ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! טוב זו פעם ראשונה שאני רושם באשכול הזה הודעה אז ככה אני מחפש רכב משפחתי עד 60K ש'ח הרכבים שעומדים לי לבחירה הם פורד פוקוס ומאזדה לאנטים משנתונים 2002-2005 האם הם ממולצות או שיש רכבים אחרים יותר טובים בתווך מחירם אלו לגבי המאזה איזה מבין המנועים הכי מומלץ וטוב(1.6,1.8,2.0) כי מצאתי מאזדה לאנטיס מאזור מגוריי(לא מסוחר )שנת 2002 מנוע 2.0 יד ראשונה עם 80 אלף קילומטר ב- 60K ש'ח מה אתה ממליצים לי לקחת את הרכב לבדיקה או לחפש רכב אחר בברכה ושבוע טוב אסיף.
הודעה אחרונה מאת asif84, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וברכה לכל חברי הפורום... כמה שאלות לי אליכם! השתחררתי מהצבא ואני מחפש לי רכב בתקציב של 20K ואני מאוד מתלבט בין רכב יפני או בין 106 ולכן אשמח לקבל חוות דעת מכם! כאשר אמצא לי את הרכב המתאים איך אני אוכל לבדוק האם הרכב עבר תאונות כלשהן, כל מיני דוחות שלא שולמו או עיקולים למיניהן...? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אייל_רז, -
מה עדיף לקנות ? טיוטה קורולה,סובארו B4 ,אאודי A4
מאת Guest לא רשום- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי תקציב של 80-90 אלף הרכב ישמש את אישתי (כרכב שני בבית) היא נוסעת כ-1000 ק"מ לחודש. אני מחפס רכב אמין,עלויות סבירות. מבדיקה שעשיתי הרכבים משנתון 2004 עונים לתקציב. רק שאיני יודע במה לבחור.
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 2 תגובות
- 888 צפיות
איך אפשר לדעת אם הק"מ אמיתי ולא מזוייף שלא הורידו מצאתי הונדה סיויק שנת 98 יד 2 עבר 129000 נשמע לא אמיתי ואיזה עוד דברים חשובים צריך לבדוק
הודעה אחרונה מאת roman150, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה דעתכם על הרכב הזה? פיאט פונטו שנת 2000 מנוע 1700 טורבו דיזל יד 2 (01 בעלים) ידנית דורש עליה 18,500. אמינות? עלות במוסך? כמו שהבנתי מחבר שהפונטו דיזל היא כמו לגו ועושה מלא בעיות... חיסכון בדלק? כנ"ל לגבי רכב נוסף, מחפש ייעוץ: רנו מגאן 1997 מנוע 1900 דיזל יד 3 (02 בעלים) דורש עליה 14 אלף. נראה לי קצת הזוי המחיר, לא? כל חוות דעת תתקבל בברכה, תודה עריכה: אם אפשר בבקשה לתקן בכותרת ל"פיאט" במקום "פואט".
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברי פורום נכבדים ככול הנראה נפלתי בפח יש לי דוח בדיקת רכב שמצויין : שילדת רכב - ליקויים בעלי משמעות גבוהה - החלפת פח חזית כולל גשר עליון מולחם... מה זה אומר? את עזרתכם הדחופה בבקשה וכן יש עוד דברים: נזילת שמן בין מנוע לגיר שלא נראה כאשר העלו את הרכב על מעלית, מעיכה באגן השמן שנאמר ככל הנראה בוצע בידי אדם פרטי ולא הרים במקום הנכון, ניקויי מערכת קירור, צינורות מים פגומים. אבקש את חוות דעתכם מהר אני לחוץ נפשית
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
- 3 תגובות
- 829 צפיות
טוב קודם כול שלום לכולם ! אוקי החלטתי ליקנות רכב הדרישות הם 1)יופי (אני חושב זה לא בושה אני רוצה אוטו שניראה טוב אני נהג חדש יש לי רישיון בסביבות חצי שנה וזה יהיה האוטו הראשון) 2)חלקים זולים והחזקה כמה שיותר זולה ועדיף ביטוחים זולים מאוד מאוד 3)שיהיה די נוח למה שאפשר לבקש 4)עדיף יהיה אם יהיה לו גם בטיחות 5)צריכת דלק נמוכה 6)שלא יהיה עגלה ולא יבייש סתכלו אני יודע שאין דבר כזה הכול פה ביחד ,אז אפשר להיתפשר פה ושם. חשבתי על כמה רכבים (סידרתי אותם לפי סדר עדיפויות ) 1)ברבו 2)306 3)פונטו *בכולם מנוע 1600 מה אתם חושבים על הרכבים האלה ? אם יש לכם עוד הצאות יתקבלו בברכה רק לא פיאט אונו כי חבר שני ניכנס בי בקטנה מאחורה והפח שלו הית…
הודעה אחרונה מאת -Noam-, -
רכב קטן בתקציב 70K
מאת Guest idan12- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך המלצה לרכב שיהיה לפחות שנת 2005 הכי חשוב שיהיה אמין וצריכת דלק טובה! אם אפשר גם מראה טוב התקציב יכול להתגמש קצת (הלוואה) אם זה יהיה שווה את זה. בגלל התקציה אני פוזל ליותר מידי כיוונים זה בעיקר הדגמים שמאוד מענינים אותי סריון 2006-2007 בדיוק בתקציב מנוע של היאריס אבל לא יפה כ"כ. סוויפט 2007 20K מעל התקציב נראת טוב לא יודע איך היא מבחינה מכאנית. פולו 2006-2007 קצת מעל התקציב אם מסתכלים על הידנית נראת טוב. פגו 206 2005-2006 נראת טוב איך היא מבחינת דלק ואמינות? איזה כדאי מאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
החלטתי ללכת על פיאט פונטו ספייס 01 בתקציב של עד 25000 עם עדיפות לאיזור ה22000 (שישאר עוד 3000 למערכת). אני חורש כל מקום אפשרי בחיפושים וממש קשה למצוא אחת שתהיה גם שמורה גם מטופלת טוב גם קילומטרז' נמוך וגם לא מהשכרה. מצאתי השבוע מודעה שממש נראית לי: פיאט פונטו ספייס 01 ,ידנית , יד 3 , 150,000 ק"מ "שמורה כחדשה+טסט לשנה + הכל חשמלי + אגזוז לחץ + ג'נטים ו4 צמיגים חדשים הגה כח, ABS וכריות אוויר." הרכב לבן וכל החלקים השחורים נצבעו גם ללבן (יפה ממש!!!) בשיחה עם המוכר הוא אמר שהרכב עבר תאונה חזיתית שתוקנה והוא מוכן להתחייב בבדיקה שאין פגיעה בשסי ובשילדה ושהרכב תקין לחלוטין מבחינה מכנית וחשמלית , בנוסף הוא אמר שהידיים הקודמות טיפלו רק במוסך מורשה ואצלו הרכב עבר ר…
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכולם שלום !!! אני רוצה לקנות יונדאי אקסנט ESTEEM שנת 2000, רציתי לקבל חוות דעת על הרכב מכל מי שיודע ! לדוגמא : צריכת דלק, ביצועים, אמינות וכו'.. נ.ב : האוטו עבר טיפול ראש מנוע ! מידע יתקבל בברכה !!! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת ilya_10, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת האם חברי הפורום ממליצים לרכוש שברולט אלרו שנת 2002 שעשתה 160000 ויד שלישית. הרכב הוסב לגז ויש בו פינוקים כמו סאן- רוף, DVD, חיישני רוורס עם צג דיגיטלי במראה, מגיני רוח, מרימי חלונות וכו... המחירון 56 והמוכר דורש 60,000 אלף במידה והאוטו שמור ובבדיקה המנוע השאסי והגיר יוצאים טוב, האוטו שווה ת'מחיר?
הודעה אחרונה מאת shmulikgro, -
עזרה בקניית רכב מפנק. 1 2
מאת Guest לא רשום- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי תקציב של עד 100K ואני רוצה להתפנק על אוטו עם מושבי עור,מנוע חזק ושיהיה רחב.(יד שניה) תודה לעוזרים....
הודעה אחרונה מאת neon turtle, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אבא שלי רוצה להחליף את הרכב שלנו - audi a4 2003. התקציב עומד על 240 אלף ש"ח מקסימום. הלכנו לסוכנות ונסענו על הa4 החדשה אך זה לא התאים לנו. אין כל הבדל מבפנים ועדין היא צפופה מדי. אנחנו 5 במשפחה - 3 ילדים. חיפשתי באתר yad2 רכבים. התעניינתי בעיקר ב A6. הבעיה שאני לא כ"כ מבין במכוניות ואני בטוח ב-100% שעוד מכוניות פתוחות בשבילנו עם התקציב הזה. מישהו יכול להמליץ לנו על כמה מכוניות? שלא יעלו על 240 אלף ש"ח. לא חייב רק גרמני אבל רצוי.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
ייעוץ ברכישת רכב לנסיעות עירונייות לרוב.
מאת Guest מלמד12- 3 תגובות
- 702 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אמא שלי רכב קטן, ידני\אוטומט זה לא ממש משנה, לנסיעות עירוניות 90% מהזמן ו10% נסיעות של 70-80 ק"מ [פעם בשבועיים]. חשוב שהרכב יהיה כמה שיותר אמין, חסכוני ובטיחותי. לא חשובה החווית נהיגה או הנוחות כל כך... התקציב הוא 30,000 שקלים בשביל הרכב בלבד לא כולל ביטוחים וכל מה שמסביב. מקווה שתוכלו לעזור לי, אם שכחתי להוסיף משהו שיעזור לכם להמליץ לי אז תגידו. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת idandavid, -
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום. אני מחפש לי רכב דוגמת סיויק 2002 או קורולה מקבילה. האם ניתן "להוריד" קריאת צג קילומטראז' דיגיטלי? אני קצת בפאראנויה, מצאתי רכב עם קילומטראז' "נמוך מדי" לדעתי. האם זה יכול להתגלות בבדיקה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפשת רכב כבר חודש וחצי ודי נעולה על סיריון (1300 אוטומטית שנת 2001 -2002). לא יצא לי למצוא משהו טוב בזמן הזה (או ק"מ גבוה, או הרבה ידיים), והייאוש מתחיל להראות אותותיו קודם כל - האם בכלל ההתעקשות שלי על סיריון היא מוצדקת? אני יודעת שמדובר ברכב אמין שממש נחטף... אבל זה מוצדק? הוא זולל מעט דלק? האם גיר אוטומטי שלו מחזיק טוב גם לאחר 7 שנים? אני כבר מתחילה לפזול לכיוון YRV או איגניס, אבל אני קשה לי להאמין שארכוש אותן. וגם אם כן- זה לא יהיה בלב שלם. לא ניתן להוסיף עוד 10K ליאריס ולכן התחלתי לפזול לכיוון מכוניות ששוות פחות. למשל פולו 1.4 (75 כ"ס), או שרייד... בכל אופן, כפי שבוודאי תוכלו להבין אני נורא לא מפוקסת... אם מישהו פה יודע משהו (טוב או רע) …
הודעה אחרונה מאת Iron Horse, -
-
קניית רכב, b4 סטיישן 2001 או פורסטר 1999, 60k
מאת Guest לא רשום- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה אתם ממליצים יותר מבין השניים מבחינת אמינות, צריכת דלק , מחיר וכל שאר הדברים סובארו B4 2,000 סמ"ק שנת 2001 רוצים עלי: 62,000 ₪ סטיישן קילומטראז': 158000 סוג מנוע: בנזין ת. הילוכים: טיפטרוניק יד: שנייה מזגן: כן צבע הרכב: ירוק בקבוק מספר דלתות: 5 או סובארו פורסטר 2,000 סמ"ק שנת 1999 רוצים עלי: 60,000 ₪ פורסטר GT טורבו, מושבי עור, חימים למושבים, גג נפתח ועוד קילומטראז': 155000 סוג מנוע: בנזין ת. הילוכים: אוטומט יד: שלישית צבע הרכב: ירוק מטאלי מספר דלתות: 5
הודעה אחרונה מאת pinister, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם - הבן של השכנים מעוניין למכור את ה-207 XS שלו ולהתקדם מבחינת השנתון והגודל. חשוב לו ייחוד מסויים, בטיחות ועלויות אחזקה (כולל דלק) שפויות. כחובב אירופאיות וידניות (כן, יש זן כזה) הצעתי לו לחפש 307 3 דלתות 1600 או 2000 סמ"ק, מגאן קופה לאחר 2004. השאלות שלי: האם הגרסא הידנית של ה-307 נחשבת מוצלחת/מבוקשת? האם היא אמינה? ולגבי המגאן - האם הדגם משנת 2004 ואילך נחשב מבוקש ואמין? המחיר שלה נמוך יחסית לתמורה שהיא נותנת. ושאלהאחרונה - האם יש למישהוא נסיון עם הונדה HRV? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מבקש המלצה לרכישת רכב חדש. מה מומלץ סקודה אוקטביה 1600 MPI או מזדה 3
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 0 תגובות
- 580 צפיות
איך אפשר לדעת אם הק"מ אמיתי ולא מזוייף שלא הורידו מצאתי הונדה סיויק שנת 98 יד 2 עבר 129000 נשמע לא אמיתי
הודעה אחרונה מאת roman150, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אתמול בבוקר הסתכלתי ונסעתי על הרכב שאני מעוניין לקנות ויש לי מספר שאלות שמאוד חשובות לי לפני הבדיקה הסופית והקנייה אנא עזרה(אנא לתת תשובות מפורטות זה מאוד חשוב אז ככה,הגעתי לביתו של במוכר שהוא יד ראשונה הסתכלתי חיצונית על הרכב(נראה טוב)פתחתי את מכסה המנוע וגם נראה טוב נסעתי על הרכב והתאהבתי בגיר הרציף+טיפטרוניק של הרכב פשוט התאהבתי,לפני מה שראיתי זה נראה טוב ושווה לקחת לבדוק במכון בנוסף יש לו ספר טיפולים וחשבוניות שהוכיחו שהק"מ תקין ולא זויף וכמובן שהשוויתי בין מספר השלדה שרשום ברישיון הרכב לבין מה שרשום על הרכב וזה היה תקין והשוויתי עם ת"ז כמובן בנוסף הרכב עבר כ-109,500 ק"מ,הוא כמובן מוכן להתחייב על שילדה תקינה להלן מספר שאלות מאוד חשובות 1)האם זה …
הודעה אחרונה מאת jordon1, -
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
שלום אני מחפש רכב שישמש לי ולאחותי אני מחפש בעיקר יפניות כיוון שאני זקוק לאוטו חסכוני ואמין הכיוון שחשבתי אליו הוא סובארו אימפרזה 95-97 מאזדה לנטיס 96-98 וטויוטה קורולה 95-96 אני רוצה לדעת אילו מבין השלושה היא משתלמת יותר בשבילי ועים יש סוגים אחרים ארצה לשמוע תודה
הודעה אחרונה מאת t!peX, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תקציב שלי 10K עד 15K ואני מתלבט בין פיאט פונטו לפולו מה אתם ממלצים או שיש אזה אוטו שאתם יותר ממליצים נועם.
הודעה אחרונה מאת stio, -
מה חוות דעתכם ? צריך להוריד לבן אדם במחיר ?
הודעה אחרונה מאת noamg, -
רכישת רכב בסכום של 30-35!
מאת Guest avi_bar- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב לא קטן ולא גדול בסכום של 30-36 מקסימום! זהו רכב שני למשפחה (הראשון זה סיטרואן ברלינגו 2002) הרכב צריך להיות אמין מאוד!!! חסכוני בדלק, בטיחותי, מרווח, ושיהיה נוח ועם שליטה טובה בכביש. אני מחפש רכב משנתון 2000 ומעלה ולא מתחת. הוא צריך להיות גם מרווח כדי ש5 אנשים יכנסו בתוכו (המשפחה שלי) וגם שיעמוד בנסיעות עירוניות כל יום (עבודה של אמא שלי שהיא נוסעת כל יום) ושיוכל מידי פעם להגיע לחיפה ושיסחוב גם בעליות בירושלים. חשבנו על כמה אפשרויות ומרוב כל נהאפשרויות כבר אנחנו לא יודעים מה לרכוש .. כל המכוניות בעלות מנוע בנזין! ניסן אלמרה 2000-2001, 1600 (הצורה החדשה) פיג'ו 206 2000, 1400 אופל אסטרה 2000-2001, 1600 פורד פוקוס 2000, 1600 סקו…
מחפש רכב קטן לאשה מבוגרת עד 100K, בבקשה עזרה
מאת Guest najih-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפורום הנכבד שלום ! אמא שלי עברה תאונה , והרכב (ג'ימיני) הלך קאפוט.. כרגע אנחנו מחפשים לה רכב קטן וקומפקטי חדש\משומש לא כזה קריטי, התקציב הוא עד ה-100 אלף לערך.. יש בשוק כלכך הרבה היצע שהלכנו כבר לאיבוד.. היא נוסעת בשנה בין 15-17Kkm עדיפות לרכבים קטנים אבל שיהיו 5 מושבים(אם אפשר גם 5 דלתות) הרכב צריך להיות אמין(מכניקה ושירות טוב),חסכוני,עדיף עדיין במסגרת האחריות יצרן .. ופרט חשוב מאוד שגילינו לאחרונה, בטיחותי !! נשמח מאוד לקבל המלצות לדגמים + שנתונים , ופירוט למה .. מחיפוש קצת ברכבים חדשים מצאנו כמה דגמים שנראו לנו סבבה: מאזדה 2 - 1.5DYN הונדה גאז - 1.4LS סיטרואן C4 - 1.6SX פיאט פנדה - 1.2 פיאט גרנטה פונטו - 1.4 פולסווגן פולו - 1.4TREN…
הודעה אחרונה מאת daniel2468, -
-
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! לאחרונה עוברת במוחי המחשבה להחלפת הרכב. כיום אני נוהג ב פיג'ו 206 xs שנת 2001 , על פניו רכב כיף לנהיגה חסכוני בדלק(יחסית)... השיקול העיקרי שלי בשדרוג הוא ליציבות טובה יותר וכוח זמין יותר,התלבטתי לקנות ממכר שלי למקום העבודה את רכבו 306gti6 אדומה מאוד יפה...אך לאחר כמה שיקולים ירדתי מהרעיון. כרגע התמקדתי בגולף gti 1800 טורבו שנתונים 00-03 ורציתי לקבל חו''ד על האוטו מבחינת כוח,יציבות,אמינות(מעבר לכך שהוא גרמני ,אני מתכוון מבחינת החלקים הבעייתים כמו הטורבו הגיר וכו') וכמובן מבחינת אחזקה שוטפת... והאם יש הרבה הבדלים בין הגולף לבין ה a3 1800 טורבו.? והאם יש אופציות טובות יותר שלא חשבתי עליהן?
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 45K , נכנסתי לאתר מחירון של יצחק לוי, והופתעתי לגלות שמחירון בורה 1.6 בנזין אוטו' שנת 2001 הוא 43K ובורה 1.6 בנזין אוטו' שנת 2000 הוא 36K !! שאלתי היא מה עדיף או מה ההבדל בין שני השנתונים הנ"ל? (*שניהם קומפורטליין.)
הודעה אחרונה מאת danny66, -
-
המלצה לרכב קטן עד 70K
מאת Guest אזקס- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ... אני מחפש רכב קטן, משנת 2004 ומעלה, התקציב עומד על 70,000 ש"ח.. כרגע אני נוהג על פיג'ו 106 ידנית שנת 99', רכב טיל... אבל חייב להשתדרג לרגל תינוק שבדרך אשמח לקבל המלצות
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש רכב *אמין*, משנת 2001, ידני/אוטומטי, קטן עד בינוני (עדיפות למרווח) בסכום שנקוב בכותרת. *אמין* זאת אומרת: אחזקה נמוכה (דלק, מוסכים וכו'...) וביצועים טובים. בקיצור, הטוב והמרווח ביותר שאני יכול למצוא בסכום זה התוכלו להציע לי דגמים מסויימים? באופן כללי אני יודע שכדאי לי להמנע מאירופאיות כשזה נוגע לרכבים ישנים. אף על פי כן, קיבלתי המלצות על רנו מגאן 2, פורד פוקוס וסיטרואן סי 4. מה דעתכם על אלו? תודה מראש, רון
הודעה אחרונה מאת נבדוקהשסי,