Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב כבר חודש וחצי ודי נעולה על סיריון (1300 אוטומטית שנת 2001 -2002). לא יצא לי למצוא משהו טוב בזמן הזה (או ק"מ גבוה, או הרבה ידיים), והייאוש מתחיל להראות אותותיו :?

קודם כל - האם בכלל ההתעקשות שלי על סיריון היא מוצדקת? אני יודעת שמדובר ברכב אמין שממש נחטף... אבל זה מוצדק? הוא זולל מעט דלק? האם גיר אוטומטי שלו מחזיק טוב גם לאחר 7 שנים?

אני כבר מתחילה לפזול לכיוון YRV או איגניס, אבל אני קשה לי להאמין שארכוש אותן. וגם אם כן- זה לא יהיה בלב שלם.

לא ניתן להוסיף עוד 10K ליאריס ולכן התחלתי לפזול לכיוון מכוניות ששוות פחות. למשל פולו 1.4 (75 כ"ס), או שרייד...

בכל אופן, כפי שבוודאי תוכלו להבין אני נורא לא מפוקסת... אם מישהו פה יודע משהו (טוב או רע) על אחת המכוניות שהעליתי אשמח לשמוע. כמובן שגם הצעות למכוניות אחרות יתקבלו בברכה.

(התקציב הוא כ40K)

רוב תודות,

אסתי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסתי היקרה:

סיריון זו בחירה מעולה!

את לא צריכה להתייאש, ובטח שלא לפזול ל YRV!

מדובר ברכב אמין מאוד!

הסיריון היא חסכונית, בטיחותית ביחס לחברותיה לאותה שנה.

אם יש לך את האפשרות להוסיף 5K יש לי בשבילך בחירה מדהימה!!!

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=638414

זה אקטואלי ומושלם בשבילך

ק''מ נמוך, והכול לפי הקריטריונים שלך!

אם לא תוכלי להוסיף 5K אז תצטרכי לרדת בשנה אחת לפחות.

אני אוכל לעזור לך באופן יותר אישי ואני משוכנע שאוכל לעזור לך

אנא פני אליי בפרטי אם את מעוניינת

שלומי.

פורסם

לשלם 45K על סיריון משנת 2001 זה בדיחה לדעתי.

והוא הדבר לגבי היאריס ושות'.

טויוטה יאריס 2002 עולה כמו פורד מונדיאו 2002 שעלתה ב50K יותר ממחיר היאריס כשהיו חדשות-רק בישראל.

כי טויוטה זה אלוהים הרי.

ויפני זה קדוש.

פורסם

הפולו טובה יותר מהסיריון????

אני ממש מופתעת... שמעתי הרבה פעמים את ההיפך. ושמעתי גם שהיא אמנם יותר זולה אבל הרבה יותר יקרה לתחזוקה.

האם היא חסכונית מבחינת דלק? אמינה? הגיר האוטומטי מחזיק?

האמת שהציעו לי פולו יד ראשונה, מאמא של מכר. שווה לבדוק אתם אומרים?

ו... יש למישהו משהו לומר על האיגניס?

פורסם

סיריון אוטומאית עדיפה. יותר אמינה, יותר חיסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הפולו באה עם ק"מ נמוך \ שמורה \ מטופלת \ ספר טיפולים וכו' - קחי לבדיקה וקני בלי להסס

מצד שני כל קניית רכב באה עם מזל - לטוב ולרע. אולי יתמזל מזלך ותזכי ברכב שחוץ מטיפולים ייסע וייסע בלי בעיות,או שתקני "רכב לימון" ותבלי במוסך כל שני וחמישי.

אני במקומך הייתי מתרכז על הפולו

גילוי נאות - הכותב בעל פולו ומרוצה עד השמיים (עוד מעט שנתיים ברצף) :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לשלם 45K על סיריון משנת 2001 זה בדיחה לדעתי.

והוא הדבר לגבי היאריס ושות'.

טויוטה יאריס 2002 עולה כמו פורד מונדיאו 2002 שעלתה ב50K יותר ממחיר היאריס כשהיו חדשות-רק בישראל.

כי טויוטה זה אלוהים הרי.

ויפני זה קדוש.

קניתי יאריס מנוע 1000 ידנית עם 112 אלף קילומטר, ב40K תגיד שאני אוליי אידיוט אבל אני מרוצה, למי שמחפש חיסכון זה אוטו מושלם, לא צריך פורד מונדאו 1600, היאריס שלי עושה 1ל17 בצריכת דלק, ואפילו יותר טוב אם אני נוהג רגוע, אומנם יש לי אותה זמן קצר אבל יש לי ניסיון של שנים על יאריס, הוא אוליי עולה יותר אבל רכב מצויין, יש לאחי הגדול אחת, 1300 אוטומטית שנת 2001, משהיא על הכביש (סוף 2000 בערך) עד עכשיו הרכב חוץ מטיפולים שוטפים לא נימצא במוסך, כמה שתשמיץ את טויוטה זה עדיין מוכח מניסיון של מאות אנשים, הרכבים אמינים, אתה יכול לקנות פורשה וליפול על נבלה,

אני השקעתי את ה40K שלי על היאריס שלי, אני מרוצה מאוד, המון אמרו לי שאני יכול לקחת רכב בשנתון יותר טוב ויותר גדול ומה לא, אני מרוצה, אוהב את הרכב, הוא נוסע טוב, והוא מאוד חסכוני בדלק שזה מאוד חשוב לי, רציתי גם ידני וקיבלתי הכול בחבילה מושלמת. בתור משפחה עם שני רכבים (תמיד, אף פעם לא היה לנו רכב אחד) ואנחנו מחליפים רכב כול שנתיים-מקסימום שלוש, הטויוטות הוכחו הכי אמינות שיש, ואנחנו טוחנים קילומטרים, פשוט עושים טיפולים בזמן והרכב נוסע כמו בובה,

נ.ב

היאריס הידנית שלי עכשיו, והיאריס האוטומטית של אחי, מה שאומר שאנחנו משפחה עם 4 רכבים כרגע, 3 מהם זה טויטה ורק אחד מהם זה יונדאי של אבא שלי, של אבא שלי שנת 2006 הRUNX של אמא שלי שנת 2003 והRUNX מרגישה יותר איכותית פי 100 מהיונדאי שמרגישה ממש עלוב ללא שום איבזור מיוחד והאמת גם כשטורקים את הדלק של היונדאי מרגישים שהיא עשויה יותר זול

פורסם

אני ממש מופתעת... שמעתי הרבה פעמים את ההיפך. ושמעתי גם שהיא אמנם יותר זולה אבל הרבה יותר יקרה לתחזוקה.

כאחת שיש לה פולו 1.4 שנת 2002, האוטו מאוד נוח לנסיעה, לא היתה שום בעיה עם הגיר (טפו טפו טפו), אבל האוטו יחסית יקר לתחזוקה, בעיה במנגנון של החלונות האוטומטים שחוזרת על עצמה, חוץ מיזה לא היתה לי בעיה שנפוצה בדגמים הנ"ל.

ולגבי הדלק, בטוח יש מכוניות באותה הקטגוריה שיותר חסכוניות, לאוטומט מאוד קשה בעליות והוא לא חסכוני במיוחד.

פורסם

הסיריון לטעמי היא העדיפה.

אבל אל תנעלי עליה.

במידה ואת מוצאת דגם אחר אבל עם נתונים טובים במחיר טוב - אל תהססי לקחת אותו.

הפולו נחשבת יותר יקרה לאחזקה מכיוון שהיא פחות אמינה ועלות התיקונים בה יותר יקרה. לא אמור להיות משהו היסטרי, אבל בכל זאת משהו שחשוב לציין.

אם את קונה את הפולו ביותר זול מהסיריון, עם נתונים טובים, אז אין סיבה לפחד.

גם הפונטו היא קנייה טובה, ובמחיר שלך אפשר אפילו גטס.

חבל שתנעלי סתם על הסיריון, נורא קשה למצוא אחת במצב טוב במחיר נורמלי.

אישית הייתי מתפשר על פונטו, פולו או גטס - האחת עם הנתונים הטובים ביותר.

Back to the original - NC again.

פורסם
הסיריון לטעמי היא העדיפה.

אבל אל תנעלי עליה.

במידה ואת מוצאת דגם אחר אבל עם נתונים טובים במחיר טוב - אל תהססי לקחת אותו.

הפולו נחשבת יותר יקרה לאחזקה מכיוון שהיא פחות אמינה ועלות התיקונים בה יותר יקרה. לא אמור להיות משהו היסטרי, אבל בכל זאת משהו שחשוב לציין.

אם את קונה את הפולו ביותר זול מהסיריון, עם נתונים טובים, אז אין סיבה לפחד.

גם הפונטו היא קנייה טובה, ובמחיר שלך אפשר אפילו גטס.

חבל שתנעלי סתם על הסיריון, נורא קשה למצוא אחת במצב טוב במחיר נורמלי.

אישית הייתי מתפשר על פונטו, פולו או גטס - האחת עם הנתונים הטובים ביותר.

הגטס ידועה כשותה דלק אגרסיבית, ואסתי מחפשת אוטו חסכוני.

פורסם

פשוט לא יאמן, 45K-50K על קופסאות פח דקיקות וקטנות בנות 6-7 !!! בארה"ב את קונה פורשה בכסף הזה !!!

אם אין לך כסף, למה לא לקנות ידני ? יותר זול, יותר חסכוני, הן בצריכת הדלק והן בתחזוקה שוטפת, וקל הרבה יותר להשיג, אני הייתי מתביית על פנדה החדשה שנדחקת בתקציב, נהנה מרכב חדש בהרבה יותר, מתוכנן טוב בהרבה, בטיחותי בסדרי גודל מהזבל היפני (לא לערבב סיריון דור קודם עלוב עם הסיריון החדש) ומשקט נפשי של חלקי חילוף זולים.

כל רכב אירופאי קטן אחר (פולו כפי שכתבו, איביזה, סקסו \ C3 וכ"ו) עדיף לעין שיעור על הזבל היפני שבאדיבות לוי יצחק מחזיק מחירים לא שפויים !!!!

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם

עדיף לחפש רכב עם גיר ידני , גם חסכוני וגם תימנע אפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

ויפני זה קדוש.

אל תזלזל, זה נכון :lol:

דווקא הפולו טובה מהסיריון.

לאחר התייעצות עם מוסכניק ותיק, שהתמחותו היא רכבי פולקסוואגן, וגם מקריאות פה ושם באינטרנט, הגיר האוטומטי בשנים 2000-2002 בפולו לא מומלץ וכלל לא מראה אמינות מופלגת. חוץ מזה, הרכב יהיה ממש איטי, רק גיר רגיל מעורר אותו לחיים.

• תוכן חדש...