Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חמי מחפש מיניואן גדול שישמש לעבודה. לרכב יחובר נגרר.

בUMI הוצע לו קרייזלר וויאג'ר 2007 במחיר מעולה והרבה תוספות.

שאלותי הן:

איך הרכב מבחינת צריכת דלק ואמינות?

איך היבואן מבחינת שירות?

יש רכבים דומים שמהווים אלטרנטיבה?

השיקולים הם מחיר עד 250K ואמינות+חיסכון. לא מעניינים שיקולי סחירות ולא רוצה לשמוע על צרפתיות (נכווה בעבר, נא לא לפתוח דיון על כך בבקשה.)

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רכב עבודה ? וואיג'ר ? :shock::shock: מה הקשר ?

הוואיג'ר הוא מיני ואן הנועד להסיע אנשים לא ציוד/סחורה.

חפש : טרנזיט , טרנספורטר , הייאס ויש עוד כמובן....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הבטיחות שלו על הפניפ - כוכב או כוכב וחצי עם אני לא טועה.

הייתי מציע שברולט אפלנדר, מאזדה 5 וכ'ו

חבל שאתה לא רוצה לשמוע על צרפתיות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הרכב אמור לשמש רוב הזמן כפרייבט. לעבודה ישמש כ 20% מהזמן.

מה שחמי הכי אהב ברכב הוא הפינוקים והעובדה שרצפת הרכב שטוחה לגמרי בקיפול המושבים.

איך מזדה MPV מבחינה זו?

ועל צרפתיות הוא לא רוצה לשמוע כי יש לו 406 ...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איזו עבודה הוא מתכוון לבצע איתו ?

מה הוא מתכוון לסחוב ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

המיניוואן שUMI מוכרים הוא שברולט אפלאנדר ולא קרייזלר וויאג'ר.

הוויאג'ר הוא דגם מיושן יחסית העומד לפני החלפה, אבל עדיין מדובר ברכב מעולה. יתרון משמעותי מאד שלו בשבילך הוא האפשרות לקפל את המושבים לתוך הרצפה - Stow'N'Go - תוודא שהאופצייה הזו קיימת בדגם שהציעו לך.

לדעתי הקרייזלר המיושן עדיף מכל בחינה מהשברולט אפלנדר שהוא חדיש יותר אבל הרבה פחות נוח ושימושי. מסופקני אם גם המנוע והגיר שלו משתווים לאלה המעולים (והוותיקים מאד) של הקרייזלר.

חיסכון לא תמצא באף אחד מהמקרים. אם זה מה שאתה מחפש - לך על דיזל: מתוצרת קוריאה - קיא קרניבל (מנוע חזק מאד, דגם חדיש), יונדאי טראג'ט (מיושנת ורועשת, מנוע בינוני בחוזק, התנהגות כביש ונוחות טובים מאד ) ססאנגיונג רודיוס (מנוע וגיר מעולים של מרצדס, ענקית - לטוב ולרע, הרובמוצאים אותה מכוערת בחוץ ובפנים), או מתוצרת פורד - גאלאקסי שהיא מכונית מעולה, חסכונית במיוחד עם 5 כוכבי בטיחות. לגאלאקסי לרודיוס ולטראג'ט יש דלתות ציר אחוריות ולא הזזה.

אם אתה בכל זאת רוצה בנזין, לדעתי וויאג'ר עם מושבים מתקפלים היא המתאימה ביותר עבורך.

פורסם

תודה רבה על התגובה העיניינית.

מה צריכת הדלק של הרכב?

האם הפורד גלקסי דומה לו במימדים?

תודה

פורסם

הגאלאקסי דומה במימדים לוויאג'ר הקצר. לוויאג'ר הארוך יותר מקום בתא המטען.

צריכת דלק שאתה יכול לצפות לה: בנזין (גאלאקסי בנזין, וויאג'ר): 5-6 ק"מ לליטר בעיר, 8-10 מחוץ לעיר, דיזל (גאלאקסי דיזל): 7-9 בעיר, 11-14 מחוץ לעיר, הכול תלוי בתנאי הדרך וסגנון הנהיגה.

קח בחשבון שמחיר הרכישה של גאלאקסי דיזל גבוה ב25000 מבנזין ושיש עדיין אגרת דיזל שנתית של כמה מאות שקלים.

מחיר הסולר בהנחנ עדיין נמוך מעט ממחיר הבנזין.

פורסם

תודה רבה.

פורסם

תוסיף לרשימה את הMPV גם.. חבל שהפסיקו לייבא אותה כבר.

יש ברשותנו אחת שנת 2003 עם 80 אלף ק"מ, ומרוצים ממנה עד הגג.

אגב, כנראה שאנו הולכים להחליף אותה בזמן הקרוב למשהו יותר חדיש.. אם אתה מעוניין שלח הודעה פרטית.

פורסם

למרות שאתה לא מעוניין בצרפתיות אני תורם מהניסיון שלי

גיסי היה בהתלבטות דומה לפני חצי שנה הוא חיפש רכב עבודה שיהיה נוח למשפחה.

את היפניות הוא שלל עקב נוחות נסיעה נמוכה מאוד כושר נסיעה נמוך וחוסר נוחות למשפחה.

האמריקאיות נשללו בעקבות מחיר גבוה וגם בגלל שהרכבים היו גדולים מדי (סואנה ואקונוליין)

לאחר כל הבדיקות נרכשה סיטרואן ג'מפי החדשה שקולעת בול לדרישות של רכב עבודה/ משפחה

כמובן שמוקדם מידי לדבר על אמינות הרכב אך עד כה חצי שנה וכמעט 15000 ק"מ הרכב בסדר גמור.

לרכב שלוש שנות אחריות שלאחריהן אפשר למכור את הרכב ולא להתעסק עם טיפולים מיותרים.

כמו כן יש את הפולסוואגן אבל גם בדגם הכי פשוט המחיר גבוה.

את הפורד אני לא מכיר לכן לא אחווה דעה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הג'אמפי יכולה להיות פתרון מצויין וחסכוני אם הוא לא מתעקש על תיב"ה אוטומטית.

בנוסף אין שם כמעט אפשרות לקיפול מושבים - מלבד פירוקם והוצאתם מהמכונית.

מנוע ה HDi החדש של הג'אמפי עם 120 כ"ס הוא מצויין.

• תוכן חדש...