Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמא של מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמרה הסאגה.

אמא הלכה לסוכנות מאזדה לראות את ה6, החליטה שהכיסא נמוך מדי, קנתה מאזדה 5 Luxury. איזה יופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, אז מה אתם אומרים?

כמה מילים נשפכו כאן על איזה רכב צריכה אמא לקנות, והיא עשתה מה שבא לה, ועוד בצורה ספונטנית, ובלי להתחשב ב"חכמי הפורום".

מסקנות:

1.אפשר לשפוך הרבה מילים בפורום, ובסופו של דבר המילים תישפכנה לפח (ואולי לא, כי למדנו כמה דברים).

2.בעל המאה הוא בעל הדיעה, האחרים יכולים רק להציע.

3.החלטות נעשות לפעמים בצורה ספונטנית, בלי קשר לתכנונים מוקדמים, וזה מה שיפה בחיים.

בהצלחה

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
נו, אז מה אתם אומרים?

כמה מילים נשפכו כאן על איזה רכב צריכה אמא לקנות, והיא עשתה מה שבא לה, ועוד בצורה ספונטנית, ובלי להתחשב ב"חכמי הפורום".

מסקנות:

1.אפשר לשפוך הרבה מילים בפורום, ובסופו של דבר המילים תישפכנה לפח (ואולי לא, כי למדנו כמה דברים).

2.בעל המאה הוא בעל הדיעה, האחרים יכולים רק להציע.

3.החלטות נעשות לפעמים בצורה ספונטנית, בלי קשר לתכנונים מוקדמים, וזה מה שיפה בחיים.

בהצלחה

או, שכשמישהו מתייעץ, לא תמיד ברור לו מה הצרכים שלו בכלל. הצורך הסופי שהביא לרכישה של המאזדה 5, היה דווקא להחליף לאבא שלי האוטו. אבא שלי אדם מאוד מאוד ספרטני, ונוהג ברנו אקספרס שנת 94 (יד ראשונה, הגה כוח), שהוא לא מוכן להחליף כי היא עדיין נוסעת. הכוונה שלה היא לדחוף לו את המאזדה 5, שמתאימה גם לצרכים העסקיים שלו, ואחרי שיתרגל אליה, לקנות לעצמה רכב סדאן נורמלי.

על הדרך זה יספק לה התרגלות הדרגתית לתנוחת ישיבה נמוכה יותר מזו שהייתה בטרופר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגב, בנושא השירשור, אנחנו חיפשנו גם כן אוטו מנהלים אך חובה שישאר בקבוצה 4 (עד 147K) מכיוון שהוא לחברה.

רצינו מאוד את המונדאו, אך זמן האספקה כבר הספיק לעלות ליוני.. ממש לא נשמע לי הגיוני לחכות חצי שנה לאוטו.

המאליבו משכה מאוד את העיניים של אבא שלי, והוצע לנו את דגם 2007 בהנחה מאוד משמעותית, לבסוף החלטנו לוותר והזמנו B4 שחורה 2008.

• תוכן חדש...