Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Punto HGT - התייעצות לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

התייעצות לפני קניה של Punto HGT .

היום לקחתי את האוטו לבדיקה קצת נתונים לפני -

שנה : 2001

מנוע : 1800

כ"ס : 130 (במקור )

קילומטרז' : 110 אלף

יד : 3

עכשיו בבקידה - האוטו יצא תקין בשאסי - גיר - מנוע .

עכשיו הם רשמו כבר את כל הדברים הרגילים ואת כל החרטות הרגילות .

הדבר היחיד שהפריע לי זה הספק המנוע , ההספק הוא יחסית נמוך .

האוטו הוציא 95 כ"ס מתוך 130 .

ומומנט 17 קג"מ ב4300 סל"ד .

באוטו מותקן אגזוז זרימה חופשית + פילטר אויר .

עניין הכ"ס והירידה בהספק מפריעה לי , אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה , אבל זה נראה לי מוגזם .

הפונטו זה הגדם המאובזר יותר עם הסאנרוף - מחירון 44500 ש"ח .

אני לוקח אותו מתחת למחירון , אפשר להגיד שבהרבה .

אבל בלי שום קשר למחיר , אני רוצה לדעת אם עניין המנוע זה חריג , או שזה לא שווה כי זה מנוע שזה סוף דרכו . ? ? ?

אז אם אפשר בבקשה , חוות דעת על האוטו ועל תוצאות הבדיקה , זה יעזור לי מאוד לקבל החלטה .

תודה מראש ,

נאור . 8)

פורסם

תשמע, בבדיקת כ"ס במכון בדיקה אין אף פעם את התנאים האופטימלים לתת הספק מלא.

האוטו במצב עמידה, במקום סגור בד"כ, ואל תשכח שזו בדיקת הכוח אחרי שהוא עובר לגלגלים, שגם אוטו חדש מאבד כמה אחוזים בדרך.

אני יכול לומר לך שכשאני בדקתי את הרכב שלי בזמנו בקופיוטסט ת"א, יצא 120 כ"ס בגלגלים. אבל שוב, זה תלוי בהרבה גורמים חיצוניים.

הכי טוב זה לבדוק במוסך מורשה את מצב המנוע. שם יוכלו לתת בדיקה יותר מקיפה על כל המכלולים, ולהעיד על בעיה במידה ויש.

דרך אגב, המומנט שיצא לך גבוה מהמומנט שמוצהר ע"י היצרן (16.7), מה שמטיל ספק גם בתקינות מכשירי הבדיקה במכון.

פורסם

הבנתי אותך ,

אני ראיתי בפורום של פיאט שרוצים לעשות תביעה יצוגית של כמה מבעלי HGT בארץ בנוגע לבעיה הוריאטור ,

יש משו חדש ? או שינוי ?

ומאיפה מגיעה הרעש של המנוע דיזל ? זה ניתן לתיקון ? זה בעיה בכל הHGT ...

למרות שיש דוד ספורט ופילטר אויר פתוח , היה רעש של דיזל ...

יש פתרון לעניין ?

תודה רבה ! ! !

פורסם

כמו שנאמר הרעש מגיע מהוריאטור, הבעיה היא רק הקול, אין בעייה מכנית כל עוד הוא תקין. הוא מופיע לאחר ק"מ מסויים בכל HGT.

כמו שאמר קופשלג, הייתי מטיל ספק בבדיקה מכיוון שהמומנט יצא לך מעל מה שהיצרן מצהיר.

פורסם

זה ידוע שהבדיקות האלו לא מדוייקות ולפעמים יש זיוף גדול (תלוי במכון ובמכשירים שיש להם)

אני ממליץ לך ללכת למוסך מורשה ולשלם על בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך כדי לדעת מה מצב המנוע (בכל קניה של רכב).

עדיף לשלם 300-400 ש"ח ולא להידפק אח"כ עם מנוע במצב לא טוב.

פורסם

כשמכרתי את הפונטו שלי היא "הוציאה" 118 במכון בדיקה אחד, ו 119 באחר. לא שמעתי על פונטו תקינה שהוציאה מתחת 110 בבדיקה ולכן הייתי מציע לך לקחת סיבוב ב hgt "תקינה" על מנת להשוות בין שני הרכבים בפועל.

• תוכן חדש...