ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
אם למישהו יש נסיון עם הרכב ( בעיות מוכרות, צריכת דלק וכו') אני אודה לכם מאוד
הודעה אחרונה מאת eitan xsi, -
מבקש ייעוץ לגבי יונדאי לאנטרה 96-8
מאת Guest לא רשום- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , מחפש ייעוץ והכוונה לגבי יונדאי לאנטרה שנתון 96-8 מנוע 1600 מבקש פירוט לגבי המאפיינים הבאים - האם הרכב חסכוני -האם הרכב אמיד - האם יש לרכב הרבה תקלות ויצטרך לשהות במוסכים הרבה פתוח להצעות רכב אחרות בתקרת תקציב של 18000 אלף המאפיינים החשובים לי ביותר הם - חסכוני - מרווח ( לא חובה משפחתית ) - ללא הרבה תקלות מבקש ייעוץ ופירוט לגבי הרכבים המוצעים , מבקש גם לפרט יתרונות וחסרונות לגבי כל רכב מוצע. מודה לכם מראש . עמי
הודעה אחרונה מאת shabip, -
מרסדס C180
מאת Eli.1982- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, הרכב מסוג מרסדס C180 , מנוע 1800 סמ"ק קומפריסר , שנת 2004 . הבעיה עם הרכב היא הרעש שהקומפריסר עושה, בעת שהרכב עומד . עם הנסיעה, הרעש הולך ונחלש אך לא נעלם ותמיד שומעים רעש כלשהו בזמן הנסיעה . אנשים טוענים כי הדגם הזה (במיוחד דגמי הקומפריסר) של מרסדס משמיע רעש באופן נורמאלי לחלוטין. 1. האם דבר כזה נורמאלי לדגם C180 ? 2. בהנחה כי הרכב מטופל כראוי , מהו אורך חיי הקומפריסר בדגם C180 ? 3. האם להיזהר מרכב כזה שעשה 75K ?
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול ראיתי פונטו ספייס 2001 ELX 80 כ"ס,יד 3 96000 ק"מ. אוטו שמור מאוד מצבר חדש 4 צמיגים חדשים טסט לשנה מערכת עם רמקולים ומגבר ניראה טוב בלי מכות והכי חשוב אוטו פרטי לא ליסינג ולא השכרה. האוטו עבר גם טיימינג לפני 25000 ק"מ. מחירון הרכב אחרי שכלול (לוי יצחק) 28400, בעל הרכב מוכן להתחייב בבדיקה בכל מכון שאני יקח אותו, כמה שווה לשלם עבור הרכב הזה??? והאם הדגם הזה הוא דגם טוב ??? תודה מראש למי שיגיב.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- 12 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אני מתלבט לגבי רכישת רכב משפחתי או מיני ואן למשפחתי: זוג הורים ושלושה ילדים (2, 5, 7). הפרמטרים החשובים לנו בעיקר: בטיחות, מרחב לילדים (כסא תינוק ושני "בוסטרים") ואמינות. אנחנו לא טיילים גדולים כך שאין צורך (וגם אנחנו לא רוצים) ברכבי שטח גדולים או ג'יפים. גם אין כדאיות כנראה לרכב דיזל בגלל נסיעות לא ארוכות בדרך כלל. מגבלת מחיר כ 100,000 ש"ח או פחות. אחת החלופות לגביהן התלבטנו היתה שברולט ויואנט (בגלל המחיר והמרחב הפנימי) אך אנו חוששים בגלל היעדר מבחני ריסוק. כמו כן אנחנו לא בטוחים לגבי אמינות המכוניות הצרפתיות בקטיגוריה הזו (סניק, פיזו 307 וכיוב'). חלופה אחרת שהוצעה לנו דרך העבודה - קבלת רכב ליסינג משפחתי (מזדה 3, טויוטה קורולה, מיצובישי לנסר,סובארו אימפרזה ופורד פו…
הודעה אחרונה מאת klampert, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הייתם קונים יאיריס TS יד שניה שנת 2004 עם קצה שילדה? אם כן, כמה אחוז מהערך עושה את הקניה כדאית? (אם בכלל?) * ידוע לי כי קצה שלדה הוא בדרך כלל נזק פסיכולוגי ומכירתי בעיקר. אשמח לדעה מאנשים מהתחום ובעלי נסיון. תודה!!!
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הונדה סיויק שנת 97 גיר ידני 1600 עבר 147000 יד 1 המוכר דורש 29K רציתי לדעת איך הרכב אם הוא מומלץ ועם הוא שווה ב 29K ומישהו יכול לשלוח לי בפרטי מה המחירון אם הוא חסכוני בהוצאות אחזקה וצריכת דלק והביטוח איך הנוחות והבטיחות ואם הרכב אמין ומה הכוח סוס שלו איך הוא על הכביש מחינת זריזות וביצועים תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת aa123, -
פגיעה בג'נט - רנו קליאו
מאת Guest לא רשום-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני בוחן לקנות רנו קליו B משנת 2001. המוכרת אמרה שבעקבות החלקה היא נתקעה במדרכה והחליפו לה צמיג וג'נט קדמי ימני. האם זה מצדיק ירידה בשווי הרכב או נחשב תאונה "קלה"? תודה, ברק.
הודעה אחרונה מאת barak_barak, -
-
מחפש רכב פרטי לשימוש עירוני
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב פרטי לשימוש עירוני נטו עם גיחות קצרות אחת לשבוע מחוץ לעיר מחפש צריכת דלק נמוכה, אפשרות לקחת כיסאות ילדים מאחור כך שמחייב לפחות 4 דלתות, אוטומטי עדיף אך לא פוסל רגיל, כמובן אמינות וחלקי חילוף זולים תקציב דל של כ 15K תודה
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , התייעצות לפני קניה של Punto HGT . היום לקחתי את האוטו לבדיקה קצת נתונים לפני - שנה : 2001 מנוע : 1800 כ"ס : 130 (במקור ) קילומטרז' : 110 אלף יד : 3 עכשיו בבקידה - האוטו יצא תקין בשאסי - גיר - מנוע . עכשיו הם רשמו כבר את כל הדברים הרגילים ואת כל החרטות הרגילות . הדבר היחיד שהפריע לי זה הספק המנוע , ההספק הוא יחסית נמוך . האוטו הוציא 95 כ"ס מתוך 130 . ומומנט 17 קג"מ ב4300 סל"ד . באוטו מותקן אגזוז זרימה חופשית + פילטר אויר . עניין הכ"ס והירידה בהספק מפריעה לי , אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה , אבל זה נראה לי מוגזם . הפונטו זה הגדם המאובזר יותר עם הסאנרוף - מחירון 44500 ש"ח . אני לוקח אותו מתחת ל…
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
-
רכב חדש וחסכוני
מאת ak47- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לקנות רכב חדש וחסכוני בדלק, אני נוסע ירושלים ת"א וחזור יום יום 140 ק"מ מינימום. אספתי כמה אופציות לרכישה ואשמח לדעת מי מביניהם תהיה הכדאית ביותר בשקלול של : חיסכון בדלק אמינות איבוד ערך ב 5 שנים חווית נהיגה כל המכוניות בחרתי קיבלו 5 כוכבי בטיחות, מגיעות עם 6 כריות אויר, ידניות (דרישות מינימום) . סקודה רומסטר 1.9 ידנית (כרגע מועמדת מובילה) פיאט גרנדה פונטו 1.4 ידנית (מחיר זול, בנזין אבל חסכוני מאוד, לא בטוח שמתאים לנסיעות בין עירוניות בשל בידוד רעשים לקוי) סיטרואן C4 1.6 ידנית (?) מגאן 1.5 ידנית (מחיר סביר 111K, חסכונית מאוד) VW גולף 1.4 ידנית לא ממש חסכונית אבל... אולי אם נוהגים בעדינות תודה מראש אריאל
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 886 צפיות
היי עשיתי היום בדיקה במכון בהרצליה פיתוח ואני לא ממש מבין אם כדאי לי ללכת על האוטו או לא.. האיש של הבדיקה אמר שהאוטו יחסית במצב טוב מדובר על סיטרואן סקסו שנת 2001 90000 קילומטרז יד ראשונה. (היא מבקשת קצת פחות מהמחירון) אני אפרט תבעיות שעלו בבדיקה. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: רעשים במנוע +מגלגלות ואביזרים, צריכת שמן במנוע, עודף שמן במנוע, נזילות שמן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לנקות מערכת קירור. מערכת פליטה: תקין סרן קדמי ומערכת היגוי: תקין קפיצים: תקין שילדה לרכב : תקין מערכת בלמים: תקין מערכת תאורה: לתקן חדירת מים לנורה אחורית ימינית. העברת כוח: חופש ונקישה בשילוב ומעבר הילוכים, רעש מתיבת הילוכים נזילות שמן תיבת הילוכים, תושבת תיבת…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
עזרה ברכישת רכב לסבא - עד 40,000
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. אתמול נגנב לסבא הרכב. סבא בדיכאון וסבתא לא מפסיקה לבכות עד הרגע הזה- נקשרה לאוטו וכו'. באמת היה אוטו אדיר- סובארו DL 1600 ידנית שנת 91. קנינו מסוכנות הרכב, בדיוק שנה אחרי שעלינו לארץ. גם עבורי היה לרכב ערך סנטמינטלי- הרכב הראשון בו נהגתי, הרכב הראשון בו הייתי עם בחורה ( והרכב שהציל אותי פעמיים ממצבי חירום בכביש (סיפורים לפעם אחרת). בכל מקרה, עכשיו כשהדמעות מתחילות להתייבש, החלטנו, אבא ואני, שצריך לקנות לסבא בדחיפות רכב חדש. לא נוכל לעמוד במחיר של רכב חדש, אז צריך מן הסתם לחפש יד שנייה. אני זקוק מכם להצעה לרכב אותו עליי לחפש. להלן השיקולים העיקריים: 1) עלות- עד 40,000 2) בטיחות- בכל זאת, סבא לא צעיר. נדמה לי שאסור להתפשר על ABS בימי…
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש רכב לחודשיים במחיר של עד 50 אלף , האוטו צריך להיות עם שוק ממש טוב שאני יוכל למכור אותו מהר ,חשוב שאוטו היה ידני ושהיה לצעירים , חשבתי על 206 XS 1600 2002-01 ואני רוצה לקבל עוד המלצות למכוניות . האוטו הוא רק לחודשים בגלל שקניתי מיאטה מהחברה והיא מגיעה רק במרץ ואני צריך אוטו לבנתיים . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת eyall, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל חברי הפורום. חבר שלי שחיפש עד לפני שבוע (בשעה טובה הוא הזמין סובארו B3) רכב חדש, חיפש רכב עם קריטריון אחד חשוב, שהוא גיר רגיל, לא אוטומת ולא טיפטרוניק ולא רובוטי. חוץ מסובארו B3 האם ידוע לכם על עוד יצרנים שעדיין מיבאים לארץ רכבים חדשים עם גיר רגיל? תודה מראש. יגאל.
הודעה אחרונה מאת bendy, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מתכוון לנסוע ברכב כ60 קילומטרים ביום, חמישה ימים בשבוע. חלק מהנסיעה במישור הררי. התקציב הוא כ20-25 אלף. מה שאני מחפש ברכב זה שהוא יהיה כמה שיותר חסכוני, שיסחוב טוב ושלא יהיה איטי, וכמה שפחות תקלות. עשיתי חיפוש והוא לא ענה לי על השאלה. הרכבים שחשבתי עליהם הם: 106(דור 2), פונטו ספייס, פולו, ושרייד. תוכלו בבקשה לומר איזה מהרכבים יתאים לי יותר, ולפרט? כמו כן אם יש איזה מחלות אופייניות לרכבים אלה, או משהו שיש לשים לב אליו כשאני מחפש/בודק/קונה רכב.
הודעה אחרונה מאת dbx22, -
אז ככה הגעתי להחלטה ושני הרכבים האלו נראים לי הכי מוצלחים אז רציתי לדעת איזה מומלץ יותר מבינהם אמין יותר מהיר יותר ועם אפשר שתרשמו לי כמה כח סוס כל אחת וכמה לוקח לה מאפס למאה
הודעה אחרונה מאת NMP, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
התקציב - 40K המטרה - נו נדוש חיסכון, אמינות ונוחות נסיעות - 1200 ק"מ בחודש רק עבודה וחזרה ללא טיולים, סיבוב למכולת או לסופר, סתם קפיצה לקניון או לקניות מתסכם באיזה 2000+ חודשי נפשות פועלות - 5, 2 מבוגרים ו 3 זאטוטים, אז חשובה הנוחות מחשבות אישיות: (לא מחייב) בתחום הבנזין - סיוויק, קורולה בתחום הדיזל - אסטרה, אוקטביה לא בא בחשבון - סיטרואנים, פיז'ויים ורנויים למינהם (אחח העבר) (היום יש קאיה והיא הכי אוהבת דלק - הרבה דלק!) בבקשה אם זה לא קשה ולמישהו יש - הבדלים בצריכת הדלק בין עירוני (רוב הנסיעות) וטסט דיזל ובנזין מודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת iterez, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשבוע הקרוב אני רוכש אחד מהם ואני ממש צריך עזרה שני הרכבים יהיו שנת 2001 מנוע 1400 אוט' הפולו יכולה להיות 8V או 16V (לפי המלצתכם) מה שחשוב לי לפי סדר העדיפות הוא: 1. אמינות - מי יראה פחות מוסך 2. צריכת דלק - 206 או 8V או 16V 3. עלויות - אני מאמין שגרמניות יותר יקרות במוסך אבל האם ההפרש עצום ? 4. גיר - אצל מי האוט' יותר אמין 5. אבזור פנימי - מי יותר מפנקת אני בטוח שאתם מבינים יותר ממני ואשמח לשמוע כל תגובה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
-
פיאסטה.שנת 97
מאת Guest לא רשום- 1 תגובות
- 730 צפיות
שלום רב. היתי מעוניין לברר איך נחשבת הפיאסטה בשנת 97, ביחס ליפניות באותה סקאלה? והאם כדאי גיר רגיל או אוטומט? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת eliran_malca, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. חמי מחפש מיניואן גדול שישמש לעבודה. לרכב יחובר נגרר. בUMI הוצע לו קרייזלר וויאג'ר 2007 במחיר מעולה והרבה תוספות. שאלותי הן: איך הרכב מבחינת צריכת דלק ואמינות? איך היבואן מבחינת שירות? יש רכבים דומים שמהווים אלטרנטיבה? השיקולים הם מחיר עד 250K ואמינות+חיסכון. לא מעניינים שיקולי סחירות ולא רוצה לשמוע על צרפתיות (נכווה בעבר, נא לא לפתוח דיון על כך בבקשה.) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ULY, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
התקציב שעומד לרשותי הוא 50000-60000 ש"ח. אני מתלבט האם לרכוש אקסנט 2005 או להתפשר בגיל הרכב לטובת לאנטיס. האם כדאי לרכוש מליסינג או פרטי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ahershti, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב מסוז סוזוקי בלנו 2000 , ברצוני להחליף את הרכב ולרכוש פיזו 406 2000 משנת הייצור 2002 אני מעוניין לדעת האם זה כדאי? ומה הסיכונים במידה וקיימים?,מה שאני יודע ה406 רכב מאוד מפנק נוח ובטיחותי. מחכה לתשובות !
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 11 אלף צפיות
שלום חברים כבר ביקשתי יעוץ לפני יומיים בנוגע לרכישת מונדאו 2002 ובתגובות{המעטות } שקיבלתי הוצע לי לבדוק רשיון {לודא שלא מליסינג} ובסה"כ חווד חיובי . התברר לי לאחר שיחות עם מס' אנשים {שלא דרך הפורום } שהרכב מאוד נוח {עשיתי סיבוב - צודקים } , אך יש לשים לב לשני דברים עיקריים , האחד סחירות מאוד נמוכה ודבר נוסף עלויות אחזקה יקרות , כמו כן הוסיפו כי לבדוק היטב את מערכת החשמל ברכב הזה . כמו כן קראתי מבחן יד שניה באתר של אוטו ושורה תחתונה של הכתבה - מומלץ לרכוש את הרכב הנ"ל. מה שהכניס אותי ל"בלבול" הוא שיחה עם מוסך שקרוב למקום מגורי {לא מוסך מורשה של היבואן } שהמליץ לי לא להתקרב לרכב הנ"ל כי "יש לו הרבה תקלות " כמובן שהמליץ על יפניות ואם כבר פורד אז פוקוס. למה הכוונ…
הודעה אחרונה מאת BigG, -
-
ייעוץ לאוטו דיזל
מאת יתיר- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 639 צפיות
טוב אני כבר מבולבל לגמרי מהדיזל, כל מה שאני מוצא וחושב שהוא טוב אז החיסרון שלו מסיט את הדעה שלי. יש לי תקציב של 20K ואני רוצה להביא דיזל (מחייב). יש דבר כזה דיזל עם כוח בתקציב שלי? (שיהיה לו ביצועים טובים ולא חשוב צריכת הדלק שלו.) *רציתי סקסו אחלה אוטו, אבל הדעות בפורום אחרי חיפושים אומרים שהוא עגלה רצינית מבחינה של כוח. *יש קסרה שלא מצאתי דעה, וגם פונטו דיזל 1700 שלא מצאתי. דברים שאני רוצה מהאוטו אני ידגיש שוב שיהיה דיזל אז לא לשאול למה וכל זה בבקשה, וגם אמין=]. תודה לעונים יתיר
הודעה אחרונה מאת יתיר, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי לנסר 2005 1600 של ההורים ואני לא מפסוט מהרכב אני רוצה רכב קצת יותר מעניין ויותר יפה ויותר חזק חשבתי על האוודי A 3 1800T 5 דלתות טיפרוניק 2003מה אתם אומרים ?? אני חייב רכב אוטומוט כאילו בגלל ההורים !! יש לכם עוד משו להציע חובה שנת 2003 ומעלה
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
- 1 תגובות
- 927 צפיות
טוב אז ברצוני לרכוש רנו מגאן קופה בין השנים 96 עד 98 גיר ידני 1600 עכשיו. אני מאוד אוהב את הצורה והפוזה שלו לפי דעתי הוא מהמם אבל יש לי כמה שאלות. מבחינת אמינות איך הרכב?? מה יותר מומלץ גיר ידני או אוטמט? ולמה כולם אומרים שהחלונות האחוריים לא תקינים והסנרוף נתקע מה זה מחלה? ולמה זה קורה? והאים זה עסק יקר לתקן? מבחינת הצבע אני קונה רק צהוב תודה מראש לעוזרים מחכה לתשובות?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
שלום אז ככה תודה רבה על העזרה ורכשתי לי את הסיאט לאון טורבו אז ככה עכשיו אני מחפש רכב לחברה שלי לא משנה דיזל או בנזין חייב אוטומטי העיקר שלא יעשה יותר מ-16ק"מ לליטר וגם שיהיה אמין זה מאוד חשוב לי עדיף שיעשה יותר מ16 ק"מ לליטר ושיהיה כמה שיותר מהיר בתאוצה בנתונים האלו
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
במהירות נמוכה אני שומע מין רעש של מתכת משתפשפת במתכת משני הגלגלים. הרמתי את הרכב על ג'ק ושמתי לב שכאשר אני מסובב את הגלגל עם היידים יש גם את אותו הרעש. הרפידת ברקס ממש נוגעת בדיסק... זה אמור להיות ככה?
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 32 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כן, הכותרת לא נערכה. בקיצור, אני שואל על מאזדה MX3. שנתון '93 פלוס מינוס וידני השאלה העיקרית היא, האם בכלל ניתן למצוא מאזדה כזאת בסביבות ה-20 אלף? (ראיתי אחת ביד 2, אבל מצד שני התמונות לא נראות אמיתיות מספיק.) אז כמה שאלות: אפשרי לקנות רכב כזה בסביבות ה-20 אלף? הרכב הזה מהיר? אממ בעיקרון, רק רציתי לדעת את זה, אם אפשר לקנות ב-20K ואם הוא מהיר :] תודה =] (מספיק סימני פיסוק מנהלי הפורום?, שטותי למחוק הודעה על סתם)
הודעה אחרונה מאת ניב.,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 703 אורחים (הצג רשימה מלאה)