Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיויק שנת 97 גיר ידני 1600 עבר 147000 יד 1 המוכר דורש 29K

רציתי לדעת איך הרכב אם הוא מומלץ ועם הוא שווה ב 29K ומישהו יכול לשלוח לי בפרטי מה המחירון

אם הוא חסכוני בהוצאות אחזקה וצריכת דלק והביטוח

איך הנוחות והבטיחות ואם הרכב אמין

ומה הכוח סוס שלו איך הוא על הכביש מחינת זריזות וביצועים

תודה לעוזרים!!!

פורסם

ממה שאני יודע ההונדות גיר רגיל הולכות מעל המחירון .

יש את אתר של לוי יצחק לקבלת מחיר מחירון .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

מבחינת ביצועים אני יודע שזה בסביבות ה 8.5 שניות מ 0 ל 100 לפי נתוני יצרן.

צריכת דלק באזור הליטר ל 10-11 ק"מ.

מבחינת תמכור, נסחרת מעל המחירון לרוב עם יד גבוהה והרבה ק"מ.

פורסם

125 כ"ס

טיפולים וחלפים יקרים לפי מה שביררתי

רכב בכלליות אם טופל כיאות אמין מאוד

אם לא תתעלל בו הוא חסכוני יחסית

רכב זריז מאוד יחסית לאחרים (1600)

פורסם

טיפולים ממש לא יקרים. אפילו במורשה לא יקר.

לגב חלקים - לא יודע.

רכב חסכוני מאוד - אחד הרכבים החסכוניים יחסית לביצועים שהם נותנים.

8.5 שניות למאה - היצרן צודק. רוב שונאי הסיוויק (ויש למה לשנוא...) יגידו שהיצרן משקר - אבל לא נכון. לא רק שהונדה בחיים(!) לא שיקרו בנתונים, אלא ה-8.5 שניות נכונים מהעובדות בשטח.

חסרונות - הגה ענקי (יחסית לוולקן אני מרגיש באוטובוס) ולא מתקשר, מושבים לא נוחים (ב-97 חל שיפור קל) וגורמים להזעות (בדגם של 93 - את ה097 יש לי בינתיים בחורף), הרכב יציב אבל לא מהנה לנהיגה. הרכב לא נועד לנהיגה ספורטיבית - בין השאר (יש עוד סיבות) פשוט אי-אפשר לכוון תנוחת נהיגה 'לפי הספר'. (ניסיתי וזה היה מצחיק - הברכיים נתקעו בהגה).

רכב מרווח ומאוד(!!) חסכוני.

היו לי 2 סיוויקים - אחת 93 ידנית ועכשיו להורים 97 אוט'. (אני יורד מZX וולקן לסיוויק 97 ומתבאס שוב ושוב).

• תוכן חדש...