Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העוזרים והממליצים אבל אני שוב בהתלבטות רצינית

אני שוב חוזר ושואל לגבי אסטרה דיזל אוטומטי מול רכב פרטי 1600 אוטומטי

שוב בדקתי את מספר הקילומטרים שהרכב צריך לנסוע בחודש ואני צריך לעשות בקירוב של 1200 ק"מ חודשי רק עבודה הלוך חזור כאשר חלקם בפקק שלפני שפירים לכוון ת"א (משהו כמו 15 דקות), בנוסף נסיעות משפחתיות חודשיות של 400 ק"מ לערך.

בדקתי הוצאות עבור רכב משפחתי ממוצע עם צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר, התוצאות שהתקבלו הן של כ 826 ש"ח חודשי בנזין

לגבי רכב דיזל (אסטרה) תוצאות של 15 ק"מ לליטר באותו מחיר (עלאף שיש לי קומבינה ליותר זול) 661 ש"ח חודשי סולר

ההוצאות זהות לשני הרכבים, הן החובה והן הטסט, המקיף יקר יותר לטויוטה או הונדה וזהה לרכבים אחרים.

מבחינת טיפולים הבנתי שיש יתרון מעט לדיזל בגלל הפשטות אך זה לא נלקח בחשבון

בנתיים חסכון של 2000 ש"ח שנתי ואם אני רונה סולר יותר זול (ואני קונה יותר זול) זה יכול לעלות בשקט ל 3500 ויותר

טוב הבנתי שיש בעיות עם מחיר המשאבה של האסטרה אבל בדקתי כי שיפוץ משאבת סולר גם לאסטרה יכול להגמר באיזה 1000 עד 2000 ש"ח ולכן המחירים של כ 8000 ש"ח לא ממש הגיוניים.

אמינות הרכב הבנתי שלא מוטלת בספק כי הוא אמין לא פחות מהונדה

אולי יש רכבים יותר אמינים ויש את האלמרה שהיא ללא טיימינג (מחיר המותחנים של השרשרת עובר את שיפוץ המשאבה של האסטרה בפי 2) אז אולי עדיף טיימינג

סבלתי מרורים מרכב בשם ברלינגו אך לא מכוון המנוע או צריכת הדלק (היה עושה 1-13) ועדיין הייתי משלם 500 ש"ח בחודש והייתי נוסע ללא הפסקה (יותר 1600 ק"מ בחודש) דווקא המזגן שבר אותי לבסוף (הלך מדחס)

הוצאתי על הרכב הזה הרבה פחות מעל רכבים אחרים ועוד זה היה סיטרואן. הוא פשוט נסע בלי בעיות

אני לא מחפש חיזוקים לקניית אסטרה, אני מחפש את המוקיעים שיסבירו וינמקו את תשובתם היטב

לא אלה שזורקים לאוויר אל תיגע באסטרה משאבה עולה 8000 ש"ח

בבקשה תסבירו את עצמכם ואיזה רכב הייתם מעדיפים ולמה

תודה לכל המשיבים והמתפנים לתת את תשובותיהם

• תוכן חדש...