Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשאול מנסיון של עובדים עם רכב צמוד, מה הם זמני האספקה הסבירים של המכוניות הבאות:

- פורד מונדיאו 2008

- טיוטה קורולה 2008

אנחנו הזמנו מחודש ספטמבר ועד היום אין אספקה.

במקרה של הפורד נמסר לנו עד ינואר, אבל עכשיו מסרו לנו שעד יוני על אף שיש משלוח בסוף החודש.

והטויטה בכלל אין תאריך אספקה משוער עד היום.

האם זה הגיוני???

פורסם

ביום חתימת החוזה חברת ליסינג מתחייבת לזמן אספקה מסויים, בדרך כלל 3 חודשים.

אם עברו 3 חודשים והרכב לא סופק, יש כאן הפרת חוזה, גם אם בינתיים ניתן לך רכב חליפי.

איום לבטל חוזה יכול לזרז משמעותית את זמן ההספקה.

אני מכיר אישית מקרה כזה, רכב שהיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים, סופק לאחר 12 שעות, ובדיוק בצבע, שהוזמן.

פורסם

נכון, אתה צודק, לכן רציתי לראות אם יש אנשים שהזמינו רכבים דומים מליסינג וכמה זמן לקח עד שקיבלו מכוניות אלה, וגם אם יש כאלה שעדיין מחכים.

יכול להיות שחברת הליסינג מעדיפה חברות מסויימות (לפי גודל העסקה).

פורסם

הזמנתי רכב לפני בערך שבוע (סיטרואן C4) וקצין הרכב שלנו אמר שאני אקבל אותה בסביבות תחילת מרץ.

לגבי הטיוטה גם אני רציתי אחת אך זמני ההמתנה היו ארוכים מידי (בין חצי שנה ל 8 חודשיים) לכן ויתרתי.

פורסם

האם זה נכון שהיבואן ביטל את כל ההזמנות של הליסינג של הפורד מונדיאו החדשה:?:

הזמנתי את הרכב באמצע ספטמבר, ועכשיו חברת הליסינג מסרה לנו שדלק מוטורס לא רוצה לספק את ההזמנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני הזמנתי את הפורד מונדיאו החדשה (מניו קופל) בסוף שנה שעברה וקבלתי את אותה התשובה: אין אספקת רכבים בחצי השנה הקרובה, וגם זה בספק.

בדקתי בחברות ליסינג אחרות - גם הן "תקועות" עם עשרות הזמנות שאין ביכולתן לערוב לתאריך אספקה.

גם בסוכנויות הרכב התגובה היא זהה: לא ניתן להזמין רכבים ברמת גימור TREND עד למאי השנה. גם הם מוכנים להפתעות בגין דחייה נוספת באספקה.

ניו קופל לוחצים לשינוי ההזמנה כיון שאינם יכולים להבטיח זמן אספקה. יתכן ואאלץ להזמין מאזדה 6 במקום, למרות שמאד חפצתי בפורד מונדיאו החדשה... :-(

יש הטוענים שמדובר בהחלטה של דלק מוטורס מחשש לפגיעה במכירות המאזדה השנה, מה גם שהם מרויחים יותר על מכירות מאזדה (רבים טענו שהמחיר של הפורד נראה תמוה מלכתחילה)

פורסם

מסכים, כי פשוט אם הם דואגים למאזדה 6 לפחות היו מספקים את מה שהוזמן עד היום לפחות.

גם אנשים שהזמינו מונדיאו סטיישן בטוח שילכו על B4 סטיישן באותו מחיר.

וגם ברור שרוב האנשים יחליפו את ההזמנה ל- 6 החדשה. דלק מוטורס לא מפסידים כלום, רק מעצבינים את האנשים שהזמינו ולא יקבלו!

בקשר לחברות הליסינג ברור לי שהם מספקים את ההזמנות ללקוחות VIP.

פורסם

אם כך, מה היא הסיבה למחסור הזה במונדיאו החדשה ברמת גימור TREND, בעוד שאת דגם ה - TITANIUM ניתן להזמין ללא בעיות?

והאם כדאי להמתין עד ליוני השנה, כאשר גם על מועד זה אין היבואן מוכן להתחייב?

פורסם
אם כך, מה היא הסיבה למחסור הזה במונדיאו החדשה ברמת גימור TREND, בעוד שאת דגם ה - TITANIUM ניתן להזמין ללא בעיות?

והאם כדאי להמתין עד ליוני השנה, כאשר גם על מועד זה אין היבואן מוכן להתחייב?

מאחר ודלק מוטורס מתמחה בשיווק מכוניות בעיקר למגזר של ציי הרכב והחברות (בעיקר בפורד-יש הטוענים שמעל ל-70% ממכירות פורד הם לחברות) הרי שברור שבגרסאות שמכונות למגזר הפרטי ברור שיהיה לה הרבה רכבים זמינים כאלו מאחר וכמעט והם לא מוכרים ללקוחות הפרטים. תוכל לראות שכל וורסיה של פורד או מאזדה שיש שני גרסאות אחת ללקוחות הליסינג והשנייה ללקוחות הפרטים (3, 6 פוקוס, מונדיאו) תמיד הגרסאות של הלקוחות הפרטים זמינים במלאי. תיגש לפורד ואני די בטוח שהגרסאות שבכלל לא משווקות לליסינג (S-MAX, גאלאגסי) תוכל לאסוף אותם לביתך תוך שבוע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...