Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם

עדיף לחפש רכב עם גיר ידני , גם חסכוני וגם תימנע אפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

עוד פעם אתה?

תעשה טובה ותחסוך מאיתנו את תובנותיך המופלאות.

פורסם
גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם

עדיף לחפש רכב עם גיר ידני , גם חסכוני וגם תימנע אפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

בכל פעם שאני קורא את המשפט הזה (וזה קרה לי כבר 4 פעמים בשירשורים שונים!!!) אני חושש שגם אצלי התקליט יתקע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אני חושב שפיאט פנדה זה פיתרון מצויין,גם שנתון מיתקדם יותר,גם צריכת דלק נמוכה,גם אחזקה זולה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=349&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

וגם עגלת סופר עם מנוע :)

הרכב ממש איטי.

הבחורה מדברת על רכב עם 102/103 (מי ידייק?:)) כ"ס ואתה מוריד אותו לסביבות ה-60 (עוד הפעם, מי ידייק?:)).

פורסם

שלום לכולם,

תודה על התשובות :)

בנוגע לפנדה - לא רוצה רכב נהדר בדרכים עירוניות... אלא משהו יותר חזק בדרכים בינעירוניות (60 ק"מ ליום לפחות). ואיך לעזעזל יכול להיות שפנדה 2005 עולה כמו סיריון 2002?!

ולסיריון יש 102 כ"ס למי שרצה לדייק

בנוגע לידני- יש אנשים שמתקשים עם זה... ואני אחת מהן :wink:

לכן ההתעקשות על אוטומט (ובאמת רצוי יפני קדוש :-))

ללא ספק ארחיב את חיפושיי גם לפולו במצב טוב! ונקווה שישחק המזל... :roll:

תודה לכולם,

אסתי

פורסם

היות ולא התייחסו עדיין לאיגניס-

די מרווחת, לא זריזה מידי אך לא פגר מת ובכלל כמו כל סוזוקי אחרת, רכב די פרווה אמין, לא נוח מדי ודי זול לאחזקה.

לדעתי האישית אינו נופל מהסיריון.

*כדאי גם לבדוק האם יש שריידים (לא קלאסיק) משנתון 2001-2000

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

סיריון זה לא אוטו אידאלי לדרכים בין עירוניות.

מנסיון נהיגה על סיריון 1000 סמ"ק אוטומטית של חבר אל מול הפנדה שלי, החיים יותר יפים בפנדה.

אולי דגם ה 1300 של הסיריון סביר יותר מבחינת כוח, אבל תיבת ההילוכים ב 1000 ששה אלי קרב, כל לחיצה קטנה על הדוושה בנסיעה בינעירונית מורידה להילוך שלישי.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אסתי

לא שאני בא לשכנע, ממש לא, אבל בגלל הקיבעון המחשבתי של עמישראל (ואת אחת ממנו) דיהטסו סיריון קטנה, פשוטה, לא בטיחוטית וישנה, עולה כמו פנדה בטוחה יותר וחדשה יותר, עצתי לך, עם שם מחייב כמו שלך (תעשי חיפוש על אסתי, רמז - סובארו) תנסי לפחות לקחת סיבוב על פנדה או רכב ידני לפני שאת פוסלת קטגוריה חסכונית ב 15% מהאוטומט, קטגוריה שמייצגת 90% מכלי הרכב באירופה !!!.

בנוסף, הדבר היחיד שפיאט היתה מעולה בו מאז ומעולם, היה בייצור מכוניות קטנות ומשובחות לזמנן, זה החל עם ה 500 וה 600 לפני שנולדת, המשיך עם ה 127 בשנות ה 70, ועד האונו (כולל הטורבו הראשונה) והפונטו שהן מכוניות מרשימות יחסית לקטגוריה.

ליאור

fiat-panda-sport-2007-0.jpg

subaru-impreza-wrx-sti-101.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

היא יכולה לרכוש גם את הפנדה עם הגיר הרובוטי, או את הפונטו עם הגיר הרציף.

יעיד zizkebab על הרכב (פנדה), ואני חושב שהוא יסכים איתי שזו אופציה לא רעה בכלל.

!AWDSOME

פורסם

הפנדה בהחלט תיהיה עדיפה על הסריון בשנותון שאסתי מחפשת.

אבל בישראל כמו בישראל אפקט העדר עובד במרץ רב ולכן לא משנה מה עדיף אלא מה הרוב חושב:shock:.

פורסם

רוצה להרחיב ולומר ולהוסיף על החברים פה שרק מנסים לעזור לך, את פוסלת ידני סתם, אני באמת שלא מבין, באמת ובתמים מה יש להיסתבך עם הילוכים, אחרי יומיים זה כבר בא בצורה כול כך טבעית שכשתעלי על אוטומט את תחפשי את הקלאצ' מתוך הרגל. סמכי עליי,

הידני יותר חסכוני בהרבה מאוטומט, עדיף עליו בכוח זמין, וגם בתחזוקה שוטפת,

פורסם
תעשה טובה ותחסוך מאיתנו את תובנותיך המופלאות.

מענין שאתה מרשה לעצמך לפסול עצה חשובה בעוד שאתה כותב המון שטויות וקלישאות בתגובותיך, שמטעמי נימוס בלבד לא עוצרים אותך. לדוגמא:

1. כתבת: "לפי התיאור שלך, ואם באמת יש לך היסטוריית טיפולים מלאה מהיום הראשון, לפי דעתי זו אפשרות שיכולה להספיק במקרה זה ולחסוך לך 400 ש"ח.

מצד שני, תמיד טוב שיש ביד דו"ח בדיקה של מכון. בשביל ראש שקט."

כלומר שאלו אם כן או לא, ואתה ענית לא, אבל מצד שני כן. סתם רצית לבלבל את המוח?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1531740#post1531740

2.כתבת: "אבל אל תשכחי שירידת ערך בד"כ נמדדת באחוזים. כלומר, ככל שמחירו של הרכב גבוה יותר, ככה הוא יאבד מערכו יותר עם הזמן.

זו הסיבה שלרכבים חדשים יש ירידת ערך משמעותית בשנים הראשונות"

גם קלישאות וגם לא נכון.

3.כתבת:"אם ראית את אותה הניידת שעמדה בצד הכביש, וחשבת שהיא מהווה סכנת דרכים, למה לא עצרת והערת לאותם השוטרים על זה?"

גם אתה מאלו שמיעצים לאחרים לעשות מה שאישית היית מפחד לעשות?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=190158

ויש עוד דוגמאות רבות. עדיף שתצנזר קצת את עצמך לפני שאנשים יתרגלו לא להתיחס אליך.

יהודה

• תוכן חדש...