Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמא של מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שש וחצי שנים של שירות נאמן ללא פשרות, הטרופר (דיזל, אוטומטי, ארוך) של אמא שלי עובר לבית חדש, ועלי הוטלה המשימה למצוא מועמד חדש. היות והיא לא ממש סגורה על עצמה, הבחירה היא בין שלוש קטגוריות שונות שתפורטנה בהמשך. אני לא מבקש לבחור בין קטגוריות, כי זו הבחירה שלה, אבל מידע נוסף בתוך כל אחת מהקטגוריות יעזור.

התקציב נע סביב 150-170 אש"ח, אבל יכול להיות שיתגמש לכיוון ה200 במקרה של ג'יפון. בטיחות חשובה מאוד, סחירות עתידית חשובה גם כן.

הרכב ישמש לנסיעות קצרות יחסית לעבודה ביום יום (6 ק"מ לכל כיוון), קניות, ונסיעה הלוך ושוב של 150 ק"מ לכל כיוון פעם בשבועיים.

לאור האמינות המוחלטת והצעות הקניה הבלתי פוסקות ברמזורים של היאריס TS שלי, היא מאוד רוצה טויוטה, אבל מילה שלי יכולה להוריד אותה מזה במידה והרכב שאציע יהיה ראוי.

הבחירה האקולוגית: אחרי 130K קילומטרים של דיזל כבד, טויוטה פריוס.

בעד: תצרוכת דלק נמוכה, בטיחות, שירות של יוניון מוטורס.

נגד: לא הכי מרווחת, עתיד לוט בערפל מבחינת שרידות המערכות החשמליות, ומבחינת הסחירות.

הבחירה השפויה: קבוצת רכבי ה"מנהלים".

פורד מונדיאו: נראית לי הכוכבת החדשה של הקבוצה, מרווחת מאוד, בטוחה ומאובזרת. תצרוכת דלק מעט גבוהה, ולא מצאתי מחירים באתר של פורד. היות וזה רכב שנמכר בהמוניו לליסינג, עשויות להיות בעיות בהמשך מבחינת סחירות (?).

מאזדה 6: דומה מאוד לקודמת, אך פחות מאובזרת ומרשימה על פי התרשמותי.

טויוטה אוונסיס: מתיישנת, אך עם שירות של יוניון מוטורס.

סובארו B4: עברה שדרוג לפני כשנה, מנוע מרשים מאוד ו4WD. שאר האספקטים עשויים להיות מושפעים מהגיל.

הונדה אקורד: לא ברור לי אם זו גרסה חדשה או ישנה, אך לא שמתי לב לשום דבר מיוחד בה, אשמח אם תאירו את עיני.

גמילה איטית מהרגלים מגונים: ג'יפונים למיניהם

טויוטה Rav4

הונדה CR-V

הערותיכם והארותיכם תתקבלנה בברכה.

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחר שש וחצי שנים של שירות נאמן ללא פשרות, הטרופר (דיזל, אוטומטי, ארוך)

ניראה שהטרופר אהב יותר את האמא מאשר האמא את הטרופר, לא עשה בעיות.

בקשר לפריוס, הוא דווקא כן מרווח, לא כמו הטרופר כמובן אבל פחות או יותר טיפה מעל רמה של משפחתיות.

הוא מאוד חסכוני בנסיעות עירוניות.

אחרי בערך שבוע כשמתרגלים לרכב היברדי כל ההתרגשות יורדת והפריוס הופך למשפחתית משעממת מן השורה.

בקשר לטיפולים אז תברר אצל היבואן את כל הפרטים, זה לא שהרכב חדש.

פורסם

בקשרק לסובארו B4, דע לך שההספק ירד בדגם 2008 מ165 כ"ס ל150 כ"ס.

כבר לא כל כך מרשים.

המונדיאו החדשה מתחילה מ146K ש"ח לגרסאת הליסינג (TREND) , יש את הTREND X שעולה 151 K ש"ח ויש את הטיטניום שעולה 179K ש"ח.

יש גם מנוע טורבו דיזל.

אני בכל מקרה, הייתי ממליץ על המונדאו. פשוט מדהימה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מה מחירי גרסת הדיזל של המונדיאו?

האם היא זמינה לאספקה מיידית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני בעד המונדיאו - היא מאוד מרווחת, מאובזרת והכי חשוב - בטוחה.

גילוי נאות - אני שוקלת להחליף את הרכב של אמא שלי לאחת גם כן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תמליצי לה על גרסאת הטיטניום.

גם אנחנו רוצים להחליף את הC5 למונדיאו טיטניום.

בגלל האיבזור - סאן רוף, ריפודי חצי עור, מסך 8 אינץ' בקונסוליה המרכזית הכוללת ניווט לוויני וכ'ו, צ'יינג'ר 6 דיסקים, גימורי כרום , בטיחות מאוד טובה , וגם הצג הדי מגניב על לוח השעונים (עדין לא הבנתי למה הוא משמש)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תגיד לי באמת - אמא שלך פותחת סאנרוף? נוהגת מספיק זמן בנסיעה אחת כדי שתצטרך יותר מדיסק אחד? משנים לה הריפודים?

כמובן שלי זה משנה, אבל תחשוב על זה שלנהג שזה לא מעניין אותו גם ככה, זה סתם הוצאה מיותרת...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מה מחירי גרסת הדיזל של המונדיאו?

האם היא זמינה לאספקה מיידית?

אם אינני טועה זה מגרד את ה-200 אלף

על פי אנשי שיווק של דלק מוטורס גרסת הדיזל הובא כדי לשבור את שוק המוניות

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אחרי ביקור בסוכנות טויוטה, הפריוס עדיין במירוץ. כמובן שהורי היקרים הסתפקו בלראות אותה מבחוץ בשביל להתרשם, ומאוד הופתעו מזה שהתרעמתי על זה שלא טרחו אפילו לשבת בתוכה או רחמנא לצלן, לנהוג בה.

אוונסיס מוחלפת בקרוב מאוד על פי הסוכנות, יורדת מהפרק.

מצטרפת חדשה: קאמרי, גרסת GLI או Executive, מותחת את התקציב כלפי מעלה, אבל גם טויוטה, גם גדולה, וגם יש כזאת לשכן.

אפרופו, ציטוט מתוך אתר טויוטה, תחת סעיף אבזור של הקאמרי: הצגת ברכה "ברוך הבא" בצג מערכת השמע. אין מילים.

בנוגע למונדיאו, אני צריך לגרום לכך שתנוח דעתה של אמי בנוגע לאובדן הערך והסחירות. כיצד התנהגה המונדיאו הקודמת בנושא זה? (כן, אני יודע, לא קשור, בכל זאת)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תוסיף עוד מתחרה ראוי לבחירה , ניסאן קשקאי.

מחיר התחלתי אם אני לא טועה 151K , מואבזר, מרשים מאוד חיצונית, אמין, והתרשמו ממנו מאוד בכמה מבחני דרכים שקראתי עליו.

דבר נוסף ואולי הכי חשוב כאן זאת הבטיחות , כיום זה הרכב שהשיג את הציון הגבוה ביותר במחני ריסוק של NCAP מרשים למדי.

הוא קיים בגירסאת 4X4 וגם 4X2.

פורסם

נכון , הקשקאי רכב טוב אבל לא טוב כמו המונדיאו החדשה.

ובקשר לסחירות, אי אפשר ממש לדעת מכיוון שהרכב ממש חדש ורק עוד חצי שנה + יהיה אפשר לדעת בערך את הירידות הצפויות לו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
נכון , הקשקאי רכב טוב אבל לא טוב כמו המונדיאו החדשה.

ובקשר לסחירות, אי אפשר ממש לדעת מכיוון שהרכב ממש חדש ורק עוד חצי שנה + יהיה אפשר לדעת בערך את הירידות הצפויות לו.

ניב

איך אפשר להשוות בין גיפון כמו הקשקאי למונדאו ?

קח בחשבון שאספקות הבאות של המונדאו הם לקראת מרץ אפריל, ורובם מכורות לליסינג.

באופן אישי, המונדאו גדולה מידי, מסורבלת, ומנוע 2.3 ליטר אשר משנע את הרכב ותו לא..

שלא לדבר על צריכת דלק גבוהה עד גבוהה מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הונדה אקורד, 2 ליטר, אוטומטי.

לבת זוגי יש רכב כזה, שהחליף אקורד מהדגם הקודם.

הדגם הבסיסי, אבל האיבזור בהחלט מספיק.

מנוע די חזק, עם משיכה סבירה בהחלט. צריכת דלק ממוצעת משוקללת: כ-1:10.

בנסיעה האחרונה לאילת הרכב צרך 1:13.

רכב די מרווח ונוח.

אמין מאוד, אין בעיות מיוחדות.

הבלמים רגישים (מספיקה לחיצה קלה) אבל זה עולה בשחיקה מהירה. יש צורך להחליף רפידות פעם בשנה, בערך.

בהחלט מומלץ.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...