיתן לי ביטחון, כוח ואמינות . תודה
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
רכב בתקציב של 20k
מאת Guest eladush- 0 תגובות
- 742 צפיות
טוב אני בן 18 וזה הרכב הראשון שלי אני מחפש רכב בתקציב של כ 18k-20k עדיפות לרכב חמש דלתות חשבתי על פיג'ו 306 או על פיאט פונטו עכשיו יש לי העדפה ל306 כי הוא יותר נוח מהיר וחזק אבל אמרו לי שהפונטו יותר חסכונית מישהו יכול להסביר ולהמליץ אני אשמח (נ.ב-אמרו לי לא לגעת ב306 1400 כי המנוע לא מספיק חזק לרכב הזה)
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתלבט בין מיצובישי גאלאנט 96 ומאזדה לאנטיס שנת 96. לפי מה ששמעתי מיצובישי גאלאנט שותה דלק. מישהו יכול לאשר את זה? ואם כן ליטר לכמה? האם המאזדה חסכונית יותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת שייבה, -
מחליפים מכונית, יש רק 2 אופציות, מה לבחור?
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 908 צפיות
שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או טויוטה קורולה או יונדאי I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה (זה לא עניין של תקציב, כי אנחנו יכולים לקבל רק אחת מהמכוניות האלו באותו מחיר)
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
אשמח לקבל התרשמות ממי שעשה נסיעת מבחן או ממי שיכול לספר לי מהכירות אישית. נוחות ישיבה, נוחות נסיעה, שקט , ביצועים וכו תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת בונזיקו, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לקנות רכב, התייעצתי עם חבר שעובד במקום לחלפים ופירוק רכבים, הוא אמר לי שאחד מהעובדים שם מוכר את הרכב של בנו, הנה הפרטים : פיג'ו 106 שנת 94, גיר ידני, 1400 סמ"ק יד ראשונה, עשתה 130 אלף קילומטר פלוס מערכת בשווי 2000 שקל, (לא שזה כזה איכפת לי) האוטו מתוחזק ומטופל בזמן ומצבו מצויין, עוד לא ראיתי את הרכב אבל לפי תיאורו של החבר הוא ממש במצב מצויין. המחיר שהם רוצים על הרכב הוא 10,000 ש"ח, האם הגיוני? האם כדאי? האם יש הבדל בין דגמי הXR XN וה XS ? האם יש עוד פרט שעליי לדעת או לקחת בחשבון לפני קניה?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני בן 18 וברצוני לרכוש מכונית אישית והתקציב שלי עומד על 20 אלף שקל אני מעוניין יותר לקנות מכונית זולה וספורטיבית ולשפר אותה מה אתם מציעים איזה אוטו שווה לקנות עד 20 אלף או איזה אוטו זול שווה לשפר וכמה יעלה לי לשפר אותה אני מתכוון חיצונית ואם ישאר כסף במנוע תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, אתמול בלילה אמא שלי נרדמה על ההגה קצת לפני הכניסה ליישוב, והתהפכה עם האוטו. תודה לאל ולפרדיננד פורש היא יצאה מזה רק עם ציפורן אחת שבורה. ככה זה נראה: http://picasaweb.google.com/guykatzguy/jyKbrF היום השמאי החליט שהאוטו טוטאל-לוס ובזאת אנחנו פונים לחפש משהו חדש. בגלל שאנחנו באמת חבים את חייה של אימי לקונצרן, ובגלל שלא עזבנו את פולקסוואגן הקונצרן ב10 השנים האחרונות, התכנון המקורי היה לחזור לגולף. שאלה 1: מדובר על גולף TDI או ה1.4 המוגדשת החדשה בגלל מחירי הדיזל המטורפים - מה אומרים? האוטו נוסע יותר מ40 אלף בשנה. אני חשבתי גם על סקודה אוקטביה החדשה ממנה התרשמתי פה בגרמניה עמוקות, אך משום מה באתר (הדי מעאפן) של סקודה מופיעה רק …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, הבוס שלי קונה לי רכב.בשעה טובה. איזה רכב עדיף לי: טיוטה קרולה סאן 2008 או יונדאי אקסנט 1600 GLS 2008 (המפואר) יש לי אישה ו-2 ילדים קטנים אחד בן 3 שני בן שבוע. אני שואל מה עדיף מבחינת נוחות נסיעה אני צריך לנסוע בין 40-60 דקות כל יום לכל כיוון. כמו כן מה עדיך מבחינת איכות,ביצועים של הרכב(החלקות, אחיזה בכביש וכו..),גודל מקדימה ומאחורה.ועוד... תודה.
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהו התנסה איתה ויכול להגיד אם כדאי ללכת על זה או להתרחק ממנה מסיבות כלשהן?
הודעה אחרונה מאת thenewguy, -
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
שלום לכולם !!! ברצוני להעזר בעזרה שלכם אם תוכלו בבקשה אני מצאתי הונדה הא'צבק למכירה מודל 1994 גיר ידני + חלון בגג מקורי השאלה שלי היא ככה,הלכתי לראות את הרכב,ויש לי כאן קצת דבר מפחיד בנושא כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה,ואני בוחר כמובן איפה לעשות אותה,אבל לא נראה לי שזה יעזור כל כך מהסיבות,הבחור מתחייב לי על הכל,מנוע ,שילדה ,וגיר הוא משלם אפילו את הבדיקה ,מה שאני בעצם מהסס,ונראה לי מוזר שהרכב חיצוני + כולל המנוע מקורי VTI ,וגם הניירת ,הרכב עשה 280,000 קילומטר,והוא יד 03 בניירת אבל הפלסטיקה הפנמית לא VTI של דגם ESI מוזר לי היה לי הונדה VTI לפני 6 שנים,והבחור יחסית מבוגר בסביבות 40 + העיצוב של הרכב היה שונה לגמריי בפנים,האם קיים הונדה VTI מ…
הודעה אחרונה מאת עדן בר, -
- 4 תגובות
- 826 צפיות
אחרי שבילבלתי להרבה מפה את השכל, ואני מצטער על זה אבל זה רק עזר לי להחליט בזכותכם ובזכות כמה חברים מהמציאות ללכת סופית על פז'ו 205, עכשיו אחרי שאני אמצע אוטו שמוצא חן בעיניי ביד2 או כל מקום אחר ואני אלך לבדוק את האוטו? מה עלי לבדוק? אם מספר הידיים נכון, אם השילדה תואמת למנוע בדואר, אם האוטו נוסע בכלל, מה עוד מומלץ לבדוק בקניית רכב זה? תודה רבה מראש =] ושנית, תודה רבה לכל אלה שעזרו לי להחליט את החלטתי הסופית.
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
יעוץ לרכישת אאודי A4 שנת 96. מה המחיר וכדאיות?
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי עזרה מהמבינים כאן על רכישת אאודי A4 שנת 96 מה העלות של כזה דבר? אם אני הולך לקנות כזה רכב אז מה הכי כדאי לבדוק? וגם רציתי לדעת לגבי אחזקה של כזה רכב במקרה של תקלה אם מישהו יודע עלויות ופרטים נוספים? עוד משהו אחד אם מישהו יכול להגיד על הרכב עצמו איך הוא מבחינת מנוע ובכלליות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דניסאן, -
הבדלי צריכת דלק בין מכוניות קטנות לגדולות
מאת Guest לא רשום- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש הבדל ברור בין מכוניות ארוכות כמו יונדאי אקסנט.....לבין מכוניות קטנות יותר כמו פיאט פונטו.....בעניין צריכת הדלק?? אם כן כמה בערך הבדל בחודש ....אם שניהן נסעו אותו מרחק.......?? מכונית ארוכה בהכרח תצרוך יות ר דלק ממכונית קטנה עד בינונית?... בבקשה אני צריך תשובות ....זה יעזור לי מאוד... תודה
- 1 תגובות
- 866 צפיות
אני עומד לקנות רכב משפחתי - תקציב כ-70000 ש"ח אז נראה לי שמתאים לי דגם 2005 מליסינג הקריטריונים: רחב ( 2 הורים שלושה מתבגרים) בטוח( אחד הילדים הוא נהג צעיר בן 18 ) אמין במשך הזמן_ אין לי כסף לתיקונים רבים במוסך ! אני מתלבט בין טויוטה קורולה, היונדא אלנטרה, מיצובישי לנסר אמרו לי לא ללכת על מזדה 3 או רנו מגאן א. מה אתם אומרים ? ב. האם יש דגמים נוספים לשקול? תודה
מאזדה לנטיס
מאת nikol- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לברר בנוגע למאזדה לנטיס 2001 מבחינת צריכת דלק האם יש הבדל בין צריכת הדלק במנוע 1600 לבין 1800? האם בכלל האוטו חסכוני? בבקשה מי שבאמת מבין שיעזור
הודעה אחרונה מאת tamirh, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
תודה לכל העוזרים והממליצים אבל אני שוב בהתלבטות רצינית אני שוב חוזר ושואל לגבי אסטרה דיזל אוטומטי מול רכב פרטי 1600 אוטומטי שוב בדקתי את מספר הקילומטרים שהרכב צריך לנסוע בחודש ואני צריך לעשות בקירוב של 1200 ק"מ חודשי רק עבודה הלוך חזור כאשר חלקם בפקק שלפני שפירים לכוון ת"א (משהו כמו 15 דקות), בנוסף נסיעות משפחתיות חודשיות של 400 ק"מ לערך. בדקתי הוצאות עבור רכב משפחתי ממוצע עם צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר, התוצאות שהתקבלו הן של כ 826 ש"ח חודשי בנזין לגבי רכב דיזל (אסטרה) תוצאות של 15 ק"מ לליטר באותו מחיר (על אף שיש לי קומבינה ליותר זול) 661 ש"ח חודשי סולר ההוצאות זהות לשני הרכבים, הן החובה והן הטסט, המקיף יקר יותר לטויוטה או הונדה וזהה לרכבים אחרים. מבחינת ט…
הודעה אחרונה מאת iterez, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
תודה לכל העוזרים והממליצים אבל אני שוב בהתלבטות רצינית אני שוב חוזר ושואל לגבי אסטרה דיזל אוטומטי מול רכב פרטי 1600 אוטומטי שוב בדקתי את מספר הקילומטרים שהרכב צריך לנסוע בחודש ואני צריך לעשות בקירוב של 1200 ק"מ חודשי רק עבודה הלוך חזור כאשר חלקם בפקק שלפני שפירים לכוון ת"א (משהו כמו 15 דקות), בנוסף נסיעות משפחתיות חודשיות של 400 ק"מ לערך. בדקתי הוצאות עבור רכב משפחתי ממוצע עם צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר, התוצאות שהתקבלו הן של כ 826 ש"ח חודשי בנזין לגבי רכב דיזל (אסטרה) תוצאות של 15 ק"מ לליטר באותו מחיר (עלאף שיש לי קומבינה ליותר זול) 661 ש"ח חודשי סולר ההוצאות זהות לשני הרכבים, הן החובה והן הטסט, המקיף יקר יותר לטויוטה או הונדה וזהה לרכבים אחרים. מבחינת טי…
הודעה אחרונה מאת iterez, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם, פתחתי הודעה זהה בפורום "ירוק" של אלפא, אבל אין כמו הבית. הרצתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שענה לי על כולם כמו שצריך. נפלה ליידי ההזדמנות לרכוש אלפא GTV מודל 84 מנוע 2000 במחיר אטרקטיבי מאוד. המוכר הוא מכר, ששמח להעביר את הרכב אליי מכיוון שיש לו ערך סנטימנטלי גבוה והוא חושש שהרכב יגיע לידיים הלא נכונות. אני מכיר את הרכב והוא בשבילי מוגדר כחלום שיכול להתגשם. יש לי כמה סימני שאלה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם. אקדים ואומר שהרכב עומד קרוב לשנתיים בלי טסט, עניין הטסט לא מרתיע אותי. הסיבה לעמידה היא קניית רכב נוסף וחוסר זמן וכוח להשקיע ברכב השני. 1. אחרי חיפוש רב, הבנתי שיש בעיית חלקים קשה לרכב הנ"ל, האם יש אמת בדבר? 2. המוכר טוען …
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלנו הצעה לקניית רכב מסוכנות השכרה, נאמר לנו שנסגור עסקה ולאחר מכן נוכל לארוך לרכב בדיקה ובמידה ותמצא פגיעת שילדה או פגישה חמורה נוכל לבטל את העסקה. במידה ויש תקונים קטנים, החברה תתן זאת במוסכיה. האם כך נהוג, או שדווקא נהוג לארוך את הבדיקה לפני סגירת חוזה? תודה
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
מאזדה 121
מאת roniabraham- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב !!! רציתי לשמוע את חוות דעתכם לקניית רכב מאזדה 121. באיזה שנים כדאי לקנות ? האם שווה לקנות את הרכב עם 190,000 קילומטר? ובמידה וקניתי את הרכב הרבה מתחת למחירון, איפה אני יכול למצוא מנוע חלופי לרכב זה וכמה הוא יכול לעלות, כולל עבודה ודברים נלווים?
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
מנוע fire?
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין מנוע רגיל לבין מנוע fire (לגבי פיאט אונו)? (צריכת דלק,בלאי וכו')
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
1. איזה אתרים מומלצים לפרסום מודעה (שהרי רכב ישן לא כ"כ כדאי למכור בעיתון - העלות יכולה להיות גדולה יחסית לשווי רכב, ולא משנה כרגע מהו). 2. מה נהוג בבדיקת רכב? אם מישהו מבקש לבדוק את הרכב שלי - האם נהוג להתלוות אליו? או אולי לתת לו את הרכב ושיחזיר לי אח"כ? ובמידה ונותן לו, האם צריך להחתים אותו על משהו? הרי לא יעלה על הדעת שאני אתחיל ללוות כל אחד שרוצה לבדוק את הרכב שלי, למכון? יפטרו אותי מהעבודה... חוצמזה, מה התהליך שהרכב עובר במכון הבדיקה מבחינה מכאנית? האם "קורעים" אותו כך שמשהו עלול להנזק?
הודעה אחרונה מאת viper05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי כרגע פיג'ו 206 1.4 אוט' שנת 2005, יד שנייה(יד 1 ליסינג), 73 אלף קילומטר. לפי מחירון לוי יצחק היא שווה משהו כמו 63-64 אלף שקל. אני מעוניין להחליף אותה והלכתי לאוטו סנטר משם גם רכשתי אותה והתעניינתי ברכב אחר יותר חסכוני באחזקה(טיפולים, דלק). ראיתי פיאט פונטו 2006 עם 52 אלף קילומטר,ידנית מהשכרה שרוצים עליה 56 אלף שקל. על הרכב שיש לי כרגע הם מוכנים לתת 59 אלף שקל (בהתחלה רצו לתת 58 אלף). האם זה כדאי? ועוד שאלה לגבי הפיאט: אני תמיד שומע מאנשים שפיאט זה לא טוב, מתקלקל מהר, לא אמין ועוד שלל דברים. האם יש אמת בדברים, כי יש לנו עוד פיאט פונטו גם משנת 2006 עם 40 אלף קילומטר, אמנם אצלנו יד ראשונה אבל אחלה אוטו. לגבי הקנייה מהמגרש…
הודעה אחרונה מאת gingel, -
-
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרכב לא יצא מהסוכנות , 0 ק"מ , 0 ידיים... 5% נשמע הגיוני?
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
מחפש אוטו עם צריכת דלק דיי נמוכה
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אני מחפש אוטו עם צריכת דלק יחסית נמוכה משנת 2004-2007 ככה על 90000 ש'ח בערך. אם אפשר בבקשה לעזור לי להתמקד על מכוניות? כי אני לא ממש מבין בתחום וזה רכב ראשון תודה לעוזרים
-
רכב 7 מקומות יד שניה
מאת Guest eligu- 1 תגובות
- 6 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות יד שניה משנות 1998-2000 לנסיעות קצרות בעיר ופעם בחודש יוצאים עם כל המשפחה. מתלבט בין מציבישי ספייס וואגון, הונדה שאטל וקרייזלר וויאז'ר (אני מודע שזה ליגה שונה). ההתלבטות העיקרית מה הבדל בהוצאות דלק כאשר אני הולך לעשות כ 10,000 ק"מ לשנה. מנוע של קרייזלר 3,300 סמ"ק, הונדה 2,300 סמ"ק ומיצובישי 2,000 סמ"ק. האם ההבדל משמעותי? תודה
הודעה אחרונה מאת 206 gti,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 689 אורחים (הצג רשימה מלאה)