Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הכותרת לא נערכה.

בקיצור,

אני שואל על מאזדה MX3.

שנתון '93 פלוס מינוס וידני

השאלה העיקרית היא, האם בכלל ניתן למצוא מאזדה כזאת בסביבות ה-20 אלף?

(ראיתי אחת ביד 2, אבל מצד שני התמונות לא נראות אמיתיות מספיק.)

אז כמה שאלות:

אפשרי לקנות רכב כזה בסביבות ה-20 אלף?

הרכב הזה מהיר?

אממ בעיקרון, רק רציתי לדעת את זה, אם אפשר לקנות ב-20K ואם הוא מהיר :]

תודה =]

(מספיק סימני פיסוק מנהלי הפורום?, שטותי למחוק הודעה על סתם)

ג'ימיניב!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכרים את ה MX3 בשנתונים הנל בסביבות ה 40 - 45 , לא נראה לי שאפשר להשיג אחת ב 20

הרכב סבבה מבחינת מהירות, הוא נמרץ יחסית, אבל עדיין לא הייתי מגדיר אותו מהיר, זה יותר פוזה.

פורסם

ממש לא ב-20K.

הרכב יפייפה,חוץ מזה לא מצטיין יותר מדי בכלום.

בתיאוריה אמין,בפועל כמעט כולן יד גבוהה של צעירים,שלא בחלו בטיפולים זולים.

סאונד נהדר(V6)

porsche 914,2.0,1970

פורסם

רובן ידים גבוהות וקילומטרז עוד יותר מוגזם ובהרבה מהן שסי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רכב חמוד- כמו שנאמר, קשה למצוא אחת במצב טוב - בטח שלא ב20K.

בזמנו בדקתי אחת והתברר שהיא מורכבת משתי מכוניות שונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצחיק המחירים שדורשים בארץ עבור הרכב הזה.

לפני שלוש שנים גרתי תקופה בארה"ב וחבר שלי רכש שם

MX3 שנת 94 הדגם המפואר (ישנם בארה"ב מספר דגמים של רכב זה)

בלי שום פגיעת שילדה ב-900 $ !

אני לא מבין איפה הפרופורציות פה ?!

פורסם

הקילומטרז' לא מעניין אותי וגם לא הידיים.

אבל 45K? אז איך ראיתי ביד 2 בסביבות ה30-35K?

חשבתי שאולי, אבל אולי יהיה לי אפשרות לרכב כזה.

אני יכול להמשיך לחלום =]

תודה על העזרה חברים.

ג'ימיניב!

פורסם
מצחיק המחירים שדורשים בארץ עבור הרכב הזה.

לפני שלוש שנים גרתי תקופה בארה"ב וחבר שלי רכש שם

MX3 שנת 94 הדגם המפואר (ישנם בארה"ב מספר דגמים של רכב זה)

בלי שום פגיעת שילדה ב-900 $ !

אני לא מבין איפה הפרופורציות פה ?!

הלוווו אתה בישראל ... אמריקה זה אמריקה כאן זה כבר "ליגה" אחרת . (הרבה יותר נמוכה)

אין טעם להמשיך בחפירות אבל לידע כללי אין טעם להשוות את המחירים של הרכב בישראל לרכבים של הרכב בארה"ב.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם כבר להיות טיפש, ולשלם 35K על רכב (בכלל, ומודל 93 בפרט) רק כי הוא יפה - עדיף שזו תהיה טויוטה סליקה.

(אם אני מביא מכה בלוטו [לא שאני ממלא, אבל בקטנה] אני קונה אחת רק כי כשהייתי ילד הייתי מזיל עליהן ריר בדוכנים של מפעל הפיס :))

פורסם

חשוב להבהיר מספר עובדות:

א. יהיה נחמד אם מי שלא באמת נהג ברכב יטרח להגיב על ההתנהגות שלו. קטע כזה - לקרוא על רכב בעיתון זה לא ממש זה.

ב. רכב משנת 93 - 94 עם מנוע V6, סאונד מדהים, עיצוב יפהפה וחדשני לאותה תקופה,

ובנוסף לכל - במבחן ההשוואתי שנעשה בזמנו ב"הגה" או "אוטו" ידו יצאה על העליונה בתחום ההתנהגות והכוח.

ולחשוב שאז נבחנה בכלל גרסת ה- 130 וקצת כ"ס (K8DE), ולא גרסת ה- 150 החזקה יותר (K8ZE).

אז מה יש לנו סך הכל ?

רכב שכבר חגג בר מצווה, שמניב תוצאות של 8.5 שניות למאה (שזה באותו איזור של 106GTI, פונטו HGT, וכמעט טוב כמו מיאטה),

וממשיך להאיץ גם מעבר לרף ה- 200 קמ"ש (פרוק בדוק ונצור).

מבין החלופות בנות אותה תקופה, לדעתי (ונהגתי גם עליו, גם על הסליקה, ועל עוד מכוניות GT קופה של אותה התקופה)

זוהי בהחלט מכונית הנעה קדמית עם זנב שובב, ובו בזמן, בנסיעה "חלקה" בעלת אחיזה גבוהה, גבוהה מאוד אפילו

(בעלים של אחת כזו שנצמד יפה יפה לשיירת מיאטות, S2000, בוקסטרים, וכו' בנס הרים הוכיח את זה יפה מאוד).

רק איפה קבור הכלב ?

אין שום סיכוי להשיג אחת כזו במצב טוב במחירים שפותח השרשור מחפש,

אלא אם מדובר בגרסת ה- 1,600 משנת 96 שהיא מבחינתי בחזקת "ללכת בלי ולהרגיש עם..." :?

המחירון שלו עומד היום על 40 או 45 לשנת 94 ועל 35 לשנת 93 (פלוס מינוס).

תקראו לזה הזוי - תעשו חיים. לכו תצטרפו לעדר הקליאו ספורט בתחרות המריצות על שלושה גלגלים השנתית.

מניסיון - לנסוע עם רכב כזה ברחוב זו הרגשה הרבה יותר מיוחדת, שמעלה בך ובסביבה הרבה יותר רגש

מאשר לנסוע עם קליאו ספורט, שבינינו - כבר הפך ממזמן לאחד הרכבים הפחות מיוחדים שיש.

ותגידו מה שתגידו - הקליאו "מתנהגת", חזקה, והכל - אבל מי באמת יכול להגיד עם יד על הלב שהרכב נראה טוב...?

ניב, בתקציב שלך לא תמצא MX3 ראויה, פשוט לא. אל תעשה לעצמך את הטעות של קניית רכב כזה "כמה שיותר בזול",

כי מה שעולה זול יוצא בסוף יקר.

ישנן עוד כמה כאלו חיות, במצב מעולה, שמסתובבות בארצנו, וכולן אצל בעלים שראויים להן :wink:

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...