Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לחודשיים במחיר של עד 50 אלף ,

האוטו צריך להיות עם שוק ממש טוב שאני יוכל למכור אותו מהר ,חשוב שאוטו היה ידני ושהיה לצעירים , חשבתי על 206 XS 1600 2002-01 ואני רוצה לקבל עוד המלצות למכוניות .

האוטו הוא רק לחודשים בגלל שקניתי מיאטה מהחברה והיא מגיעה רק במרץ ואני צריך אוטו לבנתיים .

תודה מראש . :mm_yeah::beerchug:

פורסם

אתה מעוניין להשקיע 50K לרכב לחודשיים בלבד?

תצתרך לבטח את הרכב במקיף, לעשות לו יישור קו, תקוה שהרכב עבר טסט.

לדעתי תתאזר בסבלנות, ותעביר את החודשיים ללא רכב, או שתרכוש רכב שלא זקוק למקיף בסכום הרבה יותר נמוך מזה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביטוח זה לא בעיה אני רק רוצה אוטו עם שוק טוב ושהיה מספיק אמין שאני יכול לקנות אותו ולא להפסיד הרבה עם בכלל בחודשיים.

פורסם

תשכיר טויוטה יאריס מחברת השכרה.

ההשכרה לטווח הזמן הזה היא כדאית יותר כלכלית, ואם אתה מתעקש לסוע ברכב עם שוק טוב - תתנחם בעובדה שאת היאריס השכורה שלך ימכרו מהר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עם אתה כל כך מתעקש, אני במקומך הייתי קונה דיהטסו סיריון צורה ישנה.

מחפש טוב טוב מנוע 1.3 אוטומטית ושתגיע המיאטה אתה מוכר אותה ביום ובכמה אלפים טובים מעל המחירון.

והבונוס פה שהסיריון רכב מאוד מאוד מבוקש, די אמין ועלות הטיפולים די זולה (מניסיון).

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש רכבים כאלה שיש להם משהו צהוב על הגג הבנתי שהם מעבירים אנשים ממקום למקום

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פונטו ספייס יכולה להיות אופציה טובה לא פחות מהסיריון שהוזכרה.

אבל, עדיף לך קודם לעשות סקר שוק קטן בחברות ההשכרה- עי ייתכן ורעיון זה עדיף לך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני נהג חדש בן 17 אני בכלל יכול להשכיר אוטו ?

אם לא אתה לא יכול (:

ליקנות ולימכור במחיר שתיקנה גם לא בטוח שתצליח

הביטוח יאלה לך מחיר לא קטן יסתכל אני מאמין ב 3000 שקל שהולכים לקבינימת

תעשה תחושבים

אני בימקמך קונה אותו ומשאיר אותו למה לימכור תוך חודשיים

יש סוג של קומבינה?

• תוכן חדש...