Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ברצוני לרכוש רנו מגאן קופה בין השנים 96 עד 98 גיר ידני 1600 עכשיו. אני מאוד אוהב את הצורה והפוזה שלו לפי דעתי הוא מהמם אבל יש לי כמה שאלות. מבחינת אמינות איך הרכב?? מה יותר מומלץ גיר ידני או אוטמט? ולמה כולם אומרים שהחלונות האחוריים לא תקינים והסנרוף נתקע מה זה מחלה? ולמה זה קורה? והאים זה עסק יקר לתקן? מבחינת הצבע אני קונה רק צהוב

תודה מראש לעוזרים מחכה לתשובות?

פורסם

עדיף גיר רגיל- גם יותר מהנה לנהיגה ובעיקר לא מסתכנים בתיקון יקר במידה ו הגיר אוטומטי זקוק לשיפוץ (וזה קורה לא מעט).

לרנו באופן כללי יש כל מיני תקלות חשמל. כמו שאמרת -חלונות, גג וכו.

אני לא יודע אם לקרוא לזה מחלה אבל אחוז התקלות האלה די גבוה.

תיקונים לא זולים ובמוסכים מורשים אפילו יקרים מאוד. למשל, מנגנון של חלון חשמלי יכול לעלות ממוסך רנו מרכזי 2000 ש"ח.

אותו מנגנון אפשר לקנות משומש ב 600-700 ש"ח. ובפירוקיות עוד יותר זול.

עם כל זה -המנוע 1600 מצויין, חזק ואמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...