Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 121

roniabraham
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !!!

רציתי לשמוע את חוות דעתכם לקניית רכב מאזדה 121.

באיזה שנים כדאי לקנות ?

האם שווה לקנות את הרכב עם 190,000 קילומטר?

ובמידה וקניתי את הרכב הרבה מתחת למחירון, איפה אני יכול למצוא מנוע חלופי לרכב זה וכמה הוא יכול לעלות, כולל עבודה ודברים נלווים?

פורסם

בבעלותי מזדה 121 אוטמטית.

אחלה רכב מבחינת אמינות ולמרות שהוא סובל מבעיות עושה רושם שהוא יכול לחיות איתם שנים.

זהו רכב הכי זול להחזקה במחיר מחירון שלו, ,רק טיפולים רגילים במידה ומטפלים בו כמו שצריך (מוסך מורשה וטיפולים בזמן).

מבחינת נוחות הרכב לא הכי נוח עם כי מרווח מאוד בפנים.

רק שים לב שרכבים שהם אוטומטים אין להם הגה כוח

ורכבים עם הגה כוח הם לא אוטומטים.

לי יש אוטומט בלי הגה כוח ואני מסתדר בסדר גמור (חשוב לדאוג לצמיגים חדשים כי הרכב אוכל צמיגים ולעשות כיון פרונט לאורך ולרוחב במכון מיקצועי ואתה מסודר)

לבחורות כנראה חובה שיהיה הגה כוח אחרת אני לא רואה בחורה מצליחה להסתדר עם הגה כזה :-)

פורסם

רכב מצוין,

אמין בטירוף, זול לאחזקה

ויכול לעשות אם מטפלים בו טוב 1 ל-16 בידני (בדוק...)

190000 ל-15 שנה הם לא הרבה, אבל זה בהחלט לא אומר

שהרכב כבר לא עייף קצת...

תבדוק את הגיר האוטומט שלא דופק וכו'...

• תוכן חדש...