Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לאוטו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר מבולבל לגמרי מהדיזל, כל מה שאני מוצא וחושב שהוא טוב אז החיסרון שלו מסיט את הדעה שלי.

יש לי תקציב של 20K ואני רוצה להביא דיזל (מחייב).

יש דבר כזה דיזל עם כוח בתקציב שלי?

(שיהיה לו ביצועים טובים ולא חשוב צריכת הדלק שלו.)

*רציתי סקסו אחלה אוטו, אבל הדעות בפורום אחרי חיפושים אומרים שהוא עגלה רצינית מבחינה של כוח.

*יש קסרה שלא מצאתי דעה, וגם פונטו דיזל 1700 שלא מצאתי.

דברים שאני רוצה מהאוטו אני ידגיש שוב שיהיה דיזל אז לא לשאול למה וכל זה בבקשה, וגם אמין=].

תודה לעונים

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

סקסו אמנם עגלה אבל אם אין לך עליות מיוחדות ואתה לא נהג מרוצים על הכביש הציבורי - אז הוא מצוין. גם החיסכון בסולר (או ביודיזל?) משפר את העמדה באופן משמעותי.

לי היתה קסרה במשך כחצי שנה, טורבו דיזל, בשפה פשוטה - אחלה אוטו שבעולם.

בריאות לכולם!

פורסם

טוב תודה חבר'ה.

יש לי כיווון טוב עכשיו, גם אחרי שקראתי ביקורות.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...