Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי רכישת רכב משפחתי או מיני ואן למשפחתי: זוג הורים ושלושה ילדים (2, 5, 7).

הפרמטרים החשובים לנו בעיקר: בטיחות, מרחב לילדים (כסא תינוק ושני "בוסטרים") ואמינות. אנחנו לא טיילים גדולים כך שאין צורך (וגם אנחנו לא רוצים) ברכבי שטח גדולים או ג'יפים. גם אין כדאיות כנראה לרכב דיזל בגלל נסיעות לא ארוכות בדרך כלל.

מגבלת מחיר כ 100,000 ש"ח או פחות. אחת החלופות לגביהן התלבטנו היתה שברולט ויואנט (בגלל המחיר והמרחב הפנימי) אך אנו חוששים בגלל היעדר מבחני ריסוק. כמו כן אנחנו לא בטוחים לגבי אמינות המכוניות הצרפתיות בקטיגוריה הזו (סניק, פיזו 307 וכיוב').

חלופה אחרת שהוצעה לנו דרך העבודה - קבלת רכב ליסינג משפחתי (מזדה 3, טויוטה קורולה, מיצובישי לנסר,סובארו אימפרזה ופורד פוקוס וכו) בעלות של כ 3000 ש"ח מהברוטו. לא בטוחים בכדאיות הכלכלית של אפיק זה (אבל מכירים בחשיבות הנוחות).

נודה על כל תגובה משכילה.

פורסם

מינוואן ל-5 מקומות , עונה על דרישות המרחב בתא הנוסעים והבגאז.

רנו סניק:

מנוע 1.6 או 2 ליטר, 5 כוכבי בטיחות, גיר ידני או אוטומט

סיטרואן פיקאסו:

מנוע 2 ליטר בנזין,4 כוכבי בטיחות, גיר אוטומט ומערכת ESP בשנתון 2004.

307 אלטרנטיבה טובה אך יקרה יותר מהרנו והסיטרואן (מכללים מכנים זהים לפיקאסו)

ניתן לרכוש את ה-307 ואת הסניק כחדשות, שווה לקפוץ לסוכנות בכדי להתרשם ולהזמין נהיגת מבחן.

שברולט - פשוט לא בליגה. תחבורה בסיסית (תצרוכת דלק גבוהה, ביצועים חלשים, בטיחות נמוכה).

בקבוצה 2 הרכב העונה על הדרישות (בטיחות, תא מטען, תא נוסעים) היא הרנו מגאן.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אחותי בדיוק במצב שלך.

2 בוסטרים+ כסא, להפתעתנו היא נוסעת כך מזה שנה במזדה 3, שנחשבת צפופה מאחור!

לטעמי רכב משפחתי כדוגמת הפוקוס יענה על דרישותיך.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ללא ספק הפיקאסו תתן לך תמורה מעולה למחירה, מרווחת, בטוחה ואמינה מאוד.

בתקציב שלך מודל 2006 הינו בהחלט דבר בר השגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

את השברולט לא הייתי מחשיב אפילו כאופציה- בטיחות זוועתית שעטופה בעיצוב פנים וחוץ לא להיט בלשון המעטה.

הסניק והפיקאסו בהחלט אופציות ראויות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פיאקסו זו הבחירה הטובה ביותר בגלל שהיא גדולה ומרווחת, יחסית אמינה (נראה לי יותר מהסניק).

הבעיה היא שאני לא יודע אם יש מנועי בנזין בתקציב הזה אבל גם דיזל הוא חסכוני והבעיה היא בחלקים יותר יקרים ממנוע הבנזין.

פיאט מוטיפלה משומשת נכנסת לתקציב.

פורסם

יבגני , תקציב של 100K ש"ח יביא אותם בקלות לפיקאסו מודל 2006 עם עודף.

אני לא יודע מה זה יחסית אמינה, הרכב אמין נקודה , גם ביקורות מחו"ל מצינות זאת לטובה והנ"ל נכון לרוב מוחלט של דגמי סיטרואן הנמכרים כיום.

פורסם

בתקציב הנ"ל אמינות לא היתה מפחידה אותי אם מצב הרכב הנקנה טוב. סחירות זאת כבר בעיה אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חלופה אחרת שהוצעה לנו דרך העבודה - קבלת רכב ליסינג משפחתי (מזדה 3, טויוטה קורולה, מיצובישי לנסר,סובארו אימפרזה ופורד פוקוס וכו) בעלות של כ 3000 ש"ח מהברוטו. לא בטוחים בכדאיות הכלכלית של אפיק זה (אבל מכירים בחשיבות הנוחות).

הכדאיות הכלכלית של האפיק ברורה - עלות כל-אחד מהמיניואנים לחודש עולה בהרבה על ה 1500 שח נטו שירדו מהשכר (כולל ירידת הערך הגדולה). הנוחות היא אולי ברכישה הפרטית, אבל הכדאיות היא ללא ספק בליסינג, והבחירה הברורה היא הרנו מגאן המשפחתית, הבטוחה והמפנקת (למרות חלונות אחוריים ידניים בדגם הליסינג). אחריה מגיעה הפוקוס.

פורסם
האם טויוטה קורולה 2008 לא עונה בצורה טובה יותר לצורך ? (מושב אחורי רחב וכו')

תודה

קראת את דרישות פותח השירשור ?

איך בדיוק הקורולה עונה לפרמטרים הנ"ל מעבר להיותה טויוטה ?

פורסם

טויוטה קורולה היא אחת מאפשריות הליסינג של הכותב

וחשבתי שעשוי להתאים - מבחינת רוכב מושב אחורי, תא מטען גדול ואמינות. האם אני טועה ?

האם הפוקוס רנו מגאן מתאימות יותר ?

תודה

• תוכן חדש...